13.05.2020

PÄIVÄMÄÄRÄT VAHVISTUNEET – PROVINSSI JÄRJESTETÄÄN 1.-3.7.2021

Provinssi järjestetään ensi vuonna jälleen tuttuun tapaan juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna torstaista lauantaihin 1.-3.7.2021. 

Kuten aikaisemmin lupasimme, uuden ajankohdan varmistumisen myötä kerromme nyt lisää tämän kesän Provinssiin ostetuista lipuista, niiden käyttämisestä vuoden 2021 tapahtumassa sekä palautusmahdollisuuksista.

 

LIPUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2021 PROVINSSISSA

Olemme saaneet aiheesta satoja kyselyitä ja iloisina voimmekin nyt kertoa, että kaikki kesän 2020 Provinssiin ostetut festivaaliliput (3pv, 2pv, 1pv), VIP-paketit (3pv, 2pv, 1pv), Camp Provinssi -majoitukset, hotellipaketit, tonttikylän liput sekä Pappilan parkkiliput ovat sellaisinaan voimassa myös vuoden 2021 festivaaleilla! 

Jos siis olet ostanut jonkin yllämainitun Provinssi 2020 -lipun ja haluat hyödyntää sen vuoden 2021 Provinssissa, sinun ei tarvitse vaihtaa sitä uuteen tai tehdä muitakaan toimenpiteitä. Olet jo nyt valmiina kesän 2021 Ihmisten Juhlaan!

Ainoastaan Marttilan koulumajoituksen liput sekä Camp Konttikylän liput eivät ole voimassa vuoden 2021 festivaaleilla. Nämä liput tulee palauttaa 25.6.2020 mennessä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa!

 

SÄILYTTÄMÄLLÄ LIPPUSI SAAT ETUJA ENSI VUODEN TAPAHTUMASSA 

Jokaiselle Provinssi-festivaalilipun tai VIP-lipun säilyttävälle ystävällemme on luvassa erilaisia yllätyksiä. Vuoden 2020 festivaali- tai VIP-lipulla kesälle 2021 osallistuvat saavat muun muassa erikoisrannekkeen, jolla voi lunastaa Provinssi-viikonlopun aikana rahanarvoisia etuja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Happy Hour jokaisena Provinssi-päivänä festivaalin anniskelualueilla? Kerromme tästä ja muista eduista lisää Provinssin lähestyessä.

Säilyttämällä ostamasi Provinssi-lipun tuet samalla meitä koronakriisin keskellä. 

 

1-2PV LIPUT ON MAHDOLLISTA PÄIVITTÄÄ TAI VAIHTAA

Provinssiin ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2021 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2021 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun). Vaihdosta peritään lipputoimiston normaalit päivitysmaksut. 

Esimerkki: Olet ostanut yhden päivän perjantailipun kesän 2020 festivaaleille ja haluaisit tulla vuoden 2021 Provinssiin lauantaina – voit vaihtaa lippusi yllä kerrotuin edellytyksin lauantaille. 

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun tai VIP-pakettiin maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä lipputoimiston päivitysmaksun. 

Lippujen vaihtaminen on mahdollista sen lippukaupan asiakaspalvelussa, josta olet lippusi ostanut. 

 

3PV-LIPUT KESÄLLE 2021 NYT MYYNNISSÄ

Vuoden 2021 Provinssin 3pv-liput ovat myynnissä hintaan 159€. 2021 Provinssiin ei tulla myymään lippuja missään nykyistä hintatasoa edullisemmin.

Mikäli ostat 3pv-liput viimeistään 25.6.2020, saat bonuksena ”vanhan asiakkaan edut” eli saat myös Provinssin erikoisrannekkeen ja muut myöhemmin julkistettavat edut. Liput ovat myynnissä Provinssin lippukaupassa www.provinssi.fi/liput.

 

PROVINSSIN FESTARIKASSI

Provinssi tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa kaikille vuoden 2020 lipun ostaneille kiitokseksi ainutlaatuisia etuja sisältävän Provinssin festarikassin, jonka sisältöön pääset tutustumaan osoitteessa www.provinssi.fi/festarikassi2020 seuraavilla tunnuksilla:

Username: festarikassi 
Password: provinssi2020

 

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Mikäli et ole varma osallistumisestasi kesän 2021 Provinssiin ja haluat palauttaa lippusi, on se tietenkin myös mahdollista. Voit palauttaa lippusi siihen lippukauppaan, josta olet ostanut lippusi (Lippupiste tai Tiketti). Lippujen palautushakemuksen viimeinen täyttöpäivä on 25.6.2020.

Muistathan, että 2021 Provinssiin ei tulla myymään lippuja missään nykyistä hintatasoa edullisemmin.

Lippujen palautuslomakkeet:

LIPPUPISTE: https://web.lippu.fi/palautus/
TIKETTI: https://www.tiketti.fi/palautalippuja  

Huomioithan, että lippukauppojen asiakaspalveluissa on ruuhkaa, joten palautuksessa kestää useita viikkoja. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi Provinssin verkkosivuilta, pyydämme lähettämään kaikki palautuksiin liittyvät kysymykset suoraan lippukaupoille. 

Lippupalautuksen voi tehdä vain alkuperäinen lipunostaja.

 

Provinssin verkkosivuille on koottu kattava tietopaketti lippukäytännöistä: www.provinssi.fi/lippuinfo

  

OHJELMISTON RAKENTAMINEN KÄYNNISSÄ – UUTISIA LUVASSA MYÖHEMMIN

Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen kertoo vuoden 2021 ohjelmistosta seuraavaa:

”Nykyinen tilanne on uusi niin meille ja artisteille kuin kaikille muillekin. Tähän aikaan keväästä - aivan kuten aikaisempina vuosinakin - olemme jo tehneet seuraavalle vuodelle lukuisia merkittäviä pääesiintyjätarjouksia. Tämä oli tilanteemme jo ennen koronaepidemian puhkeamista. 

Festivaalin peruuntumisen myötä rakennamme ensi vuodelle uutta ohjelmakokonaisuutta, joka tulee olemaan yhdistelmä niitä tälle vuodelle bookattuja artisteja, joiden on mahdollista esiintyä Provinssissa vuonna 2021 sekä täysin uusia ensi vuodelle valmiiksi suunnitelmissa olleita nimiä. 

Näkymät ovat tässä vaiheessa erittäin lupaavat enkä epäile yhtään, etteikö Provinssin 2021 ohjelmisto tulisi taistelemaan kaikkien aikojen kattauksen tittelistä. Julkaisemme esiintyjiä ensi vuodelle heti, kun se on mahdollista, mutta emme ikävä kyllä vielä osaa sanoa, tapahtuuko se jo kesällä vai vasta syksyllä niin kuin yleensä”.

23.04.2020

PROVINSSIA EI JÄRJESTETÄ KESÄLLÄ 2020

Kuten eilen kerroimme, Suomen hallitus on linjannut, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa on syytä jatkaa ainakin 31.7.2020 saakka.

Tämä tarkoittaa sitä, että Provinssia ei voida tänä vuonna järjestää.

Olemme murtuneita ja pahoillamme jokaisen puolesta, jota Provinssin peruuntuminen koskettaa. Haluamme erityisesti kiittää teitä kaikkia valtavasta määrästä somessa ja sähköpostitse saamistamme tsemppiviesteistä sekä kaikesta kannustuksesta ja tuesta kevään aikana. Yhdessä selviämme tästä ja teemme ensi kesästä entistäkin suuremman Ihmisten juhlan!

Siirrämme nyt katseemme vuoteen 2021. Olemme aloittaneet neuvottelut tälle kesälle kiinnitettyjen esiintyjien kanssa ja tavoitteenamme on tehdä vuoden 2021 ohjelmistosta festivaalin historian paras. 

Julkistamme ensi vuoden Provinssin päivämäärät niin pian kuin mahdollista, ja toiveenamme on päästä samalla kertomaan ensimmäisiä kesän 2021 esiintyjäuutisia. 

Selvitämme parhaillamme, miten voimme toimia vuoden 2020 tapahtumaan ostettujen lippujen osalta parhaalla mahdollisella tavalla. Kerromme kaikista yksityiskohdista, kuten palautuskäytännöistä ja lippujen hyödyntämisestä ensi kesän tapahtumassa samalla, kun julkistamme vuoden 2021 päivämäärät. Lippujen palauttaminen on mahdollista sen jälkeen, kun olemme ilmoittaneet uuden ajankohdan. Pyydämmekin, että ette vielä ottaisi yhteyttä lipunmyyntipaikkoihin.

Jos teillä on asiaan liittyen kysyttävää, voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen info@provinssi.fi.

Pysytään terveinä ja huolehditaan toisistamme! 

 

Seinäjoella 23.4.2020

Provinssin festivaalityöryhmä

22.04.2020

Tilannepäivitys 22.4.2020

Suomen hallitus on tänään 22.4.2020 linjannut, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa on syytä jatkaa ainakin 31.7.2020 saakka.

Yleisömme, artistiemme, vapaaehtoisten, työntekijöidemme, kumppaniemme ja maapallon jokaisen asukkaan terveydentilan turvaaminen on meille ensisijaisen tärkeää, ja kiitämme viranomaisia heidän tekemästään työstä meidän kaikkien yhteisen tulevaisuuden turvaamiseksi.  

Selvitämme parhaillaan eri vaihtoehtoja Provinssin suhteen ja tiedotamme päätöksistä niin pian kuin mahdollista.

Kiitos, että ymmärrätte tilanteen ja jaksatte kärsivällisesti odottaa seuraavia uutisia.

Jos teillä on asiaan liittyen kysyttävää, voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen info@provinssi.fi.

Pysytään terveinä ja huolehditaan toisistamme!

Seinäjoella 22.4.2020, 

Provinssin festivaalityöryhmä

24.03.2020

PROVINSSIN OHJELMA VALMIS – NÄIN KORONAVIRUS VAIKUTTAA FESTIVAALIN JÄRJESTELYIHIN

 

Provinssin musiikkiohjelmisto on viimeisten yli kolmenkymmenen uuden esiintyjän myötä valmis. Festivaalin järjestelyt etenevät niin normaalisti kuin vallitsevissa olosuhteissa mahdollista. Jo 42. kertaa juhlittavan Provinssin lipunmyynti on käynnissä tuttuun tapaan.

30 UUTTA KIINNITYSTÄ VIIMEISTELEVÄT OHJELMISTON

Kotimaisen musiikin kiinnostavimpiin nimiin lukeutuvat rock- ja pop-artistit, vaihtoehtorockin kärkiyhtyeet sekä puhutuimmat artistilupaukset täydentävät Provinssin laajan ja ajankohtaisen ohjelmiston.

Aikaisemmin Disco Ensemblessä, Lapkossa ja Children of Bodomissa uraa luoneiden muusikoiden uusi yhtye Moon Shot soittaa Provinssissa uransa ensimmäisen keikan. Kitaravetoisen musiikin tarjontaa täydentävät suomirockia uudistavat Tiisu ja Litku Klemetti, järisyttävistä keikoistaan tunnettu Ursus Factory, juuri uuden levyn julkaissut Herra Ylppö & EX, violent pop -yhtye Blind Channel sekä rap metal -kokoonpano Lähiöbotox. Kotimaisen indiekentän kärkisarjaan kohonneet The HolyLuukas Oja sekä Lasten Hautausmaa tuovat oman mausteensa ohjelmistoon. Popin ja urbaanin musiikin kattausta monipuolistavat ajankohtaiset kiinnitykset Evelinasta costeeseen, IBEstä Meloon ja Louie Bluesta Nelli Matulaan. Lisäksi ohjelmistoon liittyy suuri joukko muitakin esiintyjiä. Koko artistilista on nähtävissä osoitteessa www.provinssi.fi/ohjelma. 

NÄIN KORONAVIRUS VAIKUTTAA PROVINSSIN JÄRJESTELYIHIN

"Provinssin ohjelma valmistui ennätysajassa ja se on kiistatta yksi festivaalin historian parhaista, ellei jopa paras. Provinssiin kohdistuva kiinnostus on osoittautunut kaikilla mittareilla poikkeukselliseksi, ja olemme edenneet vahvassa myötätuulessa – kunnes maailma muuttui hetkessä,” Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen kertoo.

Seuraamme jatkuvasti koronatilanteen kehittymistä ja valmistaudumme kaikkiin mahdollisiin skenaarioihin. Toivomme, että kesäkuun lopussa Törnävänsaarella voidaan juhlia raskaimman vaiheen selättämistä ja ottaa korkojen kera takaisin keväällä menetettyjä yhteisiä hetkiä. Samalla joudumme toki varautumaan myös siihen mahdollisuuteen, ettei tapahtuman järjestäminen olekaan mahdollista." 

Tällä hetkellä Provinssin tuotantotiimiä työllistävät esimerkiksi myöhemmin keväällä julkistettavat alueuudistukset sekä kalustohankinnat ja festivaalialueen visuaalisuuden suunnittelu. Myös uusia majoitusvaihtoehtoja kartoitetaan, jotta aikaisemmat vuodet ylittävään kysyntään voitaisiin vastata. Luonnollisesti myös koronavirus aiheuttaa toimenpiteitä tapahtuman suunnittelussa.

”Provinssiin saapuvan yleisön, työntekijöiden, vapaaehtoisten ja artistien hyvinvointi ovat tänä vuonna meille erityisen panostuksen kohteena. Haluamme osaltamme tehdä kaikkemme, jotta Provinssissa on kesäkuun lopussa turvallista juhlia,” Sami Rumpunen jatkaa.

Yksi tämän vuoden tuotannollisia kehityskohteita on käsienpesupisteiden lisääminen, käsidesin saatavuuden varmistaminen sekä yleisen siisteyden, desinfioinnin ja kierrätyksen kehittäminen.

Mikäli viranomaisten tapahtumia koskeva tapahtumien kieltopäätös jatkuisi aina Provinssiin saakka, noudattaa festivaali luonnollisesti annettuja ohjeistuksia ja määräyksiä. Jos festivaali jouduttaisiin perumaan kokonaan, on ostetuista lipuista mahdollista saada hyvitys voimassa olevien toimitusehtojen mukaisesti. Yksikään Provinssiin kiinnitetty artisti ei ole toistaiseksi ilmoittanut suunnittelevansa esiintymisensä perumista.

”Vaikka juuri nyt maailma on täynnä epävarmuutta tulevaisuudesta, emme aio vaipua epätoivoon vaan haluamme omalta osaltamme jatkaa työskentelyä tapahtuman eteen. Samalla tavalla kuin nyt tiedotamme uusista artistikiinnityksistä ja muista tämän kesän suunnitelmista, sitoudumme myös tiedottamaan aktiivisesti mahdollisista muutoksista tai peruutuksista festivaalin järjestelyjen suhteen. Uskomme avoimuuteen,” toteaa Rumpunen lopuksi.

Provinssin alue- ja taideohjelmasta sekä monipuolisesta ruoka- ja juomatarjonnasta tiedotetaan kevään aikana.  

 

 

 

 

 

 

 

 

12.03.2020

PÄIVITYS CORONA-VIRUKSEEN LIITTYEN

Suomen viranomaiset ovat antaneet ohjeistuksen, jonka mukaan kaikki yli 500 ihmisen (edit: rajaa laskettu 20 henkilöön) yleisötapahtumat kielletään 31.5.2020 saakka COVID-19:n eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Annettu määräys ei ulotu Provinssiin asti, joten Provinssin järjestelyt etenevät toistaiseksi normaalisti. Lähdemmekin siitä oletuksesta, että Provinssi toteutuu myös tulevana kesänä suunnitelmien mukaisesti.

Tapahtumiimme osallistuvien asiakkaiden, artistien ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Mikäli viranomaisten tapahtumia koskeva kieltopäätös jatkuisi Provinssiin saakka niin luonnollisesti myös me noudatamme ohjeistuksia.

Jos Provinssi jouduttaisiin perumaan, on liput mahdollista palauttaa. Yksikään Provinssiin kiinnitetty artisti ei ole toistaiseksi ilmoittanut suunnittelevansa esiintymisensä perumista.

Mikäli koronavirus aiheuttaa muutoksia Provinssin järjestelyissä, uutisoimme asiasta välittömästi nettisivujemme uutisosiossa sekä sosiaalisen median kanavissamme.

05.03.2020

Kemopetrol tekee ensimmäisen paluukeikkansa Provinssissa

Pitkään hiljaiseloa viettänyt Kemopetrol tekee odotetun paluun ja nousee Provinssin lavalle lauantaina 27. kesäkuuta.

Englanninkielistä koneellista popmusiikkia loihtiva Kemopetrol nousi ilmiöksi julkaistuaan 20 vuotta sitten ”Slowed Down” debyyttialbuminsa, jonka ensimmäinen singlelohkaisu oli suurta radiosuosiota saavuttanut ”Child Is My Name”. Biisintekijä Kalle Koiviston ja solisti Laura Närhen luomien eteeristen tunnelmien kyllästämä albumi hurmasi kriitikot ja myi kultaa nostaen suomalaisen pop-rock musiikin uudelle vuosituhannelle.

Kemopetrol on julkaissut uransa aikana viisi albumia ja Laura Närhi on luonut menestyksekkäästi uraa myös sooloartistina. Yhtye on luvannut Provinssissa soittaa kaikki Slowed Downin biisit sekä joitain valikoituja kappaleita myöhemmiltä levyiltä. ”20-vuotiaan yhtyeemme kunniaksi esitämme niin ikään parikymppisen debyyttialbumimme Slowed Down kokonaisuudessaan kesän festivaaleilla. Työstämme myös paraikaa studiossa uutta hienoa musiikkia, josta puhumme lisää hieman myöhemmin. Ajat ovat juhlavat!", Kalle Koivisto kommentoi.

04.03.2020

2PV VIP-LIPUT LOPPUUNMYYTY

Kesä lähestyy, ja liput vähenevät! Nyt myös Provinssin 2pv VIP-liput on myyty loppuun – 3pv VIP-liput loppuivat jo muutamia viikkoja sitten.

Viimeiset 1pv VIP-liput ovat nyt myynnissä tutussa osoitteessa www.provinssi.fi/liput. Suosittelemme olemaan nopeita, sillä näitäkään ei riitä enää kauaa.

21.02.2020

PAPERI T & KHID TÄYDENTÄVÄT PROVINSSIN OHJELMISTOA

Provinssin perjantai-illan ohjelmistoa täydentää Suomen arvostetuimpiin hiphop-taiteilijoihin lukeutuvat Paperi T & Khid. Kaksikon vuonna 2013 julkaistu keräilyharvinaisuudeksi muodostunut  “Ex ovis pullus non natis serò fit ullus" -vinyyli EP saa odotetun seuraajan maaliskuussa "HBD RIP" -pitkäsoiton muodossa, jonka tänään julkaistu avausraita ”Kolari” antaa esimakua tulevasta albumista. 

13.02.2020

KALEVAUVA.FI PROVINSSIIN

Folkpop-duo Kalevauva.fi viihdyttää Provinssi-yleisöä koko viikonlopun ajan. 2020-luvun kansanperinnettä hersyvästi tarjoava kaksikko on kiinnitetty tulevalle kesälle päälavan juontajiksi. Tämän lisäksi Kalevauva.fi soittaa myös festivaalin avauspäivänä oman keikan Amphitheatre-lavalla. 

Kimmo Nummisen ja Aapo Niinisen muodostama trubaduurikaksikko ammentaa sanoituksensa suoraan kansan ehtymättömästä suusta, kuten nettifoorumi Vauva.fi:sta. Huimaa keikkasuosiota nauttivan Kalevauva.fi:n kappaleista yleisöön ovat erityisesti iskeneet esimerkiksi ”Mies syö lapsen vanukkaat !!” sekä viraalihitiksi muodostunut ”Lomalle lompsis #kiitollinensiunattuonnellinen”.

03.02.2020

20 UUTTA NIMEÄ PROVINSSIN OHJELMISTOON

Provinssin ajankohtainen ja genrerajat ylittävä artistikattaus täydentyy 20 uuden artistikiinnityksen myötä.  Jo 42. kertaa juhlittavan festivaalin lipunmyynti käy kuumana, ja 3 päivän VIP-liput on jo myyty loppuun.

Toivotuille uusintavierailuille Törnävänsaarelle palaavat länsinaapurimme rakastetuimpiin yhtyeisiin lukeutuva The Sounds, maamme kiistatta suosituin yhtye JVG sekä häikäisevä monilahjakkuus Vesala vahvistaen Provinssin monipuolista pääesiintyjäkattausta.

Ulkomaista ohjelmistoa edustaa myös raikkaalla otteella elektropoppia tarjoileva Georgia. Sessiorumpalina ja tuottajana uransa aloittaneen Georgian läpimurtokappaleet ”About Work the Dancefloor” ja ”Started Out” olivat viime vuonna Iso-Britannian suurimpia hittien joukossa. Muun muassa Robyniin rinnastettu muusikko on herättänyt ihastusta myös Suomessa alkuvuodesta ilmestyneellä kakkosalbumillaan “Seeking Thrills”. Saarivaltion artistiedustusta täydentävä indierock-yhtye The Magic Numbers on puolestaan myynyt kotimaassaan kaksinkertaista platinaa sekä ollut ehdolla maan tärkeimmän musiikkipalkinnon Mercury Prizen saajaksi.

Kotimaisen musiikin rikasta kirjoa edustavat R&B-sävyjä suomipoppiin tuova Kasmir, valtaisaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen, viime kuukausien suurimmasta suomalaisesta hitistä ”Hei rakas” vastannut BEHM, loppuunmyytyjen klubikonserttiensa myötä paluun lavoille tehnyt Plutonium 74 sekä rohkea ja uudistumiskykyinen poptähti ABREU

Egotripistä soolouralle singahtanut Knipi sekä Jouni Hynysen ja Mira Luodin muodostama uusi yhtye Maanalainen Armeija tekevät nyt Provinssi-debyyttiinsä sivuprojektiensa myötä. Helmikuun lopulla odotetun kakkosalbuminsa julkaiseva Karina ja suomalais-ranskalainen duo Eva + Manu ovat vakiinnuttaneet paikkansa kotimaisen indiepopin kärjessä. 

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-kollektiivin riveissäkin vakuuttava Yeboyah, urbaanin musiikin tämän hetken seuratuimpiin nimiin lukeutuva Cledos ja kansainvälistä huomiotakin herättänyt View maustavat Provinssin rap-kattausta.

Emma Gaalassa vuoden tulokkaan sarjassa ehdolla oleva Jesse Markin rikkoo elektron, hiphopin ja indien välisiä rajapintoja. Tuoretta soundia festivalikattaukseen tuovat myös ”Suomen Drakeksi” kutsuttu Lauri Haav sekä lahjakas artistilupaus Isaac Sene.

Provinssin ohjelmisto täydentyy talven ja kevään aikana vielä lukuisilla esiintyjillä.

 

« Edelliset 10