Miten festarialueelle?

bussi

Festivaalialue sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta Törnävänsaaressa. Festivaalialueen osoite on Törnäväntie 20, Seinäjoki.

Huomioithan, että sisäänkäynti alueelle kulkee tänäkin vuonna ainoastaan Törnäväntien puolelta, Itäportista. Myöskin kaikki palvelut (rannekkeen vaihto, narikat) on keskitetty kyseiselle portille. Länsiportin, eli Huhtalantien läheisyydessä olevan portin kautta voi poistua alueelta.

Festivaalibussi

Non-stop festivaalibussi kulkee Matkakeskuksen ja festivaalialueen väliä torstaista sunnuntaihin.

Reitti: Matkakeskus — Valtionkatu — Puskantie — Vapaudentie — Törnäväntie (Sisäänkäynti) — Hamarintie — Huhtalantie (Vain uloskäynti) — Östermyrankatu — Koskenalantie — Alaseinäjoenkatu — Kirkkokatu — Vapaudentie — Kauppakatu — Matkakeskus

Bussin hinnat
Lipun hinta on 3€ suunta. Bussissa voi maksaa vain käteisellä. Pyydämme varaamaan tasarahan tai ostamaan Provinssi-bussirannekkeen!

Provinssibussirannekkeet
Provinssibussirannekkella voit käyttää kaikkia Komia Liikenteen busseja rajattomasti Provinssin ajan.

Rannekkeiden hinnat
16 eur TO – SU ranneke
11 eur PE – SU ranneke

Lippujen/rannekkeiden osto ennakkoon ja lisätietoa busseista: Härmän Liikenne 

Polkupyörällä

Ehdottomasti kätevin tapa saapua Provinssiin, mikäli majapaikkasi on vain muutaman kilometrin päässä festarialueesta! Pyöräsi voit jättää parkkiin, joka sijaitsee Pääportin vieressä S-Marketin pihalla. Alue ei ole erikseen vartioitu, mutta alueella ja sen läheisyydessä kiertää järjestyksenvalvontapartioita. Pyörien parkkiin jättö omalla vastuulla. Pyöräparkki on ilmainen. 

Taksilla

Festivaalialueen välittömästä läheisyydestä löytyy taksitolppa. Lisätietoja taksin toiminnasta ja hinnoittelusta löydä Seinäjoen Keskustaksin sivuilta linkistä www.keskustaksi.fi
 
Seinäjoella taksin voit tilata itsellesi numerosta 0100 84 999 tai Valopilkku-sovelluksesta.
 

Autolla suoraan porteille? Ei kiitos.

Ei kannata. Emme millään muotoa suosittele omalla autolla tulemista festivaalialueen läheisyyteen alueen valtaisan ruuhkaisuuden ja parkkipaikkojen puuttumisen vuoksi. Käytäthän jalkojasi, polkupyörää tai julkisia kulkuvälineitä! Festarialue sijaitsee kahden vilkkaasti liikennöidyn läpikulkureitin välissä, joten malttia liikenteeseen mikäli kuitenkin autolla joudut liikkumaan alueen läheisyydessä.