TÖIHIN PROVINSSIIN? 

yleisö
Kuva: Provinssi / Riikka Vaahtera 

 

Provinssi rekrytoi vuosittain 1000-päisen vapaaehtoisorganisaation lisäksi muun muassa tuottajia, harjoittelijoita tuotannon ja viestinnän tehtäviin, sekä n. 100 tiimivastaavaa ohjaamaan vapaaehtoisia.

Lisäksi Provinssiin on mahdollista hakea töihin myös alihankkijoidemme kautta, esimerkiksi ravintola- ja anniskelutehtäviin sekä järjestyksenvalvontaan. 

 

Vapaaehtoishaku 

Provinssin 2020 vapaaehtoishaku on nyt käynnissä. 

>>> Lue lisää ja täytä lomake! 

 

Tiimivastaavat

Etsimme parhaillaan kaikenlaisia supertyyppejä festarin ajalle tiimivastaaviksi ja sekä muihin tehtäviin! Tiimivastaavat johtavat pääasiassa vapaaehtoisista koostuvia tiimejä ja toimivat kunkin tiimin tai työpisteen yhteys- ja esihenkilönä, vastaten pisteen käytännön toiminnasta festivaalin aikana. Usein tiimivastaava suunnittelee myös vapaaehtoistiiminsä vuorot. Provinssissa tiimivastaaville on tarjolla hommia mm. erilaisissa catering-tehtävissä, infopisteellä, majoituksissa, ympäristöpuolella ja lipunmyynnissä. 

Aikaisemmasta festareilla kerätystä työ- tai vapaaehtoiskokemuksesta, johtamistaidoista, heittäytymiskyvystä ja can-do -asenteesta on näissä hommissa etua! 

Lisätietoja saa osoitteesta staff(at)provinssi.fi ja samaan osoitteeseen voi lähettää myös vapaamuotoisen hakemuksen! 

 

Ravintolatyöntekijät 

Provinssin ravintolapalveluista vastaa Tavastia, joka hakee parhaillaan työntekijöitä kesän tapahtumiin. Alla ohjeet hakemiseen!

Tavastia

 

 

Järjestyksenvalvojaksi

Provinssin järjestyksenvalvonnasta vastaa Securitas Events Oy. 

Securitas Eventsin kautta on mahdollista hakea Provinssin lisäksi järjestyksenvalvontatehtäviin myös muihin tapahtumiin. Hakuohjeet löytyvät TÄÄLTÄ. 

 

Provinssin harjoittelijahaku 

Harjoittelijahakumme vuoden 2020 osalta on päättynyt ja kaikki harjoittelupaikat on täytetty.

Vuoden 2021 harjoittelijarekry aukeaa jälleen syksyllä 2020. 

 

Osaksi Provinssin tuotantotiimiä? 

Tällä hetkellä emme hae lisää tekijöitä tiimiimme, mutta vapaamuotoiset hakemukset ovat tietysti tervetulleita ympäri vuoden! Osoite on tuttu staff(at)provinssi.fi.