Vallilalta kuositaidetta Provinssiin

Provinssin juhlavuoden festivaalikassia koristaa Matleena Issakaisen näyttävä yöperhonen, mystinen festarikiitäjä. Yökkönen muodostuu itse asiassa kolmesta eri perhosesta. Taustalla kohoavat puiden latvat ja etualan kasvillisuus on napattu festarialueen ja Seinäjoen luonnosta. Yötanssi-kuosi leiskuu kahdessa värityksessä, trendiväri lilassa sekä voimakkaassa oranssissa. Yön kiitäjät värjäytyvät lavan laservaloista ja kesäyön toisesta todellisuudesta. Suunnittelija Matleena ammensi kuosi-inspiraatiota sekä omista festarimuisteloistaan että alitajuntansa pyörteistä.

 Matleenan eeppisimmissä festarimuistoissa jorataan kesäyössä diskopallon lailla välkehtivässä paljettimekossa: tanner tymisee, hiki virtaa ja jengi bailaa hulluna.

Pääsin ekan kerran festareille 16-vuotiaana ja siitä lähtien olen ollut lähes joka vuosi. Provinssi on mulle kesän tärkein ja tutuin festari, aito ja rehellinen rock-festari. Parasta on se vapautunut tunnelma. Voi vaan bailata menemään totaalisen irti arjesta. Provinssista saa koko vuodeksi hyvät fiilikset ja energiatankkaukset säilöön. Ja meno vaan paranee joka vuosi. Tykkään itse kovasti yöpyä teltassa: yöllä ohuen telttakankaan toisella puolen jotkut vaan jatkavat bailaamista täyttä menoa sata lasissa, Matleena tunnelmoi.

Kuosidesign valloittaa aluetaiteessa

Vallila tekee ensi kesänä uniikkia aluetaidetta Provinssiin. Vallilan inhouse-kuosisuunnittelijat loivat tapahtuman tunnelmasta inspiroituneet kuosit, joista tehdään kuosi-installaatioita sekä värikylläisiä aluerajauksia ja -somistuksia. Provinssissa perhosvaikutus alkaa heti sisääntuloporteilta: portit on puettu ensi kesänä perhoskuosein, samoin kuin lipunmyynnin teltta ja pari eri festariaitaa. Provinssin päälavan kolmikerroksisen miksaustornin takaseinällä siipensä levittää jättimäinen yökiitäjä, jonka siipiväli hipoo kymmentä metriä. 

Festarikassit tulevat myyntiin huhtikuussa  

Festivaalikangaskassit ovat Provinssin virallisia festarikasseja ja kasseista löytyy Provinssin logo. Kassi on jämäkkä, kestävä ja tilava puuvillakassi vetoketjullisella sisätaskulla. Festarikassiin mahtuu mainiosti kaikki olennaisin: puhelin, lompakko, aurinkorasva, lämmintä vaatetta, glittermeikit, luha, pieniä diskopalloja ja se olennaisin, eli ready to rock -fiilis. Kassi toimii paitsi tyylielementtinä myös bändipaidan tavoin muistona legendaarisista kesähetkistä, -retkistä ja bailuista. Kassit tulevat myyntiin kaikkiin Vallila-myymälöihin huhtikuun loppuun mennessä. Kassin hinta on 10 €/kpl 

Festivaalikasseja on painettu rajattu 600 kappaleen painos. Kangaskassit tulevat myyntiin huhtikuussa ja niitä on saatavilla myös Provinssista.