PROVINSSIN TALKOOTYÖTEHTÄVÄT

Akkreditointi

Akkreditoinnissa työskennellään Provinssin check in -pisteillä, joilla tarkistetaan festivaalille saapuvan työntekijän tai vieraan henkilöllisyys ja katsotaan että saapuja saa tarvitsemansa kulkuluvat. Työssä vaaditaan tarkkuutta, tietotekniikan perusosaamista sekä reipasta ja iloista asiakaspalveluasennetta. Akkreditoinnin talkoolaiset työskentelevät pääsääntöisesti festivaalin aikana ja töitä tehdään yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Aluetaide ja somistus

Aluetaide ja somistus tarvitsee ensisijaisesti käsistään käteviä talkoolaisia, kuten maalareita, ompelijoita, näpertelijöitä ja puun kanssa työskentelemään pystyviä talkoolaisia. Erityisosaamista et välttämättä tarvitse, mikäli sinulla on hyvä ja innostunut asenne sekä halu oppia uutta. Ilmoitathan hakulomakkeessa, mikäli sinulla on erityisosaamista näillä aloilla. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta.
Töitä tehdään ennen ja/tai jälkeen festivaalin, yhteensä kolmena (3) päivänä, joka vastaa kolmea (3) vapaapäivää festivaalilla. Ennen festivaalia suoritettava talkoilu aluetaiteen ja somistuksen parissa on mahdollista suorittaa jo maalis-huhtikuusta alkaen. Ilmoitathan hakemuksesi lisätiedoissa, mikäli pääset aloittamaan talkootyöt jo ennen kesäkuuta. Lisätietoja voi kysellä osoitteesta work(at)provinssi.fi

Anniskelu (K-18)

Anniskelun talkoolaiset toimivat asiakaspalvelutehtävissä joko anniskelu- ja/tai ruokaravintolassa tuotteita myyden, varastoja täyttäen tai muita ravintolatöitä tehden. Anniskelussa toimimiseen ei tarvita anniskelu ja/tai hygieniapassia, mutta kyseiset todistukset ovat kuitenkin hyödyllisiä. Ikäraja työtehtäviin on 18-vuotta.
Töitä tehdään festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Catering (K-18)

Cateringin talkoolaiset huolehtivat että artistit ja Provinssin työntekijät saavat ravintoa ja virvokkeita tapahtuman aikana. Aikaisempi kokemus catering-tehtävistä on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on huolehtia, että ruokaa on tarjolla, paikat pysyvät siistinä ja palvelu on ystävällistä. Ikäraja työtehtäviin on 18-vuotta.
Töitä tehdään pääosin festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Infopiste

Infopisteellä työskentelevien talkoolaisten on hyvä olla loistavalla asiakaspalveluasenteella varustettuja, hymyileviä henkilöitä. Infopiste on tärkeä paikka festivaalin asiakkaille ja infossa työskentelevien talkoolaisten on hyvä tietää esimerkiksi lavojen, vesipisteiden ja ensiapupisteen sijainti. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta.
Töitä tehdään festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Järjestyksenvalvonta (K-18)

Järjestyksenvalvonta on festivaalin ja asiakkaiden yleisestä turvallisuudesta huolehtimista sekä asiakkaiden ohjaamista ja opastamista. Työt tehdään pareittain eikä kukaan joudu kohtaamaan vaikeita tilanteita yksin. Järjestyksenvalvojat sijoitellaan eri työpisteille ennen festivaalia, mutta pisteet saattavat vaihtua festivaalin aikana. Järjestyksenvalvontakortti ei ole pakollinen, sillä anomme kortittomille väliaikaisen luvan viranomaisilta. Ikäraja työtehtäviin on 18-vuotta. Ensisijaisesti toivomme järjestyksenvalvojien työskentelevän kaikki kolme (3) festivaalipäivää, mutta työtehtävät voi suorittaa myös kahtena (2) päivänä, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Majoitus

Majoitustalkoolaisena vastaat talkoolaisten ja/tai festivaaliasiakkaiden hyvinvoinnista majoituskouluissa tai Camp Provinssin leirinnässä. Tärkeimpiä työtehtäviä ovat majoittujien vastaanotto, koulumajoituksessa kahvion ylläpitäminen sekä yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta.
Töitä tehdään pääosin festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Merchandise

Merchandise-pisteen talkoolaisena pääset myymään fanituotteita asiakkaille, jolloin tärkeintä on muistaa palveluhenkisyys ja iloinen mieli. Kassakokemuksesta on tällä pisteellä hyötyä. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta. Töitä tehdään festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Narikka

Narikan talkoolaiset huolehtivat asiakkaiden tavaroista festivaalialueen narikassa. Erityisosaamista ei tarvita, mutta hyvä asiakaspalveluasenne ja tarkkaavaisuus on hyväksi. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta. Töitä tehdään festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Rakennus ja purku

Rakennukseen ja purkuun kuuluu festivaalirakenteiden (aidat, teltat, lavat…) rakentamista ja purkua. Työt ovat fyysisiä, mutta sen kummempia erityistaitoja ei tarvita. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta. Töitä tehdään ennen ja/tai jälkeen festivaalin, yhteensä kolmena (3) päivänä, joka vastaa kolmea (3) vapaapäivää festivaalilla.

Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti

Tällä pisteellä työskentelevät ovat ensimmäinen kontakti asiakkaan ja Provinssin välillä. Rannekkeenvaihdon ja lipunmyynnin työntekijät huolehtivat, että jokaisella asiakkaalla on oikea ranneke ja lippu haluamaansa paikkaan. Työpisteellä vaaditaan iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta ja kassakokemus on plussaa. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta. Töitä tehdään festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.

Siivous ja kierrätys

Siivous ja kierrätystiimiin hyväksymme ensisijaisesti alaikäisiä talkoilijoita. Siivous ja kierrätys huolehtii festivaalialueen ja Camp Provinssin siisteydestä. Työtehtävät voivat vaihdella alueittain ja osa talkoolaisista tullaan sijoittamaan myös Green Teamiin, jonka tarkoituksena on toimia festivaalin ympäristö- ja kierrätysneuvonnan parissa. Työskentely on helppoa ja rentoa hyvillä työvälineillä ja mukavan vastaavan ohjeistuksella varustettuna. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta. Töitä tehdään festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla

Staff-ruokala

Staff-ruokalan talkoolaiset tekevät tärkeää työtä pitämällä kaikki festivaalin talkoolaiset ja henkilökunnan muonitettuna. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi ruokien esillepano, kioskin pitäminen, leipien tekeminen ja ruokalan puhtaanapito. Ikäraja työtehtäviin on 15-vuotta. Töitä tehdään pääosin festivaalin aikana yhteensä kaksi (2) päivää, joka vastaa yhtä (1) vapaapäivää festivaalilla.