UUDISTUNUT PROVINSSI KERÄSI 79 000 KÄVIJÄÄ

Seinäjoen Provinssi-festivaali on saatu päätökseen. Lauantaina Törnävänsaarelle saapui 20 000 juhlijaa, joten neljän päivän aikana Provinssissa vieraili yhteensä 79 000 kävijää. Lukema on festivaalin pitkän historian toiseksi korkein yleisömäärä.

Provinssia uudistettiin tänä vuonna merkittävästi sekä ohjelmiston että oheispalveluiden osalta. Festivaalin suurimmat yleisöt keräsivät pääesiintyjien Musen, Calvin Harrisin, Faith No Moren ja deadmau5:n ohella kotimaiset suosikit Haloo Helsinki!, Apulanta, Elastinen, Antti Tuisku ja Eppu Normaali. Metalliyhtye Stam1na teki suomalaista musiikkihistoriaa soittamalla Provinssin jokaisena neljänä päivänä yhden albumikokonaisuuden kannesta kanteen. Lisäksi Stam1na järjesti faneilleen muutakin erikoisohjelmaa, kuten grillibileet ja erilaisia kilpailuja. Myös päivitetty ruokatarjonta ja monipuoliset alueaktiviteetit saivat kävijöiltä paljon kiitosta.

”Olemme hyvin kiitollisia siitä, miten Provinssin uudistuminen otettiin vastaan. Tämä on festivaalin uuden aikakauden alku, ja työryhmämme janoaa jo päästä näyttämään mihin se pystyy vuotta kokeneempana ja hioutuneempana. Oikea suunta on nyt löydetty, ja vauhtia kiihdytetään entisestään”, Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen iloitsee.

Provinssin turvapäällikkö Rami Erikssonin mukaan festivaaliyleisö on käyttäytynyt poikkeuksellisen rauhallisesti.

Loppuun haluamme sanoa: KIITOS!!!