TAIDE

Taide
Kuva: Provinssi / Kalle Marjamäki

 

VISUAALINEN JA OHJELMALLINEN PROVINSSI

Provinssi on visuaalinen festivaali, joka tarjoaa vuosittain vierailleen elämyksiä yllätyksellisen sideshow’n ja aluetta värittävän taiteen kautta. Sekä visuaaliset toteutukset että alueella vieraita viihdyttävät ohjelmanumerot ovat olleet osa Provinssin identiteettiä aivan festivaalin alkuajoista lähtien.

Sideshow luo iloisia yllätyksiä festivaalin aikana tarjoten ohjelmaa ympäri Provinssin aluetta. Uskomattomat näytökset, yllätykselliset show’t ja näyttävät tanssiesitykset luovat täysivaltaisen festarifiiliksen. Sideshow-esiintyjiä on viime vuosina ollut Provinssin aikana yhteensä yli sata ja esiintyjien ikähaitari on jakautunut varhaisteineistä eläkeläisiin sukupuoleen tai muihin määreisiin katsomatta!

Aluetaiteen teokset ja festivaalialueen visuaalisuus täydentävät Provinssin tunnelmaa lisäten viihtyvyyttä ja näyttävyyttä. Festivaaliyleisön aisteja hellitään upeilla teoksilla, jotka ovat jo usean vuoden ajan rakentuneet lähes täysin kierrätysmateriaaleista kestävin periaattein. Haluamme rakentaa viihtyisän festivaalialueen ekologisesti ja saavutettavuutta unohtamatta!

 

Sideshow
Kuva: Provinssi / Niina Virtanen