fbpx

Provinssi ❤ Ekokompassi

Kuva: Provinssi / Riikka Vaahtera

Provinssilla on käytössä Ekokompassi ympäristöjärjestelmä ja Ekokompassi ympäristösertifikaatti on ansaittu vuodesta 2016.

Vuonna 2016 Provinssi vaihtoi totisesti isompaa vaihdetta silmään ja lähti mukaan valtakunnalliseen Ekokompassi tapahtuma -hankkeeseen. Hankkeeseen liittyvän ympäristöohjelman rakentaminen ja siihen liittyvät tavoitteet sekä toimenpiteet antoivat tarmoa festivaalin ympäristöasioiden kehittämiseen, ja hankkeen myötä Provinssi on ottanut isoja harppauksia kohti entistä kestävämpää festivaalituotantoa.

Provinssille on myönnetty vuosina 2016 ja 2019 Ekokompassi tapahtuma -ympäristösertifikaatti. Sertifikaatti on osoitus siitä, että tapahtuma ottaa ympäristön huomioon toiminnassaan sekä sitoutuu jatkuvaan parantamiseen ja Ekokompassin asettamien ympäristökriteerien noudattamiseen. Kesällä 2019 myönnetty sertifikaatti on voimassa seuraavat kolme vuotta kesäkuuhun 2022 saakka. 

Lue lisää Ekokompassista täältä.

Provinssin ympäristökoordinaattori ylläpitää festivaalin Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää ja työstää vuosittain toimenpiteitä festivaalin ympäristötyön kehittämiseksi.