PROVINSSIN ALUEOHJELMA JA -TAIDEHAKU NYT AVATTU

Provinssi hakee kiinnostavia ja monipuolisia tekijöitä toteuttamaan festivaalin aluetaidetta ja oheisohjelmaa ensi kesänä Törnävänsaarelle. Lue lisää hausta alta.

ALUEOHJELMA
Alueohjelmaan hakeva ryhmä tai esiintyjä voi olla ammattimainen, harrastelija, kaveriporukka tai täysin uusi tekijä, miltä tahansa taiteenalalta. Ainoa kriteeri on, että hakijalta löytyy innostusta ja huikea idea alueohjelmasta! Festivaalikävijät ovat aiempina vuosina saaneet nauttia esimerkiksi tulishowsta, stand up-esityksistä, taikatempuista, sirkuksesta ja burleskista. Alueohjelmaa tarvitaan niin festivaalialueelle kuin Camp Provinssiinkin.

Lisätietoja: www.provinssi.fi/alueohjelma 

ALUETAIDE
Aluetaidetta voi hakea tekemään joko yksin tai työryhmänä taustasta riippumatta. Toivomme aluetaiteelta näyttäviä, käytännöllisiä ja osallistavia teoksia. Ekologisuus on yksi festivaalimme tärkeimmistä arvoista, siksi aluetaiteessa suositaan kierrätysmateriaalien käyttöä sekä muita ympäristöä kunnioittavia ja huomioivia tapoja luoda taidetta. Aluetaide on ollut viime vuosina näkyvästi esillä festivaalialueella ja Camp Provinssissa, mutta ideoita saa esittää festivaalialueen ulkopuolellekin.

Lisätietoja: www.provinssi.fi/aluetaide

Toivomme tämän vuoden alueohjelmalta sekä -taiteelta erityisesti yleisöä osallistavaa toimintaa, yhteisötaidetta ja kierrätysmateriaalin hyödyntämistä tarvikkeissa ja tarpeistossa. Huomioithan hakiessasi myös Provinssille tärkeät arvot, kuten ekologisuuden ja yhdenvertaisuuden.

 

>>> Hakemuslomakkeeseen