Saapuminen

Provinssi sijaitsee Länsi-Suomessa, Seinäjoella.

 

Provinssi järjestetään Seinäjoella Törnävänsaaren luonnonkauniissa festivaalipuistossa. Tarkka osoite on Törnäväntie 20, 60200 Seinäjoki.

Seinäjoki sijaitsee keskellä kauneinta Etelä-Pohjanmaata erittäin hyvien liikenneyhteyksien päässä, mistä vain ja millä vain!

Seinäjoki – Helsinki n. 350 km
Seinäjoki – Tampere n. 180 km
Seinäjoki – Vaasa n. 80 km
Seinäjoki – Oulu n. 325 km

Seinäjoelle pääsee kätevästi ja nopeasti junalla ja busseilla. Kimppakyyti on myös mahtava tapa seikkailla porukalla festivaalille ja tutustua uusiin ihmisiin!

Seinäjoen keskustasta on matkaa festivaalialueelle noin 3 kilometriä. Tapahtuman aikaan festaribussit kulkevat Matkakeskuksen ja festarialueen väliä non-stop -periaatteella. Lue lisää alta!

Festivaalialueen välittömässä läheisyydessä ei ole parkkipaikkoja. Suosittelemme jättämään auton Seinäjoen keskustaan ja hyppäämään siellä festaribussiin.

Festivaalialue kartalle merkittynä
Seinäjoen kartta 
Seinäjoen kaupungin verkkosivut

 

Junalla Seinäjoelle

Virallinen Provinssi-juna lähtee Helsingistä kohti Seinäjokea festarin avajaispäivänä torstaina kello 11.12! Juna on nimensä mukaisesti täynnä Provinssi-meininkiä, ja matka lakeuksille taittuu tunnelmaan virittävän ohjelman tahdittamana. Matkalla ravintolavaunussa esiintyy akustisesti laulaja-lauluntekijä Markus Perttula, jonka sielukas musiikki tuo mieleen legendoja kuten Radioheadin ja Jeff Buckleyn.

Kaikille Provinssi-päiville on myös lisätty lisävuorot Helsinki – Seinäjoki-reitille. Junat lähtevät Helsingistä kello 11.12, ja paluuvuorot Seinäjoelta takaisin etelän suuntaan festaripäivien jälkeen. Seinäjoelle saavuttuasi rannekkeenvaihto odottaa Matkakeskuksen läheisyydessä torilla, josta matka jatkuu festaribussilla suoraan Törnävälle!

Varaa junamatkasi Provinssiin täältä!

 

Festivaaliviikolla paras väline liikkua Seinäjoella on festivaalibussi!

Härmän Liikenne ajaa tuttuun tapaan Provinssi-bussia, ja bussiin myydään sekä kertalippuja että ranneketta koko festivaalin ajalle. Voit ostaa rannekkeen verkkokaupasta 12.6. mennessä tai Seinäjoen torilla rannekkeenvaihdon yhteyteen sijoittuvasta Härmän liikenteen pop up-teltasta! Tarkasta festivaalibussin reitti ja aikataulut Härmän liikenteen sivuilta. Ja tiesithän, että bussirannekkeella käytät koko Seinäjoen paikallisliikennettä samaan hintaan?

 

Parkkitilaa festivaalin lähiseuduilla on rajatusti, ja myymme lippukaupassa parkkilippuja valvotuille pysäköintialueille. Kannattaa harkita myös auton jättämistä keskustaan, ja saapumista Provinssi-bussilla, johon voit ostaa rannekkeita ennakkoon Härmän liikenteen verkkokaupasta, tai pop up-myymälästä Seinäjoen torilta Provinssin rannekkeenvaihdon aukioloaikoina ti-to. Kertalipun voit ostaa myös bussista.

PARKKIPAIKAT:

Pappilan kentän parkkipaikka SOLD OUT!

Pappilan kentän parkkiin myydään vain yhtä parkkilippua, joka on voimassa koko festivaalin ajan.  Parkkialue on avoinna ke 26.6. klo 16 – su 30.6. klo 14. Parkkialueelta ei voi poistua ja sen jälkeen palata uudelleen parkkiaikana, mutta autolla on mahdollista käydä jalan. Parkkipaikka on valvottu ja se on tarkoitettu ensisijaisesti Camp Provinssin asiakkaille.

 

– Parkkilippu koko festivaalin ajaksi

– Avoinna ke 26.6. klo 16 – su 30.6. klo 14

– Parkkialueelta ei voi poistua ja sen jälkeen palata parkkiaikana.

– Parkkialue on valvottu ympäri vuorokauden

– Parkkipaikka on ensisijaisesti tarkoitettu Camp Provinssin asiakkaille

 

Hamarintien parkkipaikka

Hamarintien parkkialuelle myydään kolmea eri lippua. Parkkiliput ovat päiväkohtaisia ja sisältävät autopaikan yhdeksi päiväksi festivaalin aikana. Parkkialueelle pääsee päivittäin klo 9.00 alkaen ja parkista tulee poistua klo 06.00 mennessä. Parkkialueelta ei voi poistua ja sen jälkeen palata uudelleen parkkiaikana, mutta autolla on mahdollista käydä jalan.Hamarintien parkkipaikalle myydään päiväkohtaiset liput seuraavasti:
1 päivän parkki TO / Parkkiaika to 27.6. klo 9.00 – pe 28.6. klo 06.00 SOLD OUT!
1 päivän parkki PE / Parkkiaika pe 28.6. klo 9.00 – la 29.6. klo 06.00
1 päivän parkki LA / Parkkiaika la 29.6. klo 9.00 – su 30.6. klo 06.00

– Päiväkohtainen lippu

– Yhden päivän lippu oikeuttaa pysäköintiin valittuna päivänä klo 9.00 – 06.00.

– Parkkialueelta ei voi poistua ja sen jälkeen palata parkkiaikana.

– Parkkialue on valvottu ympäri vuorokauden

 
Törnävän kirkon parkkipaikka SOLD OUT!

Törnävän kirkon parkkiin myydään vain yhtä parkkilippua, joka on voimassa koko festivaalin ajan.  Parkkialue on avoinna ke 26.6. klo 16 – su 30.6. klo 12. Parkkialueelta ei voi poistua ja sen jälkeen palata uudelleen parkkiaikana, mutta autolla on mahdollista käydä jalan. Parkkipaikka on valvottu ympäri vuorokauden.

– Parkkilippu koko festivaalin ajaksi

– Avoinna ke 26.6. klo 16 – su 30.6. klo 12

– Parkkialueelta ei voi poistua ja sen jälkeen palata parkkiaikana.

– Parkkialue on valvottu ympäri vuorokauden

 

Muut parkkipaikat? Tapahtuman aikana maksullisia parkkipaikkoja löytyy myös Sedu Seinäjoki, Törnäväntien parkkialuuelta. Parkkipaikan voi ostaa saapuessa portilta. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.