TÄRKEÄÄ LIPPUASIAA

Ensi kesän Provinssin lipunmyynti on käynnistynyt, ja liput ovat halvimmillaan juuri nyt. Alempana tarkempaa infoa lipuista, tulevista hintamuutoksista sekä muusta aiheeseen liittyvästä.

MITÄ EARLY BIRD -LIPUT TARKOITTAVAT?
Mitä aikaisemmin ostat Provinssi-lipun, sitä edullisempia ne ovat. Parhaillaan myynnissä olevat Super Early Bird -liput ovat halvin lippuvaihtoehto mitä nyt tai tulevaisuudessa on saatavissa.

Super Early Birdit ovat myynnissä 30.9.2019 klo 23.59 asti ja maksavat 139€ tai vip-versiona 199€. Lokakuun ensimmäisenä päivänä lippujen hinnat nousevat early bird -tasolle 3pv 149€ / 3pv VIP 219€ – ja liput kallistuvat edelleen mitä lähemmäs festivaalia tullaan.

Tänä syksynä EI OLE TULOSSA Super Early Bird -tasoa halvempia hintoja esim. Stockmannin Hullujen päivien yhteydessä tai Seinäjoen Prisman kampanjapäivässä.

MISSÄ LIPUT OVAT MYYNNISSÄ?
Suosittelemme Provinssin omaa lippukauppaa osoitteessa www.provinssi.fi/liput
Lippuja myyvät myös Lippupisteen ja Tiketin verkkokaupat ja toimipisteet ympäri Suomea.

TULEEKO HOTELLI- TAI CAMP PROVINSSI -PAKETTEJA MYYNTIIN?
Nykyisin Provinssissa myydään kaikki tuotteet erillisinä nimikkeinä, lukuunottamatta hotellipaketteja. Tämä tarkoittaa sitä, että lippu ja mahdollinen majoitus myydään aina erikseen. Jos siis tiedät, että aiot tulla ensi kesänä Provinssiin, mutta yöpaikka on vielä päättämättä, suosittelemme ostamaan nyt Super Early Bird -lipun ja hankkimaan majoituksen myöhemmin. Näin säästät rahaa. Hotellit tullaan myymään entiseen malliin paketteina, joissa on lippu mukana. 

Tarjoushintaisia lippu + majoitus -yhdistelmäpaketteja ei ole tulossa myyntiin.

Camp Provinssin hinta on sama riippumatta kuinka monta yötä siellä majoitut. Camp Provinssi -lippu on aina henkilökohtainen, ei siis telttakohtainen. Tämä tarkoittaa, että jokaisen majoittujan tulee hankkia oma camp-lippu.

Hotellit ja koulumajoitukset sekä parkkiliput tulevat myyntiin myöhemmin syksyllä.

MITEN VOIN OSTAA LIPUN VAIN SYSTEM OF A DOWN -PÄIVÄLLE?
Tällä hetkellä myynnissä on ainoastaan 3pv-lippuja. 1pv- ja 2pv-liput tulevat myyntiin sitten kun enemmän ohjelmaa on selvillä. Muistutamme, että yhden päivän lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin.

OLEN SAANUT TYÖPAIKASTANI KULTTUURISETELEITÄ. VOINKO OSTAA PROVINSSI-LIPUT NIILLÄ?
Lippupiste ja Tiketti hyväksyvät maksuvälineenä yleisimmät kulttuuri- ja virikesetelit. Lisätiedot suoraan Lippupisteestä tai Tiketistä.

MITÄ EROA ON VIP-LIPUILLA JA TAVALLISILLA PROVINSSI-LIPUILLA?
VIP-lipulla pääset Provinssin VIP-alueelle, josta löydät laadukkaat ruoka- ja juomapalvelut, vesivessoja sekä runsaasti istumapaikkoja ja hengailutilaa niin katettuna kuin ulkoilmassakin. Tarkempia tietoja VIP-alueen palveluista ja muista ominaisuuksista täydennetään Provinssin verkkosivujen VIP-osioon lähempänä tapahtumaa. VIP-lippujen ikäraja on K-18.

KUINKA PALJON LIPUT MAKSAVAT FESTIVAALIN AIKAAN?
Lippujen lopulliset hinnat selviävät loppukeväästä. Sen kuitenkin voimme jo nyt kertoa, että liput ovat 100% varmuudella nyt edullisimmillaan.

HALUAN LISÄÄ ARTISTEJA – KOSKA ON LUVASSA UUTISIA?
Seuraavia ohjelmapaljastuksia kerrotaan mahdollisesti jo hyvinkin pian, muista seurata Provinssin nettisivuja ja some-kanavia…

SIIRRY LIPPUKAUPPAAN:
www.provinssi.fi/liput