Myyntipaikat

image-11046
Kuva: Miikka Varila
flowers
flowers

KESÄN 2023 MYYNTIPAIKKAHAKU

Ensi kesänä 43. kertaa juhlittava Provinssi järjestetään kolmipäiväisenä torstaista lauantaihin 29.6.-1.7.2023 ja paikkana on tuttu Seinäjoen Törnävänsaari.

Haemme jälleen myyjiä mukaan toteuttamaan kanssamme kesän parasta festivaalia! Hakemuksen täyttäminen ei vielä sido hakijaa mihinkään. Kontaktoimme kaikki myyntipaikkaa hakeneet henkilökohtaisesti.

Myyntipaikkoja on tarjolla vain rajallisesti – voimme valitettavasti hyväksyä vain osan hakijoista. Olethan siis huolellinen hakemuksesi kanssa ja pyrithän huomioimaan valintakriteerimme hakemustasi laatiessa.

Alta näet listan kriteereistä, joita käytämme ruokamyyntihakemuksia arvioitaessa:

  • Toimijan kyky valmistaa korkealuokkaista ja tasalaatuista ruokaa läpi viikonlopun hygienisesti, tehokkaasti ja iloisesti palvellen. Referenssit muista suurtapahtumista ovat meille arvokkaita!

  • Arviomme siitä, miten kiinnostavina kävijämme pitäisivät myyntipisteen brändiä (nimi, visuaalinen toteutus, tarina, arvot) ja sen tarjoamia annoksia (pidäthän huolta siitä, että menu on esitelty huolellisesti hakemuksessa).

  • Miten hyvin myyntipisteen tuotteet täydentävät valikoimaamme? Olemme erityisen kiinnostuneita tuotteista, jotka tuovat koko festivaalin ruokavalikoimaan lisäarvoa – eli jotain muuta, kuin mitä muutkin toimijat tarjoavat.

  • Kyky tarjota korkeatasoisia kasvisannoksia – mieluiten myös vegaanisia – on yksi valituksi tulemisen ehdoista. Niin ikään pisteitä saa ruoka-aineallergeenien ja myös muiden erikoisruokavalioiden huomioimisesta. HUOM: Jokaiselta ruokamyyntitoimijalta edellytetään vähintään yhden vegaanisen ruoka-annoksen tarjoamista valikoimassaan.

  • Raaka-aineet: Arvostamme erityisesti toimijoita, jotka sitoutuvat lähi- ja luomutuotettujen raaka-aineiden käyttöön.

MYYNTIPAIKKOJEN HAKULOMAKE

 

Hinnoittelusta:

Provinssi ruokamyyntipisteiden vuokrat sidotaan ensi kesänä toteutuneisiin myynteihin. Jokainen myyntitoimija on velvoitettu vuokraamaan kassajärjestelmän maksupäätteineen festivaalin nimeämältä alihankkijalta, joka tiedottaa järjestäjää toteutuneista myynneistä.

  • RUOKAMYYNTIPAIKKA FESTIVAALIALUEELLA:
   Järjestäjä veloittaa 22% liikevaihdosta, kuitenkin vähintään 5500 EUR + ALV.
   Hinta sisältää 5x5m alueen, teltan lattioineen, sähkön (1kpl 32A (2 vaihetta), 1 kpl 63A (1 vaihe)

   ja huoltoalueen palvelut (vesi, jätehuolto)

  • FOOD TRUCK TAI VASTAAVA FESTIVAALIALUEELLA:
   Järjestäjä veloittaa 22% liikevaihdosta, kuitenkin vähintään 5000 EUR + ALV.

   Hinta sisältää sähkön (sama kuin yllä) ja huoltoalueen palvelut (vesi, jätehuolto)

  • MYYNTIPISTE CAMP PROVINSSISSA:

   Hinnoitellaan tapauskohtaisesti

  • MUU MYYNTIPISTE:
   Hinnoitellaan tapauskohtaisesti

Mikäli hakemuksen täyttämisestä tai muusta herää kysyttävää, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen vendor (a) provinssi.fi

image-11047
flowers
flowers