PROVINSSIN FESTIVAALIALUE UUDISTUU JA LAAJENEE

image-9574

Reilun kuukauden kuluttua järjestettävän Provinssin festivaalialue on ensi kesänä suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Lisäksi alue palveluineen näkee useita merkittäviä ja kauan toivottuja uudistuksia. 

Festivaalialue laajenee Törnäväntien läheisyyteen

Festivaalialue laajenee tulevana kesänä merkittävästi. Jopa osa Törnäväntiestä muuttuu tapahtuma-alueeksi, kun Provinssin pääportti sijoitetaan ensimmäistä kertaa keskelle katua. Uudet sisääntulojärjestelyt mahdollistavat Carlings Stage -telttalavan sijoittamisen pääporttien ja Törnäväntien välittömään läheisyyteen Törnävän kesäteatterin pysäköintialueen ympäristöön.

Päälavan kentän alueen äänentoistoa ja näkyvyyttä on parannettu

Provinssin päälavan eli Mainland Stagen keikat sekä kuuluvat että näkyvät entistäkin paremmin. Kentän keskiosaan sijoitetun viivelinjan eli uusien PA-tornien myötä äänentoisto on erinomainen kentän takalaidassakin. Myös näkyvyyttä lavalle on parannettu uudella teknisellä toteutuksella, joka mahdollistaa luopumisen korkeasta, aikaisemmin keskelle kenttää sijoitetusta mikseritornista. Näin kenttäalueella ei tulevana kesänä ole lainkaan näkyvyyttä estäviä suuria rakenteita.

Provinssin VIP uudistuu ja saa oman sisäänkäynnin

Provinssin VIP-alue saa vihdoin jo vuosia toivotun oman sisäänkäyntinsä. Tulevana kesänä Provinssin VIP-asiakkaat voivat halutessaan käyttää VIP-porttia, joka johtaa suoraan festivaalin VIP-alueelle. VIP-portti sijaitsee Huhtalantien puolella, eli VIP-alueen ja Mainland Stagen välittömässä läheisyydessä.

VIP-alue sijoittuu nyt ensimmäistä kertaa suoraan Mainland Stagea vastapäätä päälavan kentän toiseen päätyyn. Aikaisempaa suurempi VIP-alue on korotettu lähes kokonaisuudessaan yli puoli metriä maanpinnan yläpuolelle, mikä vahvistaa entisestään näkö- ja kuuloyhteyttä päälavalle muiden uudistusten ohessa.

VIP-alueen keskiössä sijaitsee 3-kerroksinen Lapin Kulta Pure Lounge, jonka toinen kerros tarjoaa VIP-asiakkaille päälavan kenttäalueen parhaat näkymät. Tilan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee VIP-ruokaravintola, joka tarjoaa maittavan kokonaisuuden kylmiä alkuruokia ja suoraan grillistä nostettuja pääruokia – unohtamatta aterian päättävää makeaa lopetusta. Lapin Kulta Pure Loungen kolmas kerros on varattu yritysasiakkaille suunnatuille Skybox-aitioille. Loungen viereen sijoitettu Fever-Tree Cocktail Bar puolestaan tarjoaa VIP-alueen tasokkaimmat drinkkikokemukset.

Paviljonki muuttuu The Honey Roomiksi

Food Gardenin yhteyteen sijoittuva Törnävänsaaren paviljonki muuntuu ensimmäistä kertaa The Honey Room -tapahtumatilaksi. Törnävänsaaren vanha tanssipaviljonki muuttuu upeaksi klubitilaksi, jonka rajoja rikkova ja monipuolinen ohjelma etenee muun muassa tanssin, puheen ja niin kantaaottavien kuin komediallistenkin sävyjen kautta jokaisen festivaali-illan päättäviin bileisiin. Tilan näyttävästä visuaalisesta toteutuksesta vastaavan Sun Effectsin kädenjälki näkyy ensi kesän tapahtumassa myös aluevalaisun uudistuksina ja aluetaidetoteutuksina.

Uudistuksia myös lukuisilla muilla osa-alueilla

Kaikki Provinssin palvelut ovat saavutettavia monivuotisen käytännön tapaan. Tänä vuonna on saatavilla myös oma saavutettavuuskartta, joka kertoo saavutettavimmat reitit alueella kulkemiseen.

WC:iden määrää on lisätty entisestään ja niitä löytyy tulevana kesänä useampia asiakasta kohti kuin koskaan aikaisemmin. Myös henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen on selvästi aikaisempaa helpompaa lukuisten käsidesipisteiden ja jokaisen WC-ympäristön yhteyteen sijoitettujen käsienpesumahdollisuuksien myötä.

Myös festivaalin ravintolapalvelut kehittyvät tulevanakin kesänä totuttuun tapaan. Tietoa tulevan kesän ruoka- ja juomatarjonnasta päivitetään Provinssin verkkosivuille ja kanaviin lähiviikkojen aikana.

Tutustu Provinssin aluekarttaan tästä