SUNRISE AVENUE SOITTAA KESÄN AINOAN FESTIVAALIKEIKKANSA PROVINSSISSA

Provinssin laaja ja monipuolinen ohjelmisto täydentyy kesän ainoan kotimaisen festivaaliesiintymisensä tekevän Sunrise Avenuen myötä. 

Loppuunmyydyille areenoille Euroopassa ja Suomessa esiintyvän Sunrise Avenuen pitkän uran päättävä massiivinen jäähyväiskiertue “Thank You For Everything” rantautuu Provinssin päälavalle perjantaina 26. kesäkuuta. Provinssi on siis kahden Helsingin Olympiastadionilla järjestettävän konsertin ohella viimeinen mahdollisuus nähdä Sunrise Avenue Suomessa.

Sunrise Avenuen vokalisti Samu Haber on odottaa innolla tulevan kesän Provinssi-keikkaa:On tosi mahtavaa, että päästään fiilistelemään jäähyväiskiertueellamme legendaarinen Provinssin päälava. Rumpalimme Sami on kotoisin Seinäjoelta ja loppuunmyyty OMA SP stadionin keikka toissakesänä oli yksi uramme kohokohdista, joka ei unohdu koskaan.”

Maamme yksi kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä tunnetaan lukuisista stadionrockhiteistään kuten “Hollywood Hills”, “I Don´t Dance”, “Forever Yours” ja “Fairytale Gone Bad”. Viisi pitkäsoittoa julkaissut ja moninkertaisesti kulta- ja platinaa yhteensä lähes kolmen miljoonan kappaleen albumimyynnillä ansainnut Sunrise Avenue on myös palkittu useasti arvostetulla Emma-palkinnolla kansainvälisten tunnustusten lisäksi. 

Lisää festivaaliuutisia on luvassa talven ja kevään aikana.