Saavutettavuus

Kuva: Mika Alavesa

Provinssissa huomioidaan myös liikuntarajoitteiset festivaalivieraat. Mikäli et löydä alta vastauksia kysymyksiisi, otathan meihin yhteyttä: saavutettavuus(at)provinssi.fi.

Saapuminen ja pysäköinti

Esteetön pysäköintipaikka sijaitsee noin 50 metriä festivaalialueen portilta. Paikkojen rajallisuuden vuoksi pysäköintilupaa on haettava etukäteen sähköpostitse osoitteesta saavutettavuus@provinssi.fi.  Esteetöntä pysäköintipaikkaa voi hakea ainoastaan Trafin/poliisin myöntämällä vammaisen pysäköintiluvalla!

Pysäköintilupaa hakiessa ilmoita seuraavat tiedot:

-       Hakijan nimi
-       Sähköpostiosoite
-       Auton rekisterinumero
-       Vammaisen pysäköintiluvan lupanumero
-       Päivä, jolle haet pysäköintilupaa (torstai/perjantai/lauantai/kaikki päivät)
-       Kuskin nimi
-       Kuskin puhelinnumero

Festivaalialueelle voi saapua myös invataksilla. Invataksin pysähtymispaikka sijaitsee Törnäväntiellä noin 50 metriä festivaalialueen portilta.

Avustaja

Liikuntarajoitteiset henkilöt ja muut erityisryhmät (esim. näkövammaiset) tarvitsevat normaalit pääsyliput alueelle, avustaja pääsee mukaan ilmaiseksi. Avustaja ei kuitenkaan saa omaa festivaaliranneketta, vaan pari liikkuu yhdessä avustettavan rannekkeella/lipulla. Suosittelemme ottamaan mukaan todistuksen avustajan tarpeesta, esimerkiksi Vammaiskortin.

Lavanäkyvyys

Lava-alueilla on katsomokorokkeet, joille pääsee loivaa luiskaa pitkin. Rampit ovat tarkoitettu ainoastaan liikuntarajoitteisille, mutta avustaja pääsee avustettavan kanssa korokkeelle, mikäli korokkeella on tilaa.

Kulkuväylät

Provinssin kulkuväylät ovat leveitä hiekkateitä. Alueella on opasteita sekä karttoja auttamassa eri palveluiden löytämistä ja festivaalialueen hahmottamista.

Istumapaikat

Istuma- ja levähdyspaikkoja löytyy eri puolilta tapahtuma-aluetta. Suurimmat levähdyspaikat löytyvät Carnival Islandilta sekä Meeting Pointilta Woodland Stagen ja Mainland Stagen välistä.

Esteettömät WC:t

Esteettömiä WC:itä löytyy tapahtuma-alueen eri puolilta, anniskelualueilta sekä Mainland Stagen ja Woodland Stagen katsomokorokkeiden yhteydestä. Katsomokorokkeiden yhteydessä ja Carnival Islandilla olevat esteettömät WC:t ovat ainoastaan liikuntarajoitteisten henkilöiden ja vessapassin haltijoiden käytössä. Muut esteettömät WC:t ovat kaikkien festivaaliasiakkaiden käytössä, mutta näihinkin tiloihin on liikuntarajoitteisilla henkilöillä ja vessapassin haltijoilla etuoikeus.

Vesipisteet

Alueella on lukuisia vesipisteitä, joilla voi täyttää vesipullonsa. Vettä voi ostaa myös alueen ravintoloista.

Ensiapu

Provinssin tapahtuma-alueella toimii asiantunteva ensihoitopalvelu. 

 

Tarvittaessa todisteena liikuntarajoitteisuudesta tai muusta vammaisuudesta hyväksytään lääkärintodistus tai Vammaiskortti.

Provinssissa käy myös vessapassi.