PROVINSSI

image-13415
Kuva: Valtteri Käyhkö
flowers
flowers

TERVETULOA IHMISTEN JUHLAAN!

Kesäkuun viimeisellä viikolla vuosittain järjestettävä Provinssi on yksi Pohjois-Euroopan perinteikkäimmistä ja suurimmista festivaaleista. Provinssi tarjoaa Seinäjoen Törnävänsaaren luonnonkauniissa ympäristössä aidon ja alkuperäisen festivaalielämyksen – päivitettynä vastaamaan nykypäivän odotuksiin ja tarpeisiin.

Vuosien varrella Provinssissa on nähty lukuisia kansainvälisiä legendoja, joiden esiintymisiä muistellaan laajasti edelleen. Esimerkiksi The Smithsin, Red Hot Chili Peppersin ja R.E.M.:in ensimmäiset esiintymiset Suomessa tapahtuivat Provinssissa. Black Sabbath, David Bowie, The Cure ja The Ramones nähtiin Provinssissa vuosien varrella. Kuluvan vuosituhannen nimekkäimpiin esiintyjiin lukeutuvat vaikkapa Foo Fighters, Rage Against The Machine, Muse, System of a Down, Calvin Harris, Blur, The Prodigy, Korn ja jopa kolmeen otteeseen vieraillut saksalaisjätti Rammstein – lukuisten muiden ohella. Vuonna 2024 Måneskin nähtiin ensimmäistä kertaa Suomessa juuri Provinssin päälavalla, ja kotimaisten artistien huippuhetkistä Provinssissa todistettiin niin PMMP:n ensimmäistä paluukeikkaa, kuin Katri Helenan viimeisen festivaalikesän ikimuistoista kesän avausta.

Uutta kultakauttaan jatkava 44-vuotias Provinssi tunnetaan nykypäivänä valtavan ja genrevapaan ohjelmistonsa ohella myös korkeatasoisista ravintolapalveluistaan, monimuotoisesta oheisohjelmastaan, ekologisesta ja yhdenvertaisesta arvopohjastaan ja sekä viihtyisästä että vehreästä ja visuaalisesti rikkaasta miljööstään.

Näistä palasista syntyy suurella sydämellä ja alan huippuammattilaisten osaamisella tuotettu ainutlaatuinen kokonaiselämys, josta kuka tahansa voi saapua nauttimaan tuntien olonsa turvalliseksi.