Info

flowers
flowers

Provinssi järjestetään jälleen tuttuun tapaan juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna torstaista lauantaihin 27.6–29.6.2024.

Tälle sivulle on koottu tietoa Provinssista sekä monipuolisia vinkkejä festariviikonloppua varten. Täydennämme sivua festivaalin lähestyessä.
Jos tämän tietopaketin jälkeen jää kysyttävää, niin lähetä sähköpostia [email protected]. Muista myös ladata Provinssin sovellus!

Löydä Provinssi: Facebook  |  Instagram  |   Spotify  |  YouTube

 • Provinssi sijaitsee Törnävänsaaren alueella Seinäjoella, noin 3 km kaupungin keskustasta. Festivaalin lähin katuosoite on Törnäväntie 20. (Katso sijainti kartalta).

  Törnävänsaari on luonnonkaunis puistoalue, joka toimii paikallisten ulkoilu- ja vapaa-ajanviettopaikkana ympäri vuoden. Alueen pinnanmuodot vaihtelevat, ja festivaalialueella on niin hiekkakenttää ja nurmea kuin puistomaista metsää. Aluetta halkoo joki, jonka yli pääsee kulkemaan kahta siltaa. Kaikista yleisölle osoitetuista kulkureiteistä pyritään tekemään Provinssin ajaksi esteettömiä.

  Alueella toimii Etelä-Pohjanmaan Maakuntamuseo, kesäteatteri sekä liikuntatoimintaa, ja Woodland Stagen alue rajautuu luonnonsuojelualueeseen. Toivommekin festivaalikävijöiltä kunnioittavaa käytöstä Törnävänsaaren aluetta ja sen luontoa kohtaan.

 • Provinssin liput ja majoituspaketit ovat myynnissä Provinssin verkkokaupassa.

  Ostettujen lippujen muutokset teet Lippupisteen asiakaspalvelun kautta.

  HUOM!
  Provinssin lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena, kilpailupalkintona tai toisen tuotteen/palvelun myynnin yhteydessä ilmaiseksikin on kiellettyä ilman Provinssin suostumusta.

  Varo piraattilippuja ja huijareita! Ainoastaan hankkimalla lippusi Provinssin valtuuttamalta, luotettavalta jälleenmyyjältä (Lippupiste) voit olla varma sen aitoudesta! Festivaalialueen ulkopuolella tai internetissä myytävät liput voivat osoittautua väärennöksiksi.

  Emme suosittele festivaalilippujen esittelyä netissä tai somessa – ainakaan niin, että lipun viivakoodi näkyy kuvassa. Kuvasta on mahdollista kaapata lipputiedot, jolloin et välttämättä enää pääse osallistumaan festivaaleille. Jokaisen lipun viivakoodi on yksilöllinen. Emme ota vastuuta, jos joku varastaa lippusi koodit!

 • Kaikki festivaali- ja VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin.

  Rikkinäinen ranneke ei oikeuta sisäänpääsyyn. Tarkasta rannekkeen kiinnitys vaihdon yhteydessä. Järjestäjä ei vastaa kadonneesta rannekkeesta.

 • Provinssiin ei ole ikärajaa, ja lapset ovat tervetulleita festivaalille huoltajan seurassa.

  Provinssin suositusikäraja on 14 vuotta, ja alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan täysi-ikäisen valvojan seurassa.

  Kaikki 7 vuotta täyttäneet tarvitsevat oman pääsylipun. 7-12 vuotiaille on myynnissä oma yhden päivän lastenlippu. Liput ovat myynnissä Provinssin lippukaupassa. Lastenlipulla sisäänpääsy vain valvojan seurassa, jolla on voimassa oleva oma festivaalilippu samalle päivälle.

  Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät Provinssiin ilmaiseksi täysi-ikäisen valvojan seurassa. Lapset eivät saa omaa ranneketta, vaan kulkevat sisään festivaalialueen portista yhdessä valvojan kanssa. Valmistauduthan todistamaan lapsen iän portilla.

  Kaikki 70-vuotiaat ja sitä vanhemmat pääsevät Provinssiin veloituksetta torstaina 27.6.2024. Todistathan ikäsi kysyttäessä portilla.

  Provinssin baarialueiden ikäraja on 18 vuotta. VIP-alueelle alle 12-vuotiaat lapset ovat tervetulleita valvojan kanssa kello 21 asti.

  Osa Provinssin ohjelmasta saatetaan järjestää esiintymispaikoissa, joissa on K-18 ikäraja.

  Camp Provinssi
  Majoittuminen Camp Provinssissa pienten lasten kanssa ei ole mahdollista.
  Leirintäalueen ikäraja on K-7 ja suositusikäraja 14 vuotta. 7-14-vuotiaat voivat majoittua Camp Provinssissa ilmaiseksi, mutta ainoastaan huoltajan seurassa.

 • Käytäthän julkista liikennettä saapuessasi Provinssiin. Seinäjoelle pääsee kätevästi junalla ja busseilla ympäri Suomen:

  VR
  Matkahuolto
  Onnibus
  Esteetön pysäköinti

  Seinäjoen keskustasta on matkaa festivaalialueelle n. 3 kilometriä.

  Härmän liikenteen operoimat festaribussit kulkevat Seinäjoen Matkakeskuksen ja festarialueen välillä non-stoppina koko festivaalin ajan. Aikataulut julkaistaan loppukeväästä 2024.

  Festivaalialueen välittömässä läheisyydessä ei ole parkkipaikkoja ja parkkitilaa on alueella hyvin rajallisesti. Suosittelemme jättämään ajoneuvon Seinäjoen keskustaan ja hyppäämään sieltä festivaalibussiin.

  Mikäli saavut autolla, suosithan kimppakyytejä!

  Provinssin sisäänkäynnin läheisyydestä löytyy taksitolppa.

 • Aivan festarialueen kyljessä sijaitsevalla Provinssin omalla leirintäalueella on festivaalitunnelmaa parhaimmillaan!

  Camp Provinssissa leiriydyt keskellä koko viikonlopun kestäviä juhlia, tai vaihtoehtoisesti voit myös nukkua mukavasti rauhallisemmalla Silent & Green -alueella.

  Camp Provinssiin mahtuu vain rajallinen määrä telttoja ja leiriytyjiä, joten ostathan lippusi Camp Provinssiin hyvissä ajoin! Camp Provinssi -lippu on voimassa koko festarin ajan.

  Sisäänpääsy Camp Provinssiin edellyttää voimassa olevaa festivaalilippua. Leirintään voit luonnollisesti tuoda omia eväitä ja juomia.

  HUOM! Täytä lain vaatima matkustajailmoitus ennakkoon ja säästä aikaa saapuessasi!

  Tulosta matkustajailmoitus tästä!

 • Olemme koonneet kattavan infopaketin Seinäjoen alueen majoitusvaihtoehdoista tälle sivulle.

 • Festivaalialueelle voi tuoda:

  • Voit tuoda alueelle yhden tyhjän vesi- tai virvoitusjuomapullon (muovinen, läpinäkyvä ja kooltaan max. 1,5 litraa).
   • Et voi tuoda alueelle esimerkiksi avaamatonta limu/-vichypulloa
  • Yhden pienen avaamattoman pillimehun (2 dl)
  • Normaaleja festarieväitä, kuten leipiä, hedelmiä, snacksejä, karkkeja yms

  Festarialueelta löytyy runsaasti vesipisteitä omien vesipullojen täyttämistä varten.

  Omien alkoholijuomien tuominen festivaalialueelle on kiellettyä. Juomat ja muut ylimääräiset tavarat voi viedä säilöön festivaalin portin läheisyydessä sijaitsevaan maksulliseen narikkaan.

  Porteilla suoritetaan turvatarkastus.

 • Festivaalialueelta löytyy useita vesipisteitä, joissa voi täyttää oman vesipullon. Vesipisteet on merkitty festivaalialueen karttaan.

  Tapahtuma-alueella on myös myynnissä kattava valikoima alkoholittomia juomia, kuten vettä, limsaa ja muita alkoholittomia tuotteita.

 • Ympäri Provinssialuetta sijaitsee useita baaripisteitä, monipuolisia ravintoloita, kahviloita, sekä herkku- ja ruokamyyntipisteitä. Kerromme pisteistä lisää myöhemmin.

  Tarjolla on vuosittain maukas kattaus burgereista etniseen ruokaan ja fine dining -kokemuksiin. Provinssi-alueelta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun, erityisruokavaliot luonnollisesti huomioiden.

  Festivaalin baarialueiden ikäraja on 18 vuotta. VIP-alueelle alle 12-vuotiaat lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa klo 21 asti.

 • Provinssissa pyritään huomioimaan liikuntarajoitteiset asiakkaat sekä muut erityisryhmät.

  Festivaalialue on pääosin tasaista hiekkakenttää tai -tietä, kaikilta wc-alueilta löytyy esteettömät käymälät ja suurimpien (Mainland, Woodland, Carlings, Radio Helsinki) esiintymislavojen yhteydessä on katsomokorokkeet (rajoitettu kapasiteetti) sekä esteettömät käymälät.

  Esteettömät WC:t ovat vain liikuntarajoitteisten, apuvälineitä käyttävien tai esteettömiä vessoja tarvitsevien henkilöiden ja Vessapassin haltijoiden käytössä.

  Liikuntarajoitteiset henkilöt ja muut erityisryhmät (esim. näkövammaiset) tarvitsevat normaalit pääsyliput festivaalialueelle. Avustaja (1 avustaja / asiakas) pääsee mukaan ilmaiseksi. Avustajan ei tarvitse olla henkilökohtainen avustaja. Suosittelemme ottamaan mukaan Vammaiskortin, Ystävänkortin tai muun henkilölle parhaiten sopivan keinon todistaa avustajan tarve.

  Pyrimme lisäämään esteettömyystietoja majoituksien yhteyteen lähiaikoina. Majoitukset löydät täältä.

  Lisää tietoa Provinssin esteettömyydestä ja saavutettavuudesta löydät täältä.

  Mikäli sinulla on kysyttävää esteettömyyteen tai erityisasiakkaiden festivaalikokemukseen liittyen, autamme mieluusti. Lähetä kysymyksesi osoitteeseen [email protected] ja palaamme asiaan!

 • Festivaalialueelle ei saa tuoda

  • Alkoholia (ei myöskään tyhjiä alkoholipulloja vesipulloksi!)
  • Avaamattomia vesi/vichy/limu/energiajuomapulloja tai -tölkkejä
  • Yli 1,5 litran kokoisia juomapulloja
  • Huumeita
  • Lasipulloja tai -purkkeja
  • Ampuma- tai teräsaseita tai muita vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja
  • Räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia tai muita vastaavia esineitä
  • Aerosolipullot

  Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä festivaalialueella, koska ne aiheuttavat näköesteitä. Pyydämme jättämään myös selfietikut ja järjestelmäkameroiden jalustat kotiin. Lisäksi retkeilytuolien ja rattaiden/lastenvaunujen tuominen alueelle on kielletty.

  Festivaalialueen porteilla tehdään turvatarkastus. Järjestyksenvalvojat tekevät portilla lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine turvallisuusriski festivaalialueella.

 • Narikka

  Provinssin narikka sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä.

  Narikkaan jätetyt tavarat saa takaisin ainoastaan narikkalappua vastaan. Järjestäjä ei ole vastuussa narikkalapun katoamisesta tai siitä aiheutuvista seurauksista.

  Muistathan, että ruuhka-aikoina narikkaan voi joutua jonottamaan.

  Narikan edusta on katettu kumimatolla, mutta maasto on epätasainen.

  Myös yhden päivän lipulla saapuville on järjestetty käyntimahdollisuus narikassa eli voit jättää narikkaan esim. lämpimiä vaatteita loppuiltaa varten.

  Festivaali ei vastaa narikkaan jätetyistä tavaroista.

  Löytötavarat

  Viethän löytämäsi arvotavarat festivaalin löytötavarapisteeseen, joka sijaitsee narikan yhteydessä.

  Kaikki arvotavarat (puhelimet, avaimet, lompakot jne) viedään festivaalin jälkeisenä maanantaina Seinäjoen Poliisiasemalle. Muita löytötavaroita säilytetään Seinäjoen Rytmikorjaamolla muutamia päiviä, jonka jälkeen tavarat (arvo max 20€) viedään kierrätykseen.

  Seinäjoen poliisiasema / Löytötavaratiedustelut
  puh. 050 302 4526

 • Provinssi on 100% tasa-arvoinen festivaali ja toivotamme jokaisen festarikävijän tervetulleeksi Provinssiin omana itsenään. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää esimerkiksi sukupuolen, tiettyyn etniseen ryhmään kuulumisen, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi.

  Jos näet tai koet itseesi, ystäviisi tai muihin festivaalivieraisiin kohdistuvaa käytöstä, joka tuntuu ahdistavalta tai epäsopivalta, tai ei jollain tavalla tue tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta, ilmoitathan siitä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

  Edellytämme, että asiakkaamme kunnioittavat kaikkia festivaalivieraita, käyttäytyvät ihmisiksi ja ottavat toisensa huomioon, sekä kohtelevat muita kuten toivoisivat itseään kohdeltavan.

 • VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä festivaalin erilliselle VIP-alueelle.

  Provinssin VIP -alueella on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. Keskeisellä paikalla sijaitsevalta alueelta löytyy myös vesivessat, runsaasti katettua sekä ulkoilmaan sijoittuvaa istuma- ja seisomatilaa.

  VIP-alueelle on esteetön pääsy. Ravintolapalvelut ovat esteettömiä ja alueella on esteetön vesivessa. Mahdollinen avustaja ei tarvitse erikseen omaa lippua, vaan liikkuu lipunhaltijan kanssa.

  Ikäraja VIP-alueelle on 18 vuotta. Alle 12-vuotiaat lapset voivat olla VIP-alueella huoltajan seurassa klo 21 asti.

  VIP-liput eivät sisällä ruokia tai juomia.

 • Provinssin kaikilla myyntipisteillä (ravintolat, myyntipisteet, lipunmyynti, narikka) saat maksettua ainoastaan kortilla. Korttimaksu on nopein ja vaivattomin tapa maksaa festarialueella ja se nopeuttaa myös kassapisteiden toimintaa ja vähentää sitä kautta ruuhkia. Yleisimmät pankki- ja luottokortit toimivat maksuvälineenä kaikissa Provinssin myyntipisteissä. Kumppanimme CoreGo & Verifone toimivat maksuratkaisujen ja kassapäätteiden toimittajana

  Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Törnävän S-Marketin kupeessa, osoitteessa Törnäväntie 20. Seinäjoen keskustasta löytyy kattavat pankkipalvelut.

 • Provinssissa jätteet lajitellaan ja kierrätetään tehokkaasti ja festivaalin kierrätysprosentti on jo vuosia ollut 100%.

  Festivaalialueella on useita Ekopisteitä, joista löytyy astiat yleisimmille jätejakeille: energiajae, biojäte, pahvi ja kartonki, kirkas muovi, lasi, metalli, paristot ja muu vaarallinen jäte.

  Festivaalialueella kiertävä Green Team -kierrätysneuvojat tai Provinssin siivoustiimi opastavat sinua mielellään jätteiden lajittelussa tai muissa ympäristöön liittyvissä kysymyksissä.

 • Muistutamme kuulon suojaamisen tärkeydestä! Suosittelemme ottamaan omat tulpat mukaan, mutta voit ostaa niitä myös festivaalialueelta.

 • Tupakointi on kielletty lavan edustoilla ja lavan välittömässä läheisyydessä keikkojen aikana.

  Kaikki telttalavat ovat kokonaan savuttomia. Näin määrää uusi tupakkalaki (74 §:n momentti 1 kohdassa 2).

  Muista huomaavaisuus tupakoimattomia kohtaan myös muissa festivaalialueen paikoissa, varsinkin ruuhkissa ja ravintola-alueilla.

  Sähkötupakkatuotteiden ja -nesteiden tuominen alueelle on sallittua.

 • Valokuvaaminen Provinssissa on erittäin sallittua!

  Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudathan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia.

  Voit tuoda mukanasi järjestelmäkameran, pokkarikameran tai kännykkäkameran. Kuvaaminen on sallittua käsivaralta; jalustoiden tuominen on turvallisuussyistä kielletty.

  Keikkojen videokuvaaminen ammattikalustolla ilman artistin edustajilta saatua lupaa on kielletty.

  Tapahtumassa kuvataan valokuvia & videomateriaalia Provinssin kuvaajien toimesta. Materiaalia tullaan käyttämään Provinssin markkinoinnissa ja viestinnässä.

  Muista hashtag: #provinssi

 • Festarialueella on useita WC-alueita, joille on sijoitettu riittävästi bajamajoja, sisävessoja ja vesivessoja.

  Esteettömät WC:t ovat vain liikuntarajoitteisten, apuvälineitä käyttävien tai esteettömiä vessoja tarvitsevien henkilöiden ja Vessapassin haltijoiden käytössä.

  Kunnioitathan muita festarikävijöitä sekä festivaalialueen luontoa tekemällä tarpeesi aina vessaan! ❤️

 • Festivaalialueella ja Camp Provinssissa on ensiapupisteet. Tarkasta pisteiden sijainti kartasta ennen Provinssiin saapumista. Ensiavusta saat apua haavereihin ja muihin pikkuvaivoihin, ja sieltä löytyvät myös muut lääkintä- ja lääkäripalvelut.

  Ensiapu festivaalialueen ulkopuolella:
  Y-talo, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki (kartta)

  Päivystysapu 24h / Seinäjoen keskussairaala
  p. 116 117

 • Festivaalialueen lähin avoinna oleva apteekki sijaitsee Seinäjoen keskustassa.

  Tarkista apteekin aukioloajat ja osoite tästä.

 • Koe historian havinaa Provinssin alueella!

  Festivaalialueen läheisyydessä osoitteessa Törnäväntie 23 sijaitsee museoalue, joka oli Östermyran ruukin, ruutitehtaan ja kartanon käytössä 1800-luvulla. Alue on valtakunnallisesti merkittävä rakennettu kulttuuriympäristö.

  Kivinavetassa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä. Museoon kuuluu lisäksi 1600-1800 luvuilta olevia talonpoikaisrakennuksia.

 • Valitettavasti myös festivaaleilla saattaa liikkua näpistelijöitä ja varkaita. Pidäthän huolta tavaroistasi ja ethän jätä valvomatta mitään, minkä et halua katoavan. Säilytä arvotavarasi narikassa tai mukanasi. Pysäytä myös esimerkiksi naapuritelttaan pyrkivät oudot kulkijat.

  Festivaalialueen porttien välitön läheisyys ruuhkautuu vuosittain porttien ulkopuolella tapahtuvan aiheettoman hengailun vuoksi. Pyrithän helpottamaan ruuhkaa omalta osaltasi siirtymällä festivaalilta kohti majoituspaikkaa tai jatkoja mahdollisimman sujuvasti.