Vapaaehtoiseksi

image-10674

JOIN THE CREW – TULE VAPAAEHTOISEKSI PROVINSSIIN!

Koe kesän hauskin, unohtumaton ja erilainen festariviikonloppu osana Provinssin crew’ta!

Vapaaehtoisena pääset viettämään Ihmisten Juhlaa samalla tehden siitä ikimuistoisen festivaalin kävijöille. Olet merkittävä ja arvokas osa Provinssin onnistumista ja toteuttamista, siis aivan kärkijoukkoa.

Provinssin vapaaehtoishaku on nyt päättynyt ja kaikille hakijoille on lähetetty sähköpostia.

  • Jos olet hakenut, etkä ole saanut meiltä mitään vastausta, ota yhteyttä [email protected] niin selvitetään asia. Tarkista myös roskapostikansiosi!

HYVÄ TIETÄÄ

Provinssi järjestetään seuraavan kerran 29.6.-1.7.2023.

Ihmisten Juhlaa vietetään vuosittain kauniilla Törnävänsaaren puistoalueella, missä vapaaehtoiset osallistuvat Provinssin toteutukseen monipuolisissa tehtävissä.

👉 Valttia ovat huumorintaju, hyvä meininki ja kyky heittäytyä erilaisiin tilanteisiin!

👉 Vapaaehtoistehtävät sijoittuvat pääosin festivaalin ajalle (jolloin pääsee myös nauttimaan festarista!) ja vuorojen pituudet vaihtelevat tehtävästä riippuen 5-8 tuntiin. Ennen ja jälkeen festivaalin vapaaehtoisten on mahdollista käyttää luovuutta mm. aluetaiteen ja erilaisten rakennustehtävien parissa.

👉 Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai erityisosaamista. Toki kokemuksesta on aina hyötyä ja erityisosaamisestaan kannattaakin kertoa hakulomaketta täyttäessä. Tärkeintä on, että meininki on hyvä ja olet valmis vastaanottamaan kesän parhaan elämyksen!

 

VAPAAEHTOISTIIMIT

Provinssissa vapaaehtoiset toimivat kymmenissä erilaisissa tiimeissä ja tehtävissä, joita löytyy rannekkeenvaihdosta takahuone-cateringiin ja järjestyksenvalvonnasta festivaalialueen siivoukseen. Lue lisää erilaisista tehtävistä täällä: Provinssin vapaaehtoistehtävät

 

VAPAAEHTOISUUS ALAIKÄISENÄ

Sinulla on mahdollisuus osallistua vapaaehtoistehtäviin Provinssissa alaikäisenä, tehtävien suositusikärajan ollessa 15 vuotta. Alaikäiset vapaaehtoiset voivat osallistua lähes kaikkiin tehtäviin, mutta järjestyksenvalvonta- ja anniskelutehtävissä pätee lain vaatima 18 vuoden ikäraja. Suositeltavaa on, että alle 15-vuotiaat hakevat ja tulevat Provinssiin vapaaehtoiseksi yhdessä huoltajan tai muun täysi-ikäisen henkilön kanssa. Alle 15-vuotiaat vapaaehtoiset voivat toimia kevyissä tehtävissä esimerkiksi siivouksessa ja festivaali-infossa yhdessä huoltajansa kanssa.

Jokainen vapaaehtoistehtäviin tuleva alaikäinen tarvitsee huoltajan suostumuksen vapaaehtoistehtäviin osallistumisesta. Henkilöstötiimi lähettää suostumuslomakkeen hyväksytyille vapaaehtoisille ennen festivaalia ja lomake tulee palauttaa allekirjoitettuna Provinssin Crew Check in -pisteelle ranneketta noudettaessa.

Kuva: Provinssi / Petri Anttila

VAPAAEHTOISTEN EDUT

Vapaaehtoistehtävät perustuvat vapaaehtoisuuteen ja ovat vastikkeettomia. Provinssin vapaaehtoinen nauttii ainutlaatuisesta festivaalielämyksestä osana huikeaa crew’ta, saa uusia tuttavuuksia, arvokasta kokemusta ja kaikkea muuta kivaa!

Festivaalin jälkeen vapaaehtoisille lähetetään vapaaehtoistodistus. Vapaaehtoisille kuuluu myös crew-ranneke, joka oikeuttaa Provinssin sisäänpääsyyn jokaisena festivaalipäivänä.

😋 Ruoka ja juoma
Provinssin vapaaehtoiset ruokailevat Provinssin Crew-ravintolassa, jossa on myös koko festivaalin ajan tarjolla kahvia, teetä ja virvokkeita. Ravintolasta on myös mahdollista ostaa naposteltavaa (omakustanteisesti).

👕 Crew-paita
Provinssin vapaaehtoiset tunnistetaan uniikista Provinssi Crew -paidasta, jota pidetään yllä vapaaehtoistehtävissä ollessa. Paidan saa pitää itsellään muistona festivaalin jälkeen.

🛌 Majoitus
Festivaalin aikana tehtävissä olevat vapaaehtoiset, jotka saapuvat Provinssiin yli 15 km päästä, voivat halutessaan majoittua Provinssin järjestämässä majoituksessa keskiviikon (28.6.) ja sunnuntain (2.7.) välisenä aikana. Majoitustarve ilmoitetaan hakulomakkeessa.

Majoitus tapahtuu pääasiassa vapaaehtoisille varatussa koulussa. Telttapaikka Crew Campissa on myös mahdollinen, mutta tilaa on rajallisesti. Jos tehtävät sijoittuvat ennen festivaalia, majoituksesta tulee huolehtia itse.

🥳 Crew Lounge ja Vapaaehtoisten Juhla
Provinssista löytyy vapaaehtoisille oma lounge-alue, jossa voi hengailla ja levähtää tauoilla. Festivaalin jälkeen vapaaehtoisille järjestetään jo perinteeksi muodostunut Provinssi Crewn oma karonkka, eli kiitosjuhla, sunnuntaina 2.7. Provinssi järjestää vapaaehtoisille majoituksen myös juhlan ajalle.

VAPAAEHTOISEKSI HAKEMINEN JA HYVÄKSYMINEN

Vapaaehtoiseksi haetaan täyttämällä Provinssin VAPAAEHTOISHAKULOMAKE.

Hyväksytyt vapaaehtoiset saavat kevään aikana sähköpostitse hyväksymiskirjeen, josta selviää muun muassa tiimi ja lisää infoa vapaaehtoistehtävästä.

Jos kirjettä ei kuulu, niin ei syytä huoleen. Hyväksymiskirjeitä saattaa lähteä vielä ihan loppukeväästä ja myös roskapostikansiota kannattaa seurailla!

Hyväksytyt vapaaehtoiset saavat ennen Provinssia infopaketin, jossa kerrotaan kaikki vapaaehtoisuuteen liittyvä tärkeä tieto.

Myös muu virallinen tiedottaminen tapahtuu sähköpostitse staff(at)provinssi.fi.

Mikäli hakenut ei tule hyväksytyksi vapaaehtoiseksi, myös hänelle lähetetään tieto päätöksestä sähköpostitse kevään aikana.

Kuva: Provinssi / Aisha Benhahmed

SITOUTUMINEN

Vapaaehtoiset tekevät Provinssista aidon Ihmisten Juhlan eikä Provinssia olisi olemassa ilman vapaaehtoisia. Toivomme, että kaikki Provinssiin vapaaehtoiseksi hakevat myös sitoutuvat vapaaehtoistehtäviin.

Mikäli olet jostain syystä estynyt tulemaan vapaaehtoiseksi, ilmoitathan siitä osoitteeseen staff(at)provinssi.fi. Mikäli et tapahtuman ollessa jo käynnissä pääsekään paikalle, toivoisimme sinun ilmoittavan estymisestä omalle tiimivastaavallesi pikimmiten.

Kaikenlainen vilpillisyys, häirintä, kiusaaminen sekä päihtyneenä esiintyminen vapaaehtoistehtävissä ja/tai Crew-paita päällä on kielletty.

 

YHTEYS

Kysymyksiä tai muuta asiaa vapaaehtoisuudesta? Laita sähköpostia osoitteeseen staff(at)provinssi.fi. 

Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva