Provinssin juhlavuoden olut on julkaistu ja saapuu myyntiin

PROVINSSIN JUHLAVUOSIOLUT SYNTYI YHTEISTYÖN TULOKSENA

Provinssi jatkaa festivaalioluidensa sarjaa julkistamalla 40. juhlavuotensa kunniaksi toteutetun uutuustuotteen. Provinssi 40th Celebration Pale Ale saapuu kuluvan viikon aikana myyntiin valikoituihin Seinäjoen ravintoloihin, S-Marketteihin ja Hyllykallion Prismaan.

Juhlavuosiolut on pantu Stallhagenin panimolla Ahvenanmaalla. Olut suunniteltiin yhteistyössä kahden tunnustetun panimomestarin kesken. Mallaskosken Panimon Jyri Ojaluoma ja Stallhagenin Mats Ekholm suunnittelivat tuotteen, joka on optimaalinen kesäfestivaalien tunnelmaan ja saa luonteensa kekseliään jälkihumaloinnin kautta.

Provinssi 40th Celebration Pale Ale on jenkkityylisesti humaloitu eli raikkaan sitruksinen Pale Ale, johon Pecko– ja Tomahawk -humalalajikkeita käyttäen toteutettu jälkihumalointi tuo säväyksen yrttisyyttä.

Juhlavuosiolutta myydään kaikista Provinssin festivaalialueen anniskelupisteistä. Juhlavuoden kunniaksi tuote on saatavilla Seinäjoella jo ennen juhannusta: Provinssi-olutta saa 20. kesäkuuta alkaen myös Seinäjoen S-Marketeista, Prismasta, lähes kaikista Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ravintoloista ja hotelleista sekä muista valikoiduista Seinäjoen ravintoloista.

Erikoisoluiden kuluttaminen muuttui valtavirtailmiöksi jo muutamia vuosia sitten. Meille  ensiarvoisen tärkeää on kyetä tarjoamaan laadukkaita vaihtoehtoja Provinssissa jokaiseen makuun läpi ravintolamaailmamme, joten oman oluen toteuttaminen parhaiden mahdollisten kumppaneiden kanssa on meille hyvin arvokasta. Olen hyvin onnellinen siitä, että tänä vuonna suunnittelutyöhön osallistui myös kaupungin oma ykkösasiantuntija Jyri Ojaluoma. Tuloksena on mielestäni onnistunein festivaaliolut jota olen koskaan maistanut”, kommentoi festivaalijohtaja Sami Rumpunen.