TALKOOTYÖ 

talkoo
Kuva: Provinssi / Petri Anttila

Talkoolaisena olet merkittävä osa Provinssin onnistumisessa ja toteuttamisessa, siis aivan kärkijoukkoa! Pääset kurkistamaan tapahtuman kulisseihin, saat hyvää työkokemusta, tutustut uusiin ihmisiin ja koet ainutlaatuisen elämyksen.

TALKOOTYÖHAKU ALKAA JÄLLEEN ALKUVUODESTA 2018! 

HYVÄ TIETÄÄ

Provinssissa talkoillaan kauniilla Törnävänsaaren alueella työpistevastaavan ohjeistuksen ja opastuksen avulla. Talkootyöskentelyssä valttia ovat huumorintaju, tilanteisiin heittäytyminen ja ripaus fyysistä sekä henkistä kestävyyttä. Talkoolaisena sinulla ei tarvitse olla erityisosaamista, toki aiemmasta kokemuksesta on hyötyä ja erityisosaamisistaan kannattaa kertoa hakulomaketta täyttäessä. Tärkeintä on, että asenne on kohdillaan ja olet valmis ottamaan vastaan kesän parhaan elämyksen.

Talkoilijana saat esittää toiveita niin työpisteestä kuin työajasta täyttäessäsi talkoohakemusta. Pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisimman hyvin, mutta toivomme sinulta joustavuutta, sillä talkoolaisia ilmoittautuu runsaasti ja kaikkien toiveita emme valitettavasti pysty toteuttamaan. Olkaamme joustavia molemmin puolin, niin saamme aikaiseksi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kysymyksiä talkoilusta herää varmasti ja niitä saakin esittää sähköpostilla osoitteeseen work@provinssi.fi. Tarkistathan löytyykö vastaus kysymykseesi jo tältä sivulta. Talkoosähköposti ruuhkautuu lähellä festivaalia, joten kaikki askarruttavat asiat kannattaa kysyä jo aikaisin keväällä.

talkoo
Kuva: Provinssi / Mika Alavesa

TALKOILU ALAIKÄISENÄ

Sinulla on mahdollisuus tulla Provinssiin talkoilemaan alaikäisenä, kunhan olet festivaalin alkamispäivään mennessä täyttänyt 15 vuotta. Pyrimme tarjoamaan kaikille halukkaille talkootöitä, mutta kaikkia alaikäisiä emme valitettavasti pysty työllistämään. Syynä tähän on muun muassa järjestyksenvalvojatehtävissä ja anniskelussa lain vaatima 18 vuoden ikä. Mikäli olet alaikäinen ja tahdot töihin, muista kysyä lupa talkootyöskentelyyn huoltajaltasi ennen kuin ilmoittaudut.
 

MITÄ TALKOILUSTA SAA?

Talkootyön ollessa vapaaehtoisuuteen perustuvaa toimintaa festivaalin hyväksi, ei siitä makseta palkkaa. Provinssin talkoolaisena saat kokonaisvaltaisen festivaalielämyksen! Talkootyöskentely tuo hyvää työkokemusta ja festivaalin jälkeen saat itsellesi työtodistuksen.

Ruokaa ja juomaa
Talkoolaisena sinulle on tarjolla työpäivien aikana ruokaa. Tarjolla on myös koko festivaalin ajan vettä, mehua, kahvia ja teetä veloituksetta. Työntekijäravintolasta on lisäksi mahdollisuus ostaa naposteltavaa omakustannehinnoin.

Työntekijäpaita
Talkoolaisena saat Provinssin työntekijäpaidan, jota pidetään yllä talkootehtävissä ollessa. Tämän paidan saa pitää itsellään myös tapahtuman jälkeen. Alkoholin nauttiminen tai päihtyneenä esiintyminen työntekijäpaidassa on festivaalin aikana ehdottomasti kielletty! Työntekijäpaitaa pidetään päällä siis ainoastaan työvuorojen aikana.

Majoitus
Saapuessasi talkoilemaan yli 30 km:n päästä tarjoamme halutessasi sinulle majoituksen. HUOM! Tarjoamme majoituksen talkoolaisille pääsääntöisesti torstain (28.6) ja sunnuntain (1.7) välisenä aikana. Majoituksen varaaminen tapahtuu talkoolomakkeen kautta. Majoitusvaihtoehdot ovat telttapaikka leirintäalueella tai koulumajoitus. Leirintäalueelle tarvitset oman teltan ja yöpymistarvikkeet. Leirintämajoituksen sijainti ilmoitetaan myöhemmin. Suosittelemme leirintämajoitukseen haluavia jakamaan telttansa ystävien kanssa. Koulumajoituksessa on vain patja eli lakanat/makuupussi ja tyyny tulee tuoda itse. Ja kyllä vain, majoitus oman kaverin kyljessä onnistuu lähes aina, mikäli vain muistat ilmoittaa hänen nimensä talkoolomakkeen lisätietoja-kohdassa.

talkoo

Kuva: Provinssi / Riikka Vaahtera


TALKOOLAISEKSI HAKEMINEN

Talkoolaiseksi hakeminen tapahtuu hakemuksella, joka aukeaa alkuvuodesta 2018. Mikäli olet aiemmin ilmoittanut halukkuutesi työskennellä talkoolaisena sähköpostin välityksellä (work@provinssi.fi), huomioithan että sinun tulee silti täyttää kyseinen hakemus.

TALKOOLAISEKSI HYVÄKSYMINEN

Hakijoiden toimenkuvat ja työpisteet selviävät kevään mittaan. Riippuen hakemusten määrästä, niissä saattaa kuitenkin kestää jopa alkukesään asti, joten toivomme kärsivällisyyttä hakijoilta. Kunkin toimipisteen vastaava ottaa hyväksymiinsä talkoolaisiin yhteyttä ennen festivaalia ja kertoo toimipisteen työnkuvasta sekä tarkemmista aikatauluista. Toimipisteen vastaavalle voi tässä yhteydessä esittää tarkemmat toiveet työvuoroihin liittyen.

Kaikki hyväksytyt talkoolaiset saavat myös ennen festivaalia talkookirjeen sähköpostiinsa, jossa kerrotaan kaikki talkoiluun liittyvä tärkeä tieto. Myös muu virallinen tiedottaminen tapahtuu sähköpostitse work(at)provinssi.fi.

talkoo
Kuva: Provinssi / Pasi Ahola

Sitoutuminen

Talkoolaiset ovat Provinssille elämän eliksiiri eikä tapahtumaa olisi olemassa ilman talkoolaisia. Talkoolaiset tekevät Provinssista aidon Ihmisten Juhlan. Siksi toivommekin, että kaikki talkoolaiseksi hakeutuvat sitoutuvat työskentelemään Provinssissa. Mikäli olet jostain syystä estynyt osallistumaan talkoisiin, tulisi peruutus tehdä ensitilassa osoitteeseen work@provinssi.fi.

Provinssin tilapäisiksi järjestyksenvalvojiksi hyväksyttyjen (eli ilman järjestyksenvalvontakorttia toimivien järjestyksenvalvojien) lupahakemukset lähetetään poliisilaitokselle kesäkuun 2018 alussa. Meidän tulee saada tieto mahdollisesta peruuntumisestasi järjestyksenvalvojaksi tuohon ajankohtaan mennessä. Mikäli peruutus tulee tämän jälkeen ilman pätevää syytä, veloitamme väliaikaisen luvan käsittelymaksun (25€). 

Kysymyksiä talkoilusta? Laita sähköpostia osoitteeseen work@provinssi.fi.