fbpx

Info

Provinssi järjestetään jälleen tuttuun tapaan juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna torstaista lauantaihin 29.6.-1.7.2023

Tälle sivulle on koottu tietoa Provinssista sekä monipuolisia vinkkejä festariviikonloppua varten. Täydennämme sivua festivaalin lähestyessä. Jos tämän tietopaketin jälkeen jää kysyttävää, niin lähetä sähköpostia info@provinssi.fi 

Löydä Provinssi: Facebook  |  Instagram  |  Twitter  |   Spotify  |  YouTube

Festivaalialue ja kartta

Provinssi sijaitsee Törnävänsaaren alueella Seinäjoella, noin 3 km kaupungin keskustasta. Festivaalin lähin katuosoite on Törnäväntie 20. (Katso sijainti kartalta).

Törnävänsaari on luonnonkaunis puistoalue, joka toimii paikallisten ulkoilu- ja vapaa-ajanviettopaikkana ympäri vuoden. Alueen pinnanmuodot vaihtelevat, ja festivaalialueella on niin hiekkakenttää ja nurmea kuin puistomaista metsää. Aluetta halkoo joki, jonka yli pääsee kulkemaan kahta siltaa. Kaikki yleisölle osoitetut kulkureitit ovat Provinssin aikana esteettömiä.

Alueella toimii Etelä-Pohjanmaan Maakuntamuseo, kesäteatteri sekä liikuntatoimintaa, ja Woodland Stagen alue rajautuu luonnonsuojelualueeseen. Toivommekin festivaalikävijöiltä kunnioittavaa käytöstä Törnävänsaaren aluetta ja sen luontoa kohtaan.

Liput

Friendly Bird -liput myynnissä kolmelle päivälle su 10.7. klo 23:59 saakka.

HUOM!
Provinssin lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena, kilpailupalkintona tai toisen tuotteen/palvelun myynnin yhteydessä ilmaiseksikin on kiellettyä ilman Provinssin suostumusta.

Varo piraattilippuja ja huijareita! Ainoastaan hankkimalla lippusi Provinssin valtuuttamalta, luotettavalta jälleenmyyjältä (Lippupiste, Tiketti) voit olla varma sen aitoudesta! Festivaalialueen ulkopuolella tai internetissä myytävät liput voivat osoittautua väärennöksiksi.

Emme suosittele festivaalilippujen esittelyä netissä tai somessa – ainakaan niin, että lipun viivakoodi näkyy kuvassa. Kuvasta on mahdollista kaapata lipputiedot, jolloin et välttämättä enää pääse osallistumaan festivaaleille. Jokaisen lipun viivakoodi on yksilöllinen. Emme ota vastuuta, jos joku varastaa lippusi koodit!

Ennakkolippujen vaihto rannekkeeseen

Yhden päivän normaalilippuja lukuunottamatta kaikki Provinssiliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Rikkinäinen ranneke ei oikeuta sisäänpääsyyn. Tarkasta rannekkeen kiinnitys vaihdon yhteydessä. Järjestäjä ei vastaa kadonneesta rannekkeesta.

Ikärajat ja lapset

Provinssiin ei ole ikärajaa, ja lapset ovat tervetulleita festivaalille huoltajan seurassa.

Provinssin suositusikäraja on 14 vuotta, ja alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan täysi-ikäisen valvojan seurassa.

Kaikki 7 vuotta täyttäneet tarvitsevat oman pääsylipun. 7-12 vuotiaille on myynnissä oma yhden päivän lastenlippu. Liput ovat myynnissä Provinssin lippukaupassa. Lastenlipulla sisäänpääsy vain huoltajan seurassa, jolla on voimassa oleva oma festivaalilippu samalle päivälle.

Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät Provinssiin ilmaiseksi täysi-ikäisen valvojan seurassa. Lapset ei eivät saa omaa ranneketta, vaan kulkevat sisään festivaalialueen portista yhdessä valvojan kanssa. Valmistauduthan todistamaan lapsen iän portilla.

Kaikki 70-vuotiaat ja sitä vanhemmat pääsevät Provinssiin veloituksetta torstaina 30.6.2022. Todistathan ikäsi kysyttäessä portilla.

Provinssin baarialueiden ikäraja on 18 vuotta. VIP-alueelle alle 12-vuotiaat lapset ovat tervetulleita valvojan kanssa kello 21 asti.

Osa Provinssin ohjelmasta saatetaan järjestää esiintymispaikoissa, joissa on K-18 ikäraja.

Camp Provinssi
Majoittuminen Camp Provinssissa pienten lasten kanssa ei ole mahdollista.

Leirintäalueen ikäraja on K-7 ja suositusikäraja 14 vuotta.

7-14-vuotiaat voivat majoittua Camp Provinssissa ilmaiseksi, mutta ainoastaan huoltajan seurassa.

Saapuminen ja pysäköinti

Käytäthän julkista liikennettä saapuessasi Provinssiin. Seinäjoelle pääsee kätevästi junalla ja busseilla ympäri Suomen:
www.vr.fi
www.matkahuolto.fi
www.onnibus.fi 

Seinäjoen keskustasta on matkaa festivaalialueelle n. 3 kilometriä.

Härmän liikenteen operoimat festaribussit kulkevat Seinäjoen Matkakeskuksen ja festarialueen välillä non-stoppina koko festivaalin ajan.

Festivaalialueen välittömässä läheisyydessä ei ole parkkipaikkoja ja parkkitilaa on alueella hyvin rajallisesti.

Suosittelemme jättämään ajoneuvon Seinäjoen keskustaan ja hyppäämään sieltä festivaalibussiin.

Mikäli saavut autolla, suosithan kimppakyytejä!

Rajallinen määrä pysäköintipaikkoja on nyt myynnissä Provinssin lippukaupassa.

Provinssin sisäänkäynnin läheisyydestä löytyy taksitolppa.

Lisää tietoa saapumisesta löydät täältä.

Camp Provinssi

Aivan festarialueen kyljessä sijaitsevalla Provinssin omalla leirintäalueella on festivaalitunnelma katossa!

Camp Provinssissa leiriydyt keskellä koko viikonlopun kestäviä juhlia, tai vaihtoehtoisesti voit myös nukkua mukavasti rauhallisemmalla Silent & Green -alueella.

Camp Provinssiin mahtuu vain rajallinen määrä telttoja ja leiriytyjiä, joten ostathan lippusi Camp Provinssiin hyvissä ajoin!

Sisäänpääsy Camp Provinssiin edellyttää voimassa olevaa festivaalilippua. Leirintään voit luonnollisesti tuoda omia eväitä ja juomia.

Lisää tietoa Camp Provinssista löydät täältä.

Muu majoitus

Majoitustuotteet kesälle 2023 tulevat myyntiin myöhemmin.

Olemme koonneet kattavan infopaketin Seinäjoen alueen majoitusvaihtoehdoista tälle sivulle.

Omat juomat ja eväät

Festivaalialueelle voi tuoda:

  • Voit tuoda alueelle yhden tyhjän tai avaamattoman vesi- tai virvoitusjuomapullon (muovinen, läpinäkyvä ja kooltaan max. 0,5 litraa).
  • Pienen avaamattoman pillimehun
  • Normaaleja festarieväitä, kuten leipiä, hedelmiä, snacksejä, karkkeja yms

Festarialueelta löytyy vesipisteitä omien vesipullojen täyttämistä varten.

Omien alkoholijuomien tuominen festivaalialueelle on kiellettyä. Juomat ja muut ylimääräiset tavarat voi viedä säilöön festivaalin portin läheisyydessä sijaitsevaan maksulliseen narikkaan.

Porteilla suoritetaan turvatarkastus.

Vesipisteet

Festivaalialueelta löytyy useita vesipisteitä, joissa voi täyttää oman vesipullon. Vesipisteet on merkitty festivaalialueen karttaan.

Tapahtuma-alueella on myös myynnissä alkoholittomia juomia, kuten vettä, limsaa ja muita alkoholittomia tuotteita.

Ravintolapalvelut

Ympäri Provinssialuetta sijaitsee useita baaripisteitä, monipuolisia ravintoloita, kahviloita, sekä herkku- ja ruokamyyntipisteitä. Voit lukea pisteistä lisää täältä.

Tarjolla on vuosittain maukas kattaus burgereista etniseen ruokaan ja fine dining -kokemuksiin. Luonnollisesti Provinssi-alueelta löytyy sekä vegaanisia että lihaisia vaihtoja jokaiseen makuun, erityisruokavaliot huomioiden!

Festivaalin baarialueiden ikäraja on 18 vuotta. VIP-alueelle alle 12-vuotiaat lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa klo 21 asti.

Esteettömyys

Provinssissa huomioidaan liikuntarajoitteiset asiakkaat.

Festivaalialue on pääosin tasaista hiekkakenttää tai -tietä, kaikilta wc-alueilta löytyy esteettömät käymälät ja suurimpien esiintymislavojen yhteydessä on korokkeet pyörätuoleille (rajoitettu kapasiteetti) sekä esteettömät käymälät.

Liikuntarajoitteiset henkilöt ja muut erityisryhmät (esim. näkövammaiset) tarvitsevat normaalit pääsyliput festivaalialueelle. Avustaja (1 avustaja / asiakas) pääsee mukaan ilmaiseksi. Suosittelemme ottamaan mukaan lääkärintodistuksen, vammaiskortin, ystävänkortin tai muun todistuksen avustajan tarpeesta.

Mikäli teillä on mitään kysyttävää esteettömyyteen tai erityisasiakkaiden festivaalikokemukseen liittyen, autamme mieluusti. Lähetä kysymyksesi osoitteeseen saavutettavuus@provinssi.fi ja palaamme asiaan!

Lisää tietoa Provinssin saavutettavuudesta löydät tältä sivulta.

Turvallisuus ja kielletyt esineet

Festivaalialueelle ei saa tuoda

  • Alkoholia (ei myöskään tyhjiä alkoholipulloja vesipulloksi!)
  • Yli 0,5 litran kokoisia juomapulloja
  • Huumeita
  • Lasipulloja tai -purkkeja
  • Ampuma- tai teräsaseita tai muita vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja
  • Räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia tai muita vastaavia esineitä
  • Aerosolipullot

Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä festivaalialueella, koska ne aiheuttavat näköesteitä. Pyydämme jättämään myös selfietikut ja järjestelmäkameroiden jalustat kotiin. Lisäksi retkeilytuolien ja rattaiden/lastenvaunujen tuominen alueelle on kielletty.

Festivaalialueen porteilla tehdään turvatarkastus. Järjestyksenvalvojat tekevät portilla lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine turvallisuusriski festivaalialueella.

Narikka ja löytötavarat

Narikka

Provinssin narikka sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä.

Narikkaan jätetyt tavarat saa takaisin ainoastaan narikkalappua vastaan. Järjestäjä ei ole vastuussa narikkalapun katoamisesta tai siitä aiheutuvista seurauksista.

Muistathan, että ruuhka-aikoina narikkaan voi joutua jonottamaan.

Myös yhden päivän lipulla saapuville on järjestetty käyntimahdollisuus narikassa eli voit jättää narikkaan esim. lämpimiä vaatteita loppuiltaa varten.

Festivaali ei vastaa narikkaan jätetyistä tavaroista.

Löytötavarat

Viethän löytämäsi arvotavarat festivaalin löytötavarapisteeseen, joka sijaitsee narikan yhteydessä.

Kaikki arvotavarat (puhelimet, avaimet, lompakot jne) viedään festivaalin jälkeisenä maanantaina Seinäjoen Poliisiasemalle. Muita löytötavaroita säilytetään Seinäjoen Rytmikorjaamolla muutamia päiviä, jonka jälkeen tavarat (arvo max 20€) viedään kierrätykseen.

Seinäjoen poliisiasema / Löytötavaratiedustelut
puh. 050 302 4526

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Provinssi on 100% tasa-arvoinen festivaali ja toivotamme jokaisen festarikävijän tervetulleeksi Provinssiin omana itsenään. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää esimerkiksi sukupuolen, tiettyyn etniseen ryhmään kuulumisen, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi.

Jos näet tai koet itseesi, ystäviisi tai muihin festivaalivieraisiin kohdistuvaa käytöstä, joka tuntuu ahdistavalta tai epäsopivalta, tai ei jollain tavalla tue tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta, ilmoitathan siitä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

Edellytämme, että asiakkaamme kunnioittavat kaikkia festivaalivieraita, käyttäytyvät ihmisiksi ja ottavat toisensa huomioon, sekä kohtelevat muita kuten toivoisivat itseään kohdeltavan.

VIP

VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä festivaalin erilliselle VIP-alueelle.

Provinssin VIP -alueella on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. Keskeisellä paikalla sijaitsevalta alueelta löytyy myös vesivessat, runsaasti katettua sekä ulkoilmaan sijoittuvaa istuma- ja seisomatilaa.

Ikäraja VIP-alueelle on 18 vuotta. Alle 12-vuotiaat lapset voivat olla VIP-alueella huoltajan seurassa klo 21 asti.

VIP-liput eivät sisällä ruokia tai juomia.

Lisää tietoa VIP-alueesta löydät täältä.

Kännykät ja mobiiliapp

Provinssin festivaalialueelta ja Camp Provinssista löytyy latauspisteitä, joista saat puhelimeesi lisää virtaa.

Huomaathan, että puhelinverkko saattaa ruuhkautua festivaalin aikana, joten sovi ystäviesi kanssa tapaamispaikat heti festivaalialueelle saapumisen yhteydessä.

Provinssin mobiiliapplikaatio on ladattavissa App Storesta sekä Google Playsta.

Pankkiautomaatit ja kortit

Provinssin kaikilla myyntipisteillä (ravintolat, myyntipisteet, lipunmyynti, narikka) saat maksettua ainoastaan kortilla. Korttimaksu on nopein ja vaivattomin tapa maksaa festarialueella ja se nopeuttaa myös kassapisteiden toimintaa ja vähentää sitä kautta ruuhkia. Yleisimmät pankki- ja luottokortit toimivat maksuvälineenä kaikissa Provinssin myyntipisteissä.

Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Törnävän S-Marketin kupeessa, osoitteessa Törnäväntie 20. Seinäjoen keskustasta löytyy kattavat pankkipalvelut.

Jätteet ja lajittelu

Provinssissa jätteet lajitellaan ja kierrätetään tehokkaasti ja festivaalin kierrätysprosentti on jo vuosia ollut 100%.

Festivaalialueella on useita Ekopisteitä, joista löytyy astiat yleisimmille jätejakeille: energiajae, biojäte, pahvi ja kartonki, kirkas muovi, lasi, metalli, paristot ja muu vaarallinen jäte.

Festivaalialueella kiertävä Green Team -kierrätysneuvojat tai Provinssin siivoustiimi opastavat sinua mielellään jätteiden lajittelussa tai muissa ympäristöön liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää Provinssin ympäristöasioista täällä.

Korvatulpat

Muistutamme kuulon suojaamisen tärkeydestä! Suosittelemme ottamaan omat tulpat mukaan, mutta voit ostaa niitä myös festivaalialueelta.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty lavan edustoilla ja lavan välittömässä läheisyydessä keikkojen aikana.

Kaikki telttalavat ovat kokonaan savuttomia. Näin määrää uusi tupakkalaki (74 §:n momentti 1 kohdassa 2).

Muista huomaavaisuus tupakoimattomia kohtaan myös muissa festivaalialueen paikoissa, varsinkin ruuhkissa ja ravintola-alueilla.

Sähkötupakkatuotteiden ja -nesteiden tuominen alueelle on sallittua.

Valokuvaaminen

Valokuvaaminen Provinssissa on erittäin sallittua!

Muistathan olla huomaavainen ja kunnioittaa muiden festarivieraiden yksityisyyttä.

Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudathan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. 

Voit tuoda mukanasi järjestelmäkameran, pokkarikameran tai kännykkäkameran. Kuvaaminen on sallittua käsivaralta; jalustoiden tuominen on turvallisuussyistä kielletty.

Keikkojen videokuvaaminen ammattikalustolla ilman artistin edustajilta saatua lupaa on kielletty.

Tapahtumassa kuvataan valokuvia & videomateriaalia Provinssin kuvaajien toimesta. Materiaalia tullaan käyttämään Provinssin markkinoinnissa ja viestinnässä.

Muista hashtag: #provinssi

WC:t

Festarialueella on useita WC-alueita, joille on sijoitettu riittävästi bajamajoja, sisävessoja ja vesivessoja.

Pyörätuoliasiakkaita ja muita erityisryhmiä varten jokaiselle WC-alueelle on sijoitettu myös esteettömiä käymälöitä, joiden käyttö tulee rauhoittaa ensisijaisesti niitä tarvitseville.

Kunnioitathan muita festarikävijöitä sekä festivaalialueen luontoa tekemällä tarpeesi aina vessaan! ❤️

Ensiapu

Festivaalialueella ja Camp Provinssissa on ensiapupisteet. Tarkasta pisteiden sijainti kartasta ennen Provinssiin saapumista. Ensiavusta saat apua haavereihin ja muihin pikkuvaivoihin, ja sieltä löytyvät myös muut lääkintä- ja lääkäripalvelut.

Ensiapu festivaalialueen ulkopuolella:
Y-talo, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki (kartta)

Päivystysapu 24h / Seinäjoen keskussairaala
p. 116 117

Apteekki

Festivaalialueen lähin avoinna oleva apteekki sijaitsee Seinäjoen keskustassa.

Tarkista apteekin aukioloajat ja osoite: https://www.alvarapteekki.fi/?

Törnävän museoalue

Koe historian havinaa Provinssin alueella! Festivaalialueen läheisyydessä osoitteessa Törnäväntie 23 sijaitsee museoalue, joka oli Östermyran ruukin, ruutitehtaan ja kartanon käytössä 1800-luvulla. Alue on valtakunnallisesti merkittävä rakennettu kulttuuriympäristö. Kivinavetassa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä. Museoon kuuluu lisäksi 1600-1800 luvuilta olevia talonpoikaisrakennuksia.

Lue lisää museoalueesta täältä. Museoalueen mobiilioppaan voit avata tästä.

Lieveilmiöt

Valitettavasti myös festivaaleilla saattaa liikkua näpistelijöitä ja varkaita. Pidäthän huolta tavaroistasi ja ethän jätä valvomatta mitään, minkä et halua katoavan. Säilytä arvotavarasi narikassa tai mukanasi. Pysäytä myös esimerkiksi naapuritelttaan pyrkivät oudot kulkijat.

Festivaalialueen porttien välitön läheisyys ruuhkautuu vuosittain porttien ulkopuolella tapahtuvan aiheettoman hengailun vuoksi. Pyrithän helpottamaan ruuhkaa omalta osaltasi siirtymällä festivaalilta kohti majoituspaikkaa tai jatkoja mahdollisimman vikkelästi.

Jos tämän tietopaketin jälkeen jää kysyttävää, niin lähetä sähköpostia info@provinssi.fi.

Autamme mielellämme!