Seurat ja yhdistykset

image-11389

Tervetuloa kökkään – talkoohaku Provinssiin 2024 on päättynyt!

JOIN THE CREW – Haluatteko osallistua Provinssin järjestämiseen seuran tai yhdistyksen voimin ja kerryttää esimerkiksi turnausmatka- tai tarvikekassaa? Provinssi tekee mielellään  yhteistyötä erilaisten yhdistysten ja seurojen kanssa. Seurojen ja yhdistysten panos on merkittävä osa Provinssia ja haluamme teidät osaksi yhteisöämme!

Provinssi tarjoaa talkootöitä seuroille niin tapahtuman rakennuksessa ja purussa kuin itse festivaalin aikana. Alla muutamia esimerkkejä tekijää odottavista kokonaisuuksista. 

HYVÄ TIETÄÄ

Provinssi järjestetään seuraavan kerran 27.-29.6.2024. Ihmisten juhlaa vietetään vuosittain kauniilla Törnävänsaaren alueella, missä seurat ja yhdistykset osallistuvat festivaalin toteutukseen monipuolisissa tehtävissä. Provinssissa työskentelevien seurojen tehtävät sijoittuvat Provinssin ajalle sekä ennen ja jälkeen festivaalin. Tehtäviä on tarjolla festivaalin rakennuksessa ja purussa, ravintola- ja siivoustehtävissä sekä järjestyksenvalvonnassa.

Seuralla tai yhdistykselläsi ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai erityisosaamista, sillä saatte perehdytyksen tehtäviin osaavilta vastaaviltamme.  Suosittelemme kuitenkin kertomaan hakulomakkeessa, jos olette aikaisemmin tehneet tehtäviä esimerkiksi Provinssissa tai jossain muualla samankaltaisissa tehtävissä seuranne tai yhdistyksenne voimin. Tärkeintä meille on kuitenkin se, että asenne on kohdallaan!

KORVAUS TEHDYISTÄ TEHTÄVISTÄ

Ennen / jälkeen tapahtuman tehtävistä talkoista maksetaan 10€/h ja tapahtumaviikolla sekä tapahtuman aikana tehtävistä töistä 12€/h. Korvaus maksetaan seuralle laskulla tehtyjä tunteja vastaan. Seura- ja yhdistystalkoissa Provinssissa työskentelevät henkilöt eivät ole suoraan festivaalin palkkalistoilla vaan Provinssi maksaa korvauksen talkoolaisen edustamalle seuralle. 

ESIMERKKEJÄ

Esimerkki 1

  • Roudaus ravintolassa festivaalin aikana, 10 hlö ryhmä
  • Tehtävä: Ravintoloiden tuotteiden roudaamista, kaappien täyttöä ja tiskaamista.
  • Vuorot / aika: 3pv ja 8h/päivä
  • Korvaus: 12€/tunti/henkilö = 12€ x 8h x 3pv x 10hlö = 2880€

Esimerkki 2

  • Aitarakennus ennen festivaalia, 8hlö ryhmä
  • Tehtävä: Aitojen rakentamista festivaalin rakennusviikolla
  • Vuorot / aika: 2 pv, 8h/päivä
  • Korvaus: 10€/h/hlö = 10€ x 8h x 2pv x 8hlö = 1280€

TEHTÄVÄT PROVINSSISSA 

Rakennus ja purku (K-15)

Rakennukseen ja purkuun kuuluu festivaalirakenteiden (aidat, teltat, lavat…) rakentamista ja purkua. Tehtävät ovat fyysisiä, mutta sen kummempia erityistaitoja ei tarvita. Tehtäviä on tarjolla ennen ja/tai jälkeen festivaalin. Tehtävät sopivat parhaiten 4-10 hengen ryhmille ja ikäraja näihin tehtäviin on 15 vuotta. Provinssissa panostetaan turvallisuuteen ja Provinssi tarjoaa omasta puolestaan hanskat, turvaliivin sekä turvakypärän, mikäli tehtäväsi kypärän vaatii. Suojalaseja ja korvatulppia löytyy myös niitä tarvittaessa. Rakennustehtävät sijoittuvat 17.-27.6.2024 ja purkutehtävät 30.6.-5.7.2024 väliselle ajalle

Siivous ja ympäristö

Siivouksen ja ympäristön tehtäviin kuuluu festivaalialueen, majoituskoulujen sekä CAMP-Provinssin siivousta sekä pullonkeräystä festivaalin aikana sekä jälkeen. Tähän tehtävään voi osallistua kaikenikäiset seurojen ja yhdistysten jäsenet. Tehtävään mahtuu useita ryhmiä ja kymmeniä henkilöitä. Toiminta on helppoa ja rentoa sekä hyvillä siivousvälineillä varustettua. Tehtävät sijoittuvat 27.6-5.7.2024 väliselle ajalle.

Ravintolat (K-18)

Ravintola- ja anniskelupisteissä toimitaan avustavissa tehtävissä varmistamassa ravintolapisteiden toiminnan sujuvuutta. Tehtävissä painopisteet ovat rakentamisessa, roudaamisessa, tiskaamisessa ja osittain myös asiakaspalvelussa. Tehtävät voivat sisältää kuitenkin kaikkea mahdollista hommaa kaiken kokoisille ja näköisille ryhmille! Ikäraja tehtäviin on 18 vuotta. Tehtävät sijoittuvat ajalle 27.-29.6.2024.

Järjestyksenvalvonta ja liikenteenohjaus (K-18)

Järjestyksenvalvontaa festivaalialueella sekä festivaalin pysäköintialueilla. Ikäraja tehtävään on 18 vuotta. Järjestyksenvalvontakortti on plussaa, mutta myös väliaikaisen järjestyksenvalvontaluvan hakeminen poliisilta onnistuu. Kortittomilta järjestyksenvalvojilta poliisi perii 35€ suuruisen lupamaksun/hlö, jonka Provinssi laskuttaa seuralta / yhdistykseltä festivaalin jälkeen. Tehtävät sijoittuvat festivaaliviikolle kuitenkin painottuen festivaalipäiviin 27.-29.6.2024.

 

YHTEYSTIEDOT

Mikäli teillä herää kysymyksiä voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]