PYSÄKÖINTI

Suosittelemme julkisen liikenteen käyttämistä, mutta mikäli saavut omalla autolla, niin pysäköithän sen asianmukaisesti. Kunnioitathan Törnävän sekä muiden lähialueiden asukkaita, etkä jätä autoasi yksityisille pihoille, kadun varsille tai teille.

kuva 
Kuva: Provinssi

HAMARINTIEN KENTÄN PARKKIALUE

Huom! Hamarintien kentän paikat perjantain osalta loppuunmyyty.

Muutaman minuutin kävelymatkan päässä festivaalialueelta sijaitseva Hamarintien parkkipaikka (ajo-osoite: Huhtalantie 91) on tarkoitettu ensisijaisesti sellaisille festivaalivieraille, jotka haluavat poistua autollaan parkkipaikalta festivaalipäivien välissä, eivätkä majoitu festivaalialueen läheisyydessä.

Parkkialue on avoinna torstaista 27.6. kello 9:00 sunnuntaihin 30.6. klo 10:00 ja alue valvotaan aukiolon ajan järjestäjän toimesta ympäri vuorokauden.

HINNAT:

Parkkilippu 3 PV torstaista lauantaihin 25,00 €
Parkkilippu 1 PV torstai, perjantai tai lauantai 15,00€ (päivä pitää päättää lippua ostettaessa)

3 päivän ajoneuvokohtaisella parkkilipulla voi poistua alueelta ja palata takaisin seuraavana päivänä. 1 päivän parkkilipulla voi pysäköidä lippuun merkittynä päivänä kello 9 alkaen ja alueelta pitää poistua seuraavaan aamuun kello 6 mennessä. Alueella yöpyminen on kielletty.

Hamarintien kentän parkkiliput nyt myynnissä: www.provinssi.fi/liput

HUOM! Hamarintien kentän parkkilippujen ennakkomyynti päättyy verkkokaupassa tuntia ennen parkkialueen aukeamista, eli torstaina 27.6.2019 klo 08:00.

 

KOULUTUSKESKUS SEDUN PARKKIALUE 

Koulutuskeskus Sedun parkkialue sijaitsee aivan Camp Provinssin ja festivaalialueen naapurissa, noin 400 metrin päässä Camp Provinssin portista. Parkkialueen ajo-osoite on Törnäväntie 26. 

Parkkialue valvotaan järjestäjän toimesta ympäri vuorokauden. Yöpyminen autossa ei ole sallittua. Huomioithan, että auton tulee pysyä parkkipaikalla koko vierailun ajan ja parkkipaikalta ei voi poistua ja sen jälkeen palata takaisin parkkiin. Sedun pysäköintipaikat ovat tarkoitettu ensisijaisesti Camp Provinssissa ja Törnävän koululla majoittuville festivaaliasiakkaille. 

Parkkialue on avoinna ke 26.6.2019 klo 16:00 - su 30.6.2019 klo 14:00. 

Sedun pysäköintipaikat ovat nyt myynnissä: www.provinssi.fi/liput

HUOM! Sedun parkkilippujen ennakkomyynti päättyy verkkokaupassa tuntia ennen parkkialueen aukeamista, eli keskiviikkona 26.6.2019 klo 15:00. 

 

Seinäjoen pysäköintitalot

Seinäjoen pysäköintitalot ovat avoinna Provinssi-kävijöille normaalisti kuten muillekin asiakkaille. Pysäköintitaloja on kaksi: P-Frami sekä P-Torikeskus. Lue lisää hinnoista, sijainnista ja aukioloajoista täältä.

 

PAPPILAN KENTÄN PARKKIALUE - loppuunmyyty!

Pappilan kentän parkkialueen paikat ovat tämän vuoden osalta loppuumyyty.

Pappilan kentän vartioitu parkkialue on tarkoitettu ensisijaisesti Camp Provinssissa leiriytyville. Parkkialue sijaitsee Ruukintien ja Pappilantien risteyksessä (ajo-osoite: Ruukintie 135). Parkkialueelta on Camp Provinssiin matkaa 500m.

Voit ostaa ennakkoon pysäköinnin koko festivaalin ajaksi, eli keskiviikosta 26.6. sunnuntaihin 30.6.2019 asti. Hinta on 25€ ja lippu on ajoneuvokohtainen.

Parkkialue avoinna ke 26.6. klo 16.00 - su 30.6. klo 14.00.

Autossa leiriytyminen ei ole sallittua. Huomioithan, että autolla ei voi poistua ja sen jälkeen palata takaisin parkkiin.