Provinssissa voit juhlia ilman lompakkoa!

Provinssi yhteistyössä OP:n Pivon kanssa – festivaaleilla voi maksaa rannekkeen sirulla!

Seinäjoella 30.6.-2.7.2016 järjestettävä Provinssi-festivaali tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa ostoksia festivaalirannekkeiden siruun ladatulla festivaalirahalla. Maksaminen rannekkeella onnistuu, kun käyttäjä on aktivoinut rannekkeensa ja siirtänyt sille rahaa. Ja tämä kaikki tapahtuu OPn mobiililompakkosovellus Pivon kautta. Sirun käyttäjät eivät siis tarvitse lompakkoa mukaan festivaalialueelle ollenkaan. Sovellus mahdollistaa myös ostojen ja saldon seuraamisen reaaliajassa.

Pivossa on Provinssi-etuohjelma, josta käyttäjä pääsee rekisteröimään henkilökohtaisen rannekkeesta löytyvän tunnisteensa.. Raha siirtyy rannekkeelle kätevästi Pivon kautta: käyttäjä valitsee vain haluamansa summan ja hyväksyy siirron Pivon pääsykoodilla. Raha on heti rannekkeella käytettävissä. Jos festivaalivieraalla ei ole vielä käytössä Pivoa, sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupasta   

”Uudet maksamisteknologiat rantautuvat kovaa vauhtia nyt myös Provinssin kaltaisiin isoihin tapahtumiin, joissa maksamisen nopeus ja sujuvuus on ensisijaisen tärkeää. Pivon avulla asiakas voi siirtää vaikka koko festaribudjettinsa rannekkeelle etukäteen ja jättää lompakon kotiin. Rannekkeen käyttö maksuvälineenä myös lyhentää jonoja palvelutiskeille, jolloin kävijän aika säästyy festaritunnelmasta nauttimiseen”, iloitsee Pivon toimitusjohtaja Hanna Äijälä.

Pivon Provinssi-etuohjelmasta löytyy myös digitaalinen festaripassi: suorittamalla erilaisia tehtäviä festarialueella passiin saa leimoja ja passin täytyttyä suoritettuaan normaalilippu muuttuu VIP-passiksi, jolla pääsee tapahtuman VIP-alueelle.

Provinssissa rannekkeilla voi maksaa lähes kaikkialla: festivaalin anniskelualueilla, VIP-alueella sekä ravintolamyymälöissä.Jos kaikkea festarirahaa ei tule käytettyä tapahtuman aikana, rannekkeelle ladatun rahan voi saada takaisin joko tapahtuman aikana infopisteillä tai myöhemmin hakemalla palautusta Pivon kautta. 

Mikä Pivo?

Pivo on mobiililompakko, joka auttaa käyttäjää pysymään ajan tasalla omasta taloudestaan. Pivon avulla käyttäjät  voivat tarkistaa helposti saldon ja seurata rahankäyttöään.  Huhtikuusta 2016 lähtien Pivoa on voinut käyttää myös maksuvälineenä lähimaksuja vastaanottavissa kaupoissa. Lisäksi Pivosta löytyy useita eri etuohjelmia ja satoja etukuponkeja. Saldon ja budjettien seuraaminen sekä keväällä julkaistu mobiilimaksaminen ovat saatavilla vain OPn asiakkaille, etuohjelmia ja kauppasisältöjä voivat käyttää kaikki pankista riippumatta. Myös Provinssi-etuohjelma on kaikkien pankkien asiakkaiden käytettävissä. Pivoa on ladattu jo yli 700 000 kertaa. Lue lisää osoitteesta www.pivolompakko.fi.

pivo1