PROVINSSIN ALUEOHJELMA ON JULKISTETTU!

image-9982

Musiikin, yhdessäolon ja laadukkaiden ravintolapalveluiden ohella Provinssi on myös paljon, paljon muutakin. 

Ympäri festivaalialuetta ja Camp Provinssia löytyy lukemattomia viihdyttäviä, yllättäviä ja ilostuttavia ohjelmanumeroita ja ohjelmaa johon myös festarivieraat voivat osallistua. 

Alueohjelmaa järjestetään sekä ennakkoon kerrotun ohjelman mukaisesti että yllätyksellisesti juuri silloin kun sitä vähiten osaisit odottaa. Pidä siis silmäsi auki liikkuessasi Provinssi-alueella! 

Mainlandin ja Woodlandin välissä sijaitseva benjihyppy vie hurjapäät korkeuksiin (sekä myös takaisin alas) ja vähemmän vauhdikkaampia elämyksiä tarjoilee aiemmiltakin vuosilta tutut polkuveneet, joissa pääsee katsomaan festivaalialuetta hieman erilaisesta perspektiivistä – lammelta käsin. 

Festarialueella pääset sukeltamaan Kesäkulkureiden matkassa virtaaviin vesiin ja tutustumaan uhanalaisten vaelluskalojen elinympäristöön tanssin keinoin. Samba Tropical tuo brasilialaisen lämmön ja Rion karnevaalitunnelman Törnävänsaareen. Loisteliaat asut, upeat tanssijat ja aito brasilialainen batacada-rummutus eivät jätä ketään kylmäksi! 

Parin vuoden tauon jälkeen Flamma pääsee ilahduttamaan tulishow’llaan Provinssin yleisöä. Tänä vuonna on teemana keskiaikaa Mad Max -twistillä. Tämä tarkoittaa sitä, että luvassa on nahkaa, remmejä, riekaleita, mystisyyttä, sekä näyttävyyttä, toimintaa, mielenkiintoisia hahmoja ja asennetta unohtamatta. 

Circus Ruska on nykysirkusryhmä, jonka vekkulit kaverit ovatkin varmasti tuttuja kokeneelle Provinssikävijälle. Tämän riemukkaan porukan on menneinä vuosina saattanut nähdä Provinssissa niin hiihtämässä kuin uimassakin. Toinen Provinssissa aiemmin vierailleille varmasti tuttu ryhmä on Humpsvakar, teekkariorkesteri, joka soittaa vauhdikasta jazzmusiikkia ja esiintyy yhdessä tanssiryhmä Rumpskakarin kanssa. Odotettavissa on kuitenkin paljon enemmän kuin vain musiikkia ja tanssia: paikalle saattaa ilmestyä vaikkapa hirvi tai vessanpytyn murskaaja.

Moving Decos ilahduttaa yleisöä Provinssissa flowtaide-esityksillä, jotka luodaan hetkessä ilman koreografiaa. Nämä esitykset voit bongata alueelta torstaina ja lauantaina.

Perjantaina ryhmä järjestää avoimet jamit, joihin jokainen voi tulla kokeilemaan erilaisia sirkusvälineitä. Moving Decosin jäsenet opastavat välineiden käytössä, joten jos olet joskus haaveillut kokeilevasi sirkusvälineitä, niin nyt siihen avautuu mainio tilaisuus.

Kuumaakin kuumempi, paljon kysytty Jytälato palaa tänäkin vuonna alueelle. Luvassa on lähes koko festareiden aukioloaikojen puitteissa tanssilattian tamppausta ja kreisibailausta niin useiden eri DJ:iden kuin esimerkiksi puhumiskaraoken muodossa.

Sauna on jälleen lämpimänä Camp Provinssissa aamusta yöhön. Pääset vaikka aamu-uinnin jälkeen löylyttelemään edellisen päivän pölyt pois. Campissa on luvassa tänä vuonna myös olutjoogaa, open mic-esityksiä, slackline-taiteilua ja paljon muuta! 

Lisäksi alueella nähdään myös jo aiemmin julkistettu The Honey Room -tapahtumatila, jonka ohjelmistosta löytyy mm. tanssia, spoken wordia,erilaisia työpajoja sekä ajankohtaisiin aiheisiin keskittyvää puheohjelmaa. Lisäksi jokainen festaripäivä päätetään The Honey Roomissa asianmukaisilla bileillä!