VINKKILISTA PROVINSSI-VIIKONLOPPUUN

LIPUT: Kaikkia lipputyyppejä on edelleen saatavissa. Jos olet ostanut 1pv- tai 2pv-lipun ja haluaisit olla Provinssissa useammankin päivän niin voit päivittää lippusi festarialueen lipputoimistossa. Lue lisää täältä ja osta liput: www.provinssi.fi/liput.

SÄÄENNUSTE: Ennusteet lupaavat aurinkoista ja lämmintä säätä. Muista asianmukaiset vaatteet, joilla pärjäät niin päivän kuumuudessa kuin loppuillan viileydessä.

VESIPULLO: Juo riittävästi vettä! Voit tuoda mukanasi yhden max 0,5 litran vesi/limupullon (kirkas, muovinen ja läpinäkyvä). Pullon tulee olla joko sinetöity tai tyhjä. Alueella on lukuisia vesipisteitä. Vettä on toki myös myynnissä jokaisessa baarissa.

SAAVU AJOISSA: Vältä jonot rannekkeenvaihdossa tai portilla – saavu ajoissa! Suosi kävelyä, pyöräilyä, julkista liikennettä ja festaribusseja.

MOBIILIAPPLIKAATIO: Lataa puhelimeesi maksuton Provinssi-sovellus App Storesta tai Google Playsta. Applikaatiosta löydät aikataulut, kartat ja festari-infot. Mikäli puhelimessasi on sovellus jo aikaisemmilta vuosilta, muista tehdä päivitys. Printattava PDF-aikataulu löytyy www.provinssi.fi/aikataulut.

MAKSAMINEN: Kaikki myyntipisteet (baarit, ravintolat, narikka, merchandise…) hyväksyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lähimaksu on nopein tapa maksaa – käteistä et tarvitse missään!

RUOKA- JA JUOMA: Tänä vuonna on Provinssi-historian laajin ruoka- ja juomatarjonta. Suosittelemme saapumaan nälkäisenä ja janoisena. Vegaanit, gluteenittomat ja muut erikoisruokavaliot on huomioitu. Lapin Kulta -oluiden, Hans Baer -viinien sekä drinkkien ohella valikoimista löytyy toki alkoholittomiakin juomavaihtoehtoja.

ALUEOHJELMA JA -TAIDE: Ota kaikki irti Provinssi-viikonlopusta ja nauti keikkojen ohella myös muusta mukavasta mitä alueelta löytyy. Törnävällä on paljon nähtävää ja koettavaa: www.provinssi.fi/alueohjelma

KIERRÄTYS & YMPÄRISTÖ: Pidä ympäristö siistinä ja kanna vastuusi kierrätyksestä. Laita roskat aina asianmukaisiin roskiksiin, äläkä pissaa pusikkoihin.

KUVAAMINEN: Alueella saa kuvata vapaasti myös järjestelmäkameralla. Kun jaat kuviasi somessa, muista hashtag: #provinssi

FESTARI-INFOT: Paljon lisätietoa osoitteessa www.provinssi.fi/info

ERITYISEN TÄRKEÄÄ: Nauti Provinssista ja muista olla kiva myös kanssajuhlijoillesi!