STAM1NA SOITTAA PROVINSSISSA NELJÄ ERIKOISKEIKKAA

Stam1na tekee Provinssissa suomalaista musiikkihistoriaa: lemiläinen metalliyhtye esiintyy festivaalin jokaisena neljänä päivänä soittaen neljä albumikokonaisuutta.

Provinssissa kuullaan Stam1nan albumit ”Stam1na” (2005), ”Uudet kymmenen käskyä” (2006), ”Viimeinen Atlantis” (2010) ja ”SLK” (2014). Keikkapaikat festivaalialueella on valittu bändin uran kehityskaaren mukaisesti, joten Stam1nan nimetöntä esikoislevyä juhlistetaan Provinssin pikkulavalla, ja yhtyeen suosion kasvun myötä siirrytään vähitellen kohti päälavaa. Albumit soitetaan kannesta kanteen alkuperäisessä biisijärjestyksessä, ja encoreissa on luvassa valikoituja kappaleita yhtyeen muilta levyiltä. Yhtään Stam1na-biisiä ei kuulla Provinssi-viikonlopun aikana useammin kuin kerran.

Bändin tosifaneille on tarjolla muutakin erikoisherkkua. Provinssin leirintäalueelle rakennetaan erillinen Camp Stam1na, missä järjestetään pitkin festivaaliviikkoa Stam1na-aiheisia kilpailuja, fanitapaamisia ja muita aktiviteetteja. Stam1nan 4 päivää -paketin ostaneet henkilöt saavat myös bändin logolla koristellun festivaalirannekkeen.

”Nousemme Provinssissa uramme uuteen huippupisteeseen. Ironisesti olemme samalla syvemmässä kusessa kuin koskaan. Show’t sisältävät kiellettyjä biisejä – biisejä, joita on piiloteltu hattuhyllyn perukoilla lähemmäs 10 vuotta. Ilmassa väreilee formaldehydi. Vaan totta kai Provinssi on juuri se taho joka uskaltaa tällaisen historiallisen haudastamanaamisen järjestää! Seinäjoella, perkele, nähdään!”, Stam1nan Antti ”Hyrde” Hyyrynen kommentoi.

JOULULIPUT JA STAM1NA-PAKETIT NYT MYYNNISSÄ

Provinssin ennakkomyynti jatkuu ennätysvauhdissa, ja early bird -liput loppuivatkin kesken. Nyt Tiketissä ja Lippupisteessä on myynnissä Provinssin neljän päivän joululippuja sekä premium-lippuja, joita on saatavissa 31.12.2014 saakka. Myös Stam1nan 4 päivää -paketit ovat nyt myynnissä.

Provinssin joululippu (4 päivää, ei ikärajaa, myynnissä 2.-31.12.2014)
Alk. 145 EUR

Provinssin premium-joululippu (4 päivää, K-18, myynnissä 2.-31.12.2014)
Alk. 195 EUR

Stam1nan 4 päivää -paketit (K-18, sis. 4 päivän Provissilippu, leirintäaluepaikka Camp Stam1nassa, Stam1na-ranneke, pääsy kaikkiin Stam1na-aiheisiin oheistapahtumiin ja muita myöhemmin ilmoitettavia etuja)
Alk. 235 EUR