Viking Line ja Provinssi järjestävät festarit merellä

Viking Line ja Provinssi järjestävät yhteistyössä joulukuun 27. päivä Suomen ensimmäisen festariristeilyn M/S Viking Gracella. Turusta lähtevällä Viking Line goes Provinssi -risteilyllä nähdään leveä kattaus kotimaisen musiikkikentän ajankohtaisia ja nousevia tähtiä. Risteilyllä julkistetaan myös tulevan Provinssin esiintyjiä.

Viking Line goes Provinssi -risteilyllä lavalle nousee peräti viisi kotimaista eturivin artistia: vauhdilla suosituimpien suomalaisartistien joukkoon noussut ja viimeksi Vain elämää -sarjassa hurmannut Sanni, kansainvälisestikin mainetta niittänyt festarisuosikki Disco Ensemble, suomalaisen rap-skenen vuoden kuumin nimi Paperi T, pitkän linjan suosikki Olavi Uusivirta sekä suomirockin pelastajaksikin tituleerattu tulokasyhtye Tiisu.

– Halusimme tuoda kesän festaritunnelman nyt ensi kertaa ihan uudenlaiseen ympäristöön ja keskelle talvea. Provinssi on meille luonteva yhteistyökumppani, sillä niin risteilylle kuin festareillekin lähdetään rentoutumaan, pitämään hauskaa ja nauttimaan ohjelmasta ystävien kanssa, hehkuttaa Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander.

Viime kesänä uudistunut Provinssi keräsi Seinäjoelle 78 000 kävijää, mikä on festivaalin historian toiseksi suurin yleisömäärä. Nyt järjestettävä festariristeily tuo musiikin ystäville täysin uudenlaisia elämyksiä.

– Provinssi on Suomen perinteikkäimpiä ja tunnetuimpia festareita, ja olemme kehittäneet toimintaamme jatkuvasti. Viime kesänä festaria uudistettiin merkittävästi, ja jo tuolloin meille oli selvää, että haluamme jatkossakin yllättää yleisöämme ja kiihdyttää vauhtiamme. Festariristeily on aluevaltaus, josta olemme todella innoissamme, iloitsee Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

Viking Line goes Provinssi -risteilyn liput ovat varattavissa www.vikingline.fi/provinssi.
Lippujen hintaan sisältyy kaikkien artistien keikat.

Viking Line Goes Provinssi:
SANNI
DISCO ENSEMBLE
OLAVI UUSIVIRTA
PAPERI T
TIISU
27.-28.12.2015 @ M/S Viking Grace (Turku-Tukholma-Turku)