Ruoka ja juoma

Provinssin ruoka-annoksia

MAKUNAUTINNOT TÄYTTÄVÄT TÖRNÄVÄNSAAREN

Provinssin ravintolatarjonnasta löydät monenlaisia herkkuja ja nautintoja niin kiireiseen kuin vaativampaankin makuun. Lisäksi erikoisruokavaliot (esim. laktoositon, gluteeniton, kasvis, vegaaninen) on tänä vuonna otettu huomioon aiempaa paremmin. Suurin osa ruokakojuista sijaitsee festivaalialueen keskellä Carnival Islandilla. Tässä muutama vinkki Provinssin herkulliseen makumaailmaan!

Festariympäristöön soveltuvasta, trendikkäästä fine dining -elämyksestä vastaa tänä vuonna paikallinen menestysravintola Äärellä Kuppi+Kattila. Äärellä on pitkän yhteistyön Provinssin kanssa tehneen Juurella -ravintolan pirskahteleva pikkusisko ja varmasti kokemisen arvoinen makuelämys.

Kaikille tuttua ja maistuvaa herkkuruokaa tarjoaa Provinssin yhteistyökumppani Kotipizza! Festivaalit ja pizza ovat takuuvarma yhdistelmä ja mitä syntyykään kun siihen lisätään jättimäinen maailmanpyörä? No pyörivä pizzeria tietenkin! Kotipizzan herkkuja voit siis nauttia Kotipizzan Maailmanpyörässä maisemia mukavasti tiiraillen. Maailmanpyörässä järjestetään Happy hour jokaisen festivaalipäivän kahden ensimmäisen tunnin ajan, jolloin pizzan ostajat pääsevät ilmaiseksi maailmanpyörään. 

Rehellistä ja ronskia herkkumättöä tarjoilevat muun muassa kotimasen burger-skenen kuumin tulokas Naughty BRGR ja viime vuonna Provinssissa suuren suosion saanut Heimo Burger. Mausteisen eksoottista ruokaa on tarjolla esimerkiksi Thai Papayan kojulla - Thai Papaya on saanut vaikutteita Aasiasta ja Etelä-Amerikasta. Meksikolaisesta katuruoasta vastaa Chalupan food truck ja maukkaista falafeleista tuttu Fafa's

Psst! Camp Provinssiin pystytetään hurja pallogrilli-installaatio, joka kantaa nimeä Atria Grill & Chill Zone! Paikalle on tuotu festivaalimajoittujien vapaaseen käyttöön tarjoitettuja pallogrillejä ja festivaalien jokaisena päivänä järjestetään Atria Grill & Chill -bileet, jossa on tarjolla suolaista purtavaa suoraan grillistä ja erilaista viihdettä! Atria Grill & Chill -installaatio sijaitsee Camp Provinssissa, joten sinne pääsevät leirintäalueella majoittuvat festivaalikävijät.

 

COCKTAILVALLANKUMOUS SAAPUU PROVINSSIIN!

Janoisia festivaalivieraita hemmotellaan suurella ja laadukkaalla valikoimalla erilaisia cockail- ja viinibaareja. Maailmalla menestynyt läähiseutujen kasvatti, Kyrö Distillery Company tarjoilee festareilla muua muassa maailman parasta gin tonicia ja kesäisen raikas Aperol Spritz pitää huolta pirteistä drinkeistä. Lisäksi alueella on laadukas viinibaari sekä kotimaisiin panimotuotteisiin erikoistunut olutbaari.

Kuvakollaasi erilaisista ruoka-annoksista

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

16.9.2017
PROVINSSI ETSII HARJOITTELIJOITA KEVÄÄLLE 2018

Nyt avautuu mahtava tilaisuus liittyä osaksi Provinssi-festivaalin ydinorganisaatiota ja olla mukana toteuttamassa ensi kesän parasta festivaalia! Ha..
Lue lisää »

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »