PROVINSSISSA VOI MAKSAA MYÖS RANNEKKEELLA

Provinssi tarjoaa ensimmäisenä suomalaisfestivaalina asiakkailleen mahdollisuuden maksaa ostoksia festivaalirannekkeisiin ladatulla festivaalirahalla. Provinssin Premium-lippujen ostajien rannekkeisiin sijoitetaan älysirut, joihin asiakas voi ladata arvoa etukäteen Provinssin nettisivujen kautta, festivaalin pääportin HERO VIP -pisteellä ja tapahtuman HERO VIP-alueella.

Rannekemaksu toimii siis ainoastaan Premium-lipuissa. Tavallisissa 1-4 päivän lipuissa ei tätä maksuominaisuutta ole.
 
Rannekemaksaminen mahdollistaa huomattavasti nopeamman asioimisen sille pyhitetyillä palvelupisteillä. RFID/NFC-pohjaisiin teknologisiin ratkaisuihin perustuvat maksujärjestelmät ovat tulleet jo tutuiksi useissa ulkomaisissa suurtapahtumissa ja stadioneilla. Esimerkiksi Unkarin Sziget-festivaaleilla RFID-älysirut ovat olleet jo useamman vuoden ajan ainoa festivaalin palvelupisteiden kelpuuttama maksuväline. Rannekemaksamisen odotetaan rantautuvan lähitulevaisuudessa laajalti myös Suomen festivaalikentälle.

Provinssissa rannekemaksulle pyhitettyjä palvelupisteitä löytyy festivaalin anniskelualueilta, HERO VIP -alueelta, festivaalin molemmista á la cárte -ravintoista (Juurella, You Need a Fajita!) ja muista ravintolamyyntipisteistä.
 
Rannekkeiden älysirut rekisteröidään käyttäjilleen, jolloin esimerkiksi irronneen tai vahingoittuneen sirun arvo voidaan palauttaa asiakkaalle uuteen siruun tapahtuman aikana ja vanha siru mitätöidään.
 
Asiakkailla on mahdollisuus tyhjentää rannekkeelle ladattu festivaaliraha joko tapahtumanaikaisilla palvelupisteillä tai tapahtuman jälkeen pyytämällä palautusta verkkolomakkeen kautta käyttämättömästä festivaalirahasta palvelumaksua vastaan.
 
Rannekemaksamisen Provinssissa toteuttaa SeamChip.

”Rannekemaksaminen on festivaalikentän tulevaisuus, ja se on ollut jo muutaman vuoden ajan johtavien kotimaisten festivaalien tiedossa. Asiointi palvelupisteillä on huomattavasti nopeampaa ja asiakkaalle vaivattomampaa käteiseen tai korttimaksamiseen verrattuna. Järjestelmät ovat jo tehneet tuloaan suurilla kansainvälisillä festivaaleilla, mutta Suomessa ei ole vielä koettu valmiutta järjestelmän käyttöönottoon. Olemme hyvin iloisia siitä, että meidän VIP-asiakkaamme pääsevät ensimmäisenä maksamaan rannekkeillaan suomalaisilla festivaaleilla. Sekin lämmittää mieltä, että voimme ottaa tämän askeleen seinäjokelaisen SeamChipin kanssa”, Provinssin festivaalijohtaja  Sami Rumpunen kertoo.

”SeamChip -konsepti tarjoaa Provinssin VIP -asiakkaille helpon ja turvallisen Festivaalirahan käytön omalla rannekkeella. Tapahtumajärjestäjälle mahdollistamme kokonaisuuden, jolla palvelumaksamista voidaan nopeuttaa merkittävästi ja parantaa asiakkaiden viihtyvyyttä. Yhteistyö Provinssin kanssa on SeamChip -konseptille loistava mahdollisuus esitellä nykyaikainen rannekemaksaminen suurissa yleisötapahtumissa”, SeamChipin Hannu Elomaa jatkaa.

Näin lataat rahaa rannekkeeseesi:
1. Vieraile SeamChipin verkkokaupassa.
2. Maksettuasi tilaamasi arvon festivaalirahaa saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja E-lipun festivaalirahasta
3. Tulosta E-lippu Festivaalirahasta tai tallenna se mobiililaitteeseesi
4. Esitä E-lippu Festivaalirahasta Itäportin HERO VIP -vaihtopisteellä tai check-inissä ja rannekkeesi älysirulle ladataan ladataan ostettu summa
5. Nauti festivaalista, esiintyjistä, tunnelmasta ja nopeasta asioinnista palvelupisteillä
6. Rannekeostoksia tehdessäsi saat kuitin ostoksistasi