Ruoka ja juoma

ruoka

Kuva: Provinssi


Ohessa tietoa vuoden 2017 ruokatarjonnasta. Päivitämme vuoden 2018 tarjontaa tälle sivulle kun se varmistuu.

Provinssin ravintolatarjonnasta löytyi monenlaisia herkkuja ja nautintoja niin kiireiseen kuin vaativampaankin makuun. Lisäksi erikoisruokavaliot (esim. laktoositon, gluteeniton, kasvis, vegaaninen) olivat otettu huomioon aiempaa paremmin. Suurin osa ruokakojuista sijaitsi festivaalialueen keskellä Carnival Islandilla. 

Festariympäristöön soveltuvasta, trendikkäästä fine dining -elämyksestä vastasi vuonna 2017 paikallinen menestysravintola Äärellä Kuppi+Kattila. Äärellä on pitkän yhteistyön Provinssin kanssa tehneen Juurella -ravintolan pirskahteleva pikkusisko ja oli kokemisen arvoinen makuelämys.

Kaikille tuttua ja maistuvaa herkkuruokaa tarjosi Provinssin yhteistyökumppani Kotipizza! Festivaalit ja pizza ovat takuuvarma yhdistelmä ja mitä syntyykään kun siihen lisätään jättimäinen maailmanpyörä? No pyörivä pizzeria tietenkin! Kotipizzan herkkuja sai siis nauttia Kotipizzan Maailmanpyörässä maisemia mukavasti tiiraillen. 

Rehellistä ja ronskia herkkumättöä tarjoili muun muassa viime vuonna Provinssissa suuren suosion saanut Heimo Burger. Mausteisen eksoottista ruokaa on tarjolla esimerkiksi Thai Papayan kojulla - Thai Papaya on saanut vaikutteita Aasiasta ja Etelä-Amerikasta. Meksikolaisesta katuruoasta vastasi Chalupan food truck ja maukkaista falafeleista tuttu Fafa's

Camp Provinssiin pystytettiin hurja pallogrilli-installaatio, joka kantaa nimeä Atria Grill & Chill Zone! Paikalle tuotiin festivaalimajoittujien vapaaseen käyttöön tarjoitettuja pallogrillejä ja festivaalien jokaisena päivänä järjestettiin Atria Grill & Chill -bileet, jossa on tarjolla suolaista purtavaa suoraan grillistä ja erilaista viihdettä! Atria Grill & Chill -installaatio sijaitsee Camp Provinssissa, joten sinne pääsevät leirintäalueella majoittuvat festivaalikävijät.

kakku 
Kuva: Provinssi 

COCKTAILVALLANKUMOUS SAAPUU PROVINSSIIN!

Janoisia festivaalivieraita hemmoteltiin suurella ja laadukkaalla valikoimalla erilaisia cocktail- ja viinibaareja. Maailmalla menestynyt lähiseutujen kasvatti, Kyrö Distillery Company tarjoili festareilla muun muassa maailman parasta gin tonicia ja kesäisen raikas Aperol Spritz piti huolta pirteistä drinkeistä. Lisäksi alueella oli laadukas viinibaari sekä kotimaisiin panimotuotteisiin erikoistunut olutbaari.

fajitas
Kuva: Provinssi / Anna-Kaisa Kaplas