Provinssin alueohjelma täydentyy

Provinssin alueohjelma laajenee sekä festivaalialueella että Camp Provinssissa jo aiemmin julkistetun ohjelman lisäksi. Musiikin, taiteen, ruoka- ja juomatarjonnan lisäksi festarikansa saa nauttia yllätyksellisestä ja monipuolisesta alueohjelmasta koko kolmipäiväisen festivaalin ajan.

Kommenttiraita tekee lauluja, jotka syntyvät ympärillä tapahtuvista asioista. Improvisoidut sanat, melodiat ja sävellykset syntyvät juuri siinä hetkessä. Yksi esitys voi kestää yhdestä kertosäkeestä yli kolmen tunnin yhtämittaiseen soittoon.

Muuntautumiskykyinen burleskitaitelija Poppy Red tuo Provinssiin ison ripauksen vanhan ajan Hollywood-glamouria maustaen esitystään hippusella ironiaa ja komiikkaa. Tämä show saa sinut haluamaan lisää!

Puujalkakävelyä, yksipyöräilijöitä, akrobaatteja, jongleerausta ja paljon muuta! Sirkus Siriuksen nuoret tuovat iloista karnevaalitunnelmaa Provinssiin ihastuttavilla ja taitoa vaativilla tempuillaan.

Circus Ruska on tamperelainen nykysirkusryhmä, jonka vekkulit kaverit ovatkin varmasti tuttuja kokeneelle Provinssin kävijälle. Tämän porukan huimiin temppuihin saatat törmätä niin leirinnässä kuin itse festivaalikentälläkin.

Hullunhauska Teknologorkestern Humpsvakar perustettiin vuonna 1961 ja on vuosien aikana yllättänyt juhlissa ja festareilla. Frakit yllään ja soittimet kainaloissaan Humpsvakar marssii sisään, kun sitä vähiten aavistat ja toivoisit. Humpsvakar ei kuitenkaan koskaan saavu yksin, vaan myös ihana balettiryhmä Rumpskakar tuo tunnelman kattoon keikoilla. Yhdessä he soittavat ja tanssivat itsensä yleisön sydämiin eikä keikoilla säästellä ruutia.

Hekuma on Suomineidon lanteen lävistävä teatterikollektiivi Suomen Turusta. Kollektiivi koostuu Turun Taideakatemian teatteriopiskelijoista, joka tulee herättämään nimensä mukaisesti hekumaa Provinssissa kesällä 2018. Ryhmä ammentaa inspiraatiota elävästä elämästä, kaupungin toreilta ja kantakapakoista soluttaen taiteen osaksi arkea lähes näkymättömällä tavalla. Hekuma all the way!

Taikuri Sami Paavola hämmästyttää taikatempuillaan festivaalikansaa ja Glow Dance esittää rohkean ja naisellisen tanssin Antti Tuiskun Hanuri- biisiin.

Camp Provinssin täydentynyt alueohjelma tarjoaa virikkeitä bailauksen ja levon rinnalle. 

Wild Adventure tuo tänä kesänä Camp Provinssiin mahdollisuuden päästä kokeilemaan uutta ja virkistäytyä suppaamalla. Ehkä myös pientä skabaa on luvassa… Lauta alle ja suppaamaan! Suppaus avoinna torstaista lauantaihin klo 11-15.

Seiga ry tarjoaa Campin touhuteltassa festivaalikansalle pelattavaksi klassikkopelejä kuten Mario Kart, Duck Hunt ja monia muita. Seiga ry ylläpitää ja kehittää video-, lauta- ja miniatyyripelaamista Suomessa, sekä edistää sosiaalisen pelaamisen kulttuuria ja vaikuttaa myönteisesti pelaamisen kuvaan. 

Tänä vuonna Camp Provinssissa Hair & Beauty Spa loihtii festareille sopivia kampauksia ja meikkejä veloituksetta. Hair & Beauty Spa piste auki torstaina, perjantaina ja lauantaina klo 12-16.

Mikä olisikaan hauskempaa kuin hetki hyppiä, pomppia ja päästää sisäinen lapsi valloilleen. Pomppulinna on käytössä päivittäin, jonka jälkeen voit päästää sisäisen Mariah Careysi valloilleen ja laulaa kappaleen tai kaksi Karaokekärryssä!

Seinäjoen Kesäsoittajat ovat Seinäjoen kaupungin palkkaamia nuoria ja lupaavia muusikoita, jotka ilahduttavat Camp Provinssiin saapuvaa festivaalikansaa heti porteilla. Tämän lisäksi alueella kiertää Summer Of 7 nykyfolkkipoppoo, jonka settilistaan kuuluu leppoisia coverkappaleita.

Kaiken muun aktiviteetin lisäksi Touhuteltassa on vaihtuvaa ohjelmaa, joten kannattaa päivittäin käydä kurkkaamassa, mitä on luvassa seuraavaksi!