10.10.2018

EDULLISET LIPUT HULLUILTA PÄIVILTÄ

Suomen kesään jo neljän vuosikymmenen ajan kuulunut Provinssi levittäytyy Seinäjoen Törnävänsaarelle jälleen juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Festivaalia juhlitaan torstaista lauantaihin 27.-29. kesäkuuta 2019. 

Joka vuosi uudistuva ja aina yhtä monipuolinen Provinssi starttaa lähtölaskennan kesään syksyn lehtien muuttuessa keltaisiksi Stockmannin Hullujen Päivien myötä. 

Hullun halvat 3 päivän liput ovat myynnissä ainoastaan Stockmannin tavaratalojen palvelupisteissä sekä verkkokaupassa osoitteessa hullutpaivat.com/kumppanit/lippufi

Kampanjahintaisia lippuja on saatavissa rajoitettu määrä sunnuntaihin 14. lokakuuta saakka. 

PROVINSSI LIPUT HULLUILTA PÄIVILTÄ:
3pv 120€ 
3pv VIP 175 € (K-18) 

Ensimmäisiä julkistuksia Provinssin ohjelmistosta kerrotaan lähitulevaisuudessa...

08.10.2018

Provinssi hakee harjoittelijoita keväälle 2019

Haemme joukkoomme oma-aloitteisia, rohkeita ja joustaviin olosuhteisiin mukautuvia harjoittelijoita keväälle 2019 erilaisiin festivaalituotannon ja viestinnän tehtäviin - lue lisää alempaa!

Harjoittelu Provinssissa tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä ja kokea eturivin festivaalituotanto lähietäisyydeltä. Provinssin tiimiläisenä olet osa ydinorganisaatiotamme ja osallistut monipuolisesti festivaalin suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen mahtavan työporukan tukemana. Jokaisen harjoittelijan toimenkuvan painotuksia pyritään räätälöimään harjoittelijan erityisosaamista, vahvuuksia ja omia kehittymistavoitteita seuraten.

Odotamme harjoittelijoilta:

- Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kulttuurituotanto, matkailuala, liiketalous, graafinen suunnittelu, viestintä…)

- Reipasta, positiivista ja ryhmätyökykyistä persoonaa

- Can-do -asennetta ja paineensietokykyä

- Rakkautta tapahtumia, musiikkia ja kaikkea elämyksellistä kohtaan

- Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen lasketaan hakijan eduksi (voi joissain tehtävissä olla myös edellytys valinnalle)

Harjoittelut ovat 2,5-5 kuukauden mittaisia, alkaen helmi-maaliskuusta heinäkuun loppuun. Ajankohtaa ja harjoittelun kestoa on mahdollista muokata harjoittelijan opintojen rakenteen mukaan. Harjoittelupaikat sijoittuvat Seinäjoelle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 8.11.2018 mennessä osoitteeseen work@provinssi.fi.

Täytämme harjoittelupaikkoja jo hakuaikana, joten nopeus on valttia! Mainitsethan hakemuksessasi mille osa-alueelle (alla tarkemmat tehtäväkuvaukset) ensisijaisesti toivoisit harjoittelusi sijoittuvan ja kuinka pitkän harjoittelun haluat tehdä. Voit hakea useampaan tehtävään.

TUOTANNON HARJOITTELUT

Tuotantoassistentit ovat tärkeitä ja keskeisiä tekijöitä Provinssin tuotantotiimissä. Harjoittelijat osallistuvat monipuolisesti festivaalin tuotannon eri osa-alueisiin ja vaiheisiin aina suunnittelusta ja ideoinnista festivaalin aikaisiin avainrooleihin asti. Tuotantoassistenttien tehtävät jakautuvat useille tuotannon osa-alueille erilaisin painotuksin:

Aluetuotanto (2 paikkaa)

Aluetuotannon assistentit osallistuvat käytännönläheisesti festivaalialueen suunnitteluun ja toteutukseen. Työtehtävät liittyvät monipuolisesti erilaisiin tuotannollisiin tehtäviin, kuten esimerkiksi hankintojen kilpailuttamiseen, logistiikan koordinointiin ja ympäristö- ja lupa-asioihin.

Alueohjelma ja -taide (2 paikkaa)

Aluetaiteen ja alueohjelman tuotantoassistentit ideoivat ja toteuttavat yhdessä festivaalin taidetuottajan kanssa sitä, miltä festivaalialueella näyttää ja minkälainen alueohjelma festivaaliyleisöä viihdyttää. Monipuoliset ja luovat työtehtävät voivat pitää sisällään esimerkiksi suunnittelutyötä, sisällöntuotantoa, materiaalihankintaa, aikataulutusta ja työnjohtamista.

Henkilöstöhallinto

Henkilöstöhallinnon assistentti osallistuu monipuolisesti festivaalin henkilöstön hallintaan ja johtamiseen, kuten vapaaehtoisten rekrytointiin, tietojenhallintaan, kehittämistyöhön, aikataulutukseen ja viestintään.

Artistituotanto

Artistituotannon assistentti tekee monipuolisia taustatöitä artistituotannon kentällä. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi kaluste- ja materiaalihankintaa, kotimaisten artistien ennakkotuotantoja, kilpailuttamista, takahuonealueiden palveluiden järjestämistä ja talkoolaisten johtamista.

Palvelutuotanto (2 paikkaa)

Provinssi huolehtii festivaalin aikana ja sen lähiviikkoina tuhansien työntekijöiden, artistien sekä muiden sidosryhmien ylläpidosta: majoituksista ja ruokailuista. Palvelutuotannon assistentit koordinoivat muun muassa festivaalin majoituspalveluja, leirintäalueen toimintoja ja catering-tuotantoja.

VIESTINNÄN HARJOITTELUT

Graafinen suunnittelu & videotuotanto (2 paikkaa)

Visuaalisen markkinointiviestinnän harjoittelijat osallistuvat festivaalin graafisen suunnittelun (digi & print) sekä videotuotannon ideointiin ja toteutukseen festivaalin AD:n ohjauksessa. Toinen harjoitteluista suuntautuu enemmän graafiseen suunnitteluun ja toinen videotuotantoon. Tehtävä vaatii Adobe CC:n ohjelmistojen hyvää hallintaa.

Viestintä- ja hallinto

Viestinnän ja hallinnon assistentti osallistuu monipuolisesti festivaalin tuotantoon sekä hallinnollisiin ja viestinnällisiin tehtäviin. Työ voi pitää sisällään esimerkiksi asiakasviestintää, sisäistä viestintää ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa.

 

06.07.2018

VIELÄ EHDIT PROVINSSIMUSIKAALIIN!

Ensi-iltansa Provinssissa saanut Provinssimusikaali nähdään vielä viiden näytöksen verran Törnävän kesäteatterissa. 

Tule sinäkin kahlaamaan Provinssi-festivaalin historian läpi: luvassa on muistoja musiikin ja rakkauden täyteisistä kesistä ja menneistä festivaaleista. Juhlasta, joka nosti Seinäjoen rockin maailmankartalle.  Rakkaudesta rokkiin -Provinssimusikaali kertoo aikakausia kestävästä yhteydestä ihmisten välillä. Ihmisten, jotka rakastavat musiikkia ja ystävyyttä juhlistavaa festivaalia Seinäjoen sydämessä. Olkoon mutaprovinssi, lamaprovinssi tai ennätysprovinssi – kautta vuosikymmenien ja sukupolvien ihmiset löytävät kesäkuisena viikonloppuna tiensä Törnävänsaareen. Miksi? Koska rakkaus, rauha ja rock’n’roll!

JÄLJELLÄ OLEVAT ESITYKSET:

Pe 6.7.18 klo 19.00
La 7.7.18 klo 14.00
La 7.7.18 klo 19.00
Su 8.7.18 klo 14.00
Su 8.7.18 klo 19.00

Provinssimusikaali toteutetaan idyllisessä Törnävänsaaren kesäteatterissa kesällä 2018. Mukana lavalla on myös nelihenkinen bändi ja kaksikymmentäpäinen avustajajoukko.

Esitykset Törnävänsaaren amfiteatterissa (os. Törnävänsaarentie 1, Seinäjoki).

Lisätietoa ja liput: http://seinajoenkaupunginteatteri.fi/ohjelmisto/rakkaudesta-rokkiin/

03.07.2018

OSALLISTU ASIAKASKYSELYYN – VOITA VIP-LIPUT

Provinssin asiakaskysely on avattu! Vastaamalla lomakkeen kysymyksiin autat meitä tekemään festivaalistamme vielä nykyistäkin paremman. 

Lomakkeen täyttäminen kestää noin 5-10 minuuttia, ja osallistuneiden kesken arvotaan 2 x 3pv VIP-liput kesän 2019 Provinssiin. 

Siirry lomakkeeseen tästä linkistä.

02.07.2018

FRIENDLY BIRD 2019 -LIPUT

 

Ensi kesänä Provinssi järjestetään torstaista lauantaihin 27.6.–29.6.2019. Festivaalin liput tulevat myyntiin myöhemmin syksyllä, mutta heti tämän vuoden festivaalin jälkeen ma 2.7.2018 klo 12.00 tulee myyntiin pieni erä 119€ maksavia 3pv Friendly Bird -lippuja, jotka ovat myynnissä vain 72h ajan eli torstaihin 5.7.2018 klo 11.59AM asti.

Tämän edullisemmin Provinssi 2019 -lippuja ei enää tulla myymään!

3pv Frindly Bird -liput – 119€

Kaikki Friendly Bird -liput nimetään ja ne ovat henkilökohtaisia. Perustellusta syystä (esim. matka, sairastuminen yms) yksittäinen lippu voidaan toki siirtää toiselle henkilölle. Järjestely on tehty edullisten lipputyyppien trokaamisen ehkäisemiseksi.

Liput ovat myynnissä osoitteessa www.provinssi.fi/liput

30.06.2018

PROVINSSIN JUHLAVUOSI KERÄSI FESTIVAALIN HISTORIAN TOISEKSI KORKEIMMAN YLEISÖMÄÄRÄN

Seinäjoen Törnävänsaarella 40. kertaa vietettävän Provinssi-festivaalin juhlavuosi huipentuu tänään peräti 28.000 katsojaa keräävään päätöspäivään. Torstaina Provinssiin saapui 22.000 kävijää ja perjantaina 26.000, joten koko viikonlopun yhteismäärä 76.000 vierasta kohoaa festivaalin pitkän historian toiseksi suurimmaksi.

”Provinssi on ollut jo vuosikymmenten ajan yksi pohjoisen Euroopan tärkeimmistä ja arvostetuimmista festivaaleista. Koko tiimimme on kokenut osallistumisen juhlavuoden toteutukseen suurena kunniana läpi vuoden, mikä kiistatta näkyy lopputuloksessa. Festivaali otti mielestäni jälleen uusia askeleita eteenpäin jokaisella osa-alueella sisällöistä palveluihin, viihtyvyyteen, visuaalisuuteen ja pienimpiinkin yksityiskohtiin. Katseemme on jo seuraavassa vuodessa, enkä näe mitään syytä siihen, etteikö 41. Provinssi korottaisi rimaa entisestään”, Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen toteaa.

Viikonlopun kohokohtia ovat olleet esimerkiksi metallibändi Volbeatin keikka festivaalin avauspäivänä, The Offspringin hittiputki perjantai-iltana sekä toistaiseksi festivaalin suurimman yleisömäärän keränneen Cheekin viimeinen esiintyminen Provinssissa. Tänään lauantaina festivaali jatkuu aina varhaiseen aamuyöhön asti, ja ohjelmassa on luvassa vielä esimerkiksi superkokoonpano Prophets of Ragen konsertti ja Antti Tuiskun viimeinen esiintyminen ennen pop-tähden määrittelemättömän mittaisen keikkatauon alkamista.

Ensi kesänä Provinssia juhlitaan Seinäjoella 27.-29.6.2019.

29.06.2018

PERJANTAIN YLEISÖMÄÄRÄ 26000

Provinssin toisena festivaalipäivänä yleisömäärä jatkaa kasvamistaan: tänään teitä saapui Törnävänsaarelle peräti 26.000!

Aurinko paistaa edelleen pilvettömältä taivaalta, ja juhlinta on täydessä käynnissä. Illan aikana lavalle nousevat vielä mm. The Offspring, Cheek, Pyhimys, Mokoma, Cledos, Yona ja Samuli Edelmann.

Lippuja sekä tälle illalle että huomiselle on saatavissa portilta. Tervetuloa mukaan 40. kertaa järjestettävää ihmisten juhlaan!

29.06.2018

TOINEN FESTIVAALIPÄIVÄ ON KÄYNNISSÄ

Provinssin juhlavuoden toinen festivaalipäivä perjantai on käynnistynyt! Eiliset sateet ovat mennyttä aikaa, ja Seinäjoella paistaa aurinko. Festivaalikenttä on kuivunut, joten kumisaappaat voi hyvin jättää kotiin tai telttaan – tennareilla pärjää oikein hyvin.

Tälle päivälle odotetaan yli 25.000 hengen yleisöä, joten varaattehan saapumiseen riittävästi aikaa. Portilla ja turvatarkastuksessa saattaa olla ajoittain ruuhkia. Lippuja on saatavilla portilta.

Puuskittaisen tuulen vuoksi päälavan screenit on laskettu alas ja niiden pinta-alaa on pienennetty, mutta ovat kuitenkin toiminnassa.

Toivotamme teille kaikille iloista Provinssi-viikonloppua!

28.06.2018

TORSTAI KERÄSI TÖRNÄVÄNSAARELLE 22.000 VIERASTA

Tänä kesänä 40. kertaa järjestettävä Provinssi-festivaali on käynnistynyt tapahtuman pitkän historian vilkkaimman torstain merkeissä: Festivaalin avauspäivää Seinäjoen Törnävänsaarella juhlii parhaillaan 22.000 vierasta. 
 
Provinssin yleisömäärä kasvaa tulevina päivinä vielä huomattavasti, ja perjantaina ja lauantaina tapahtumaan odotetaan yli 25.000 kävijää. Näin festivaalin juhlavuosi kerää Provinssin historian suurimman kävijämäärän sitten festivaalin kaikkien aikojen ennätysvuoden 2011. Kaikille päiville on edelleen saatavissa lippuja.
 
Torstaina ohjelmistossa on vielä luvassa mm. tanskalaisen metallisuuruuden Volbeatin ja vuosien tauon jälkeen Seinäjoelle palaavan The Soundsin keikat.
 
Huomenna lavalla nähdään mm. punkrock-bändi The Offspring, vaihtoehtoisen hiphopin kärkinimi Run The Jewels sekä uransa lopettavien Cheekin ja Disco Ensemblen viimeiset Provinssi-keikat.
 
Päätöspäivän huipentavan Antti Tuiskun kesän ainoan konsertin lisäksi lauantaina koetaan lukemattomia muitakin esiintyjiä superkokoonpano Prophets of Ragesta Biffy Clyroon ja Vestasta Paperi T:hen.
28.06.2018

VINKKEJÄ FESTIVAALIVIIKONLOPPUUN

Provinssin 40. juhlafestivaali on alkanut! Muutamia tärkeitä asioita vielä muistutuksena:

- Lippuja on saatavissa kaikille päiville, liput myynnissä osoitteessa www.provinssi.fi/liput sekä portilla. 
- Osa VIP-lipuista on jo loppuunmyyty.
- Camp Provinssi on täyttymässä, mutta toistaiseksi lippuja riittää vielä. 
- Kyrkösjärven autoparkissa on tilaa, lippuja saatavissa enää parkkipaikan portilta.
- Seinäjoen matkakeskukselta non-stop -periaatteella lähtevä festivaalibussin, kävely tai polkupyörä ovat paras tapa saapua Provinssiin. Huomaattehan, että festivaalialueen ohittava Törnäväntie on suljettu autoliikenteeltä.

Yleisöä on tulossa kaikkina kolmena päivänä paljon, jonojen välttämiseksi suosittelemme varaamaan saapumiseen, rannekkeenvaihtoon ja turvatarkastukseen riittävästi aikaa.

Torstai-illalle on ennustettu sadekuuroja. Muistutamme, että sateenvarjot ovat turvallisuus- ja näköestesyistä kiellettyjä. Alueella on myynnissä sadeviittoja.

Toivotamme iloista Provinssi-viikonloppua!

« Edelliset 10