MAJOITUS

image-877
Kuva: Sari Soininen
flowers
flowers

MAJOITUS PROVINSSIN AIKANA

Vaikka yötä on mukava tanssia pois, niin välillä on kuitenkin hyvä painaa päätä tyynyyn, että jaksaa taas juhlia! Provinssin aikaan Seinäjoelta löytyy useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja.

Kaikkiin Provinssin majoitusvaihtoehtoihin myydään vain yhtä lipputyyppiä, jolla voi majoittua halutessaan yhden tai kaikki festivaalipäivät. Majoitusaikaa ei tarvitse ilmoittaa etukäteen ja voit yöpyä majoituksessa koko festivaalin ajan, vaikka sinulla olisi vain 1 päivän festivaalilippu.

HUOM! Majoittuessasi sinun tulee täyttää lain vaatima matkustajailmoituslomake. Nopeuta itsesi ja kaverin sisäänkirjautumista leirintään täyttämällä lomake etukäteen.

Matkustajailmoituslomakkeeseen

HOTELLIT KESÄLLE 2024

 

Leirintä

Provinssin leirintä on tunnettu erityisesti hurmaavista vakiokävijöistä, jotka saapuvat telttoineen vuosi toisensa jälkeen. Leirinnän puolelta löytyykin peruspalvelut, hauskimmat jatkot ja runsaasti alueohjelmaa, ja tarjoamme erilaisia alueita majoittujien käyttöön. Camp Provinssin tavalliset telttapaikat, Silent&Green-alue ja Mökkikylä majoittavat kävijät aidossa festaritunnelmassa. Majoitus kannattaa varata ripeästi – Silent&Green ja molemmat Mökkikylät on jo myyty loppuun!

 

Camp Provinssi 

Mökkikylät  LOPPUUNMYYTY!

 

KOULUMAJOITUS SEINÄJOEN LYSEOLLA

Koulumajoitusta löytyy Seinäjoen Lyseolta osoitteesta Kirkkokatu 7. Majoitus sijaitsee Seinäjoen keskustassa, noin 2,5 km festivaalialueelta. Majoituksen vierestä kulkee festivaalibussi molempiin suuntiin tasaisin väliajoin. Koulun tilat ovat valvottuja, mutta omat arvotavarat kannattaa pitää mukana tai viedä festivaalialueen narikkaan. Koulun suihku ja wc-tilat ovat maksutta majoittujien käytössä. Koululta löytyy myös kioski, josta voi ostaa pientä välipalaa. Lyseon luokissa on pistorasioita ja aulasta löytyy latauspiste, joita voi vapaasti käyttää medialaitteiden lataukseen.

Luokkatilat ja koulun sali täytetään saapumisjärjestyksessä, eikö paikkoja lähtökohtaisesti voi varata.

Majoitukseen sisältyy:

 • Majoitus yhdelle hengelle Seinäjoen Lyseolla Provinssin aikana.
 • Patja yöpymistä varten
 • Sisäänkirjautuminen ke 26.6 klo 18 eteenpäin
 • Poistuminen viimeistään su 30.6. klo 12

Huomioithan, että jokaisella majoittujalla tulee olla vuoden 2024 Provinssin festivaalilippu. Liput majoitukseen löydät Provinssin lippukaupasta:

Liput

 

RAKASTETTU PROVINSSIHOSTELLI TEKEE PALUUN!

Jos teltan ja leirinnän sijaan kaipaat kohtuuhintaisia seiniä ja kattoa pään päälle, suuntaa Provinssihostelliin! Hostelli takaa kuivan ja lämpimän majoitusvaihtoehdon aivan festivaalialueen kupeessa.

Hostelli sijaitsee 1,5 km (15 min kävelymatkan) päässä festivaalialueen pääportilta, osoitteessa Seuralantie 9, Seinäjoki. Mikäli olet vaihtanut ennakkoon festivaalilippusi festivaalirannekkeeseen, voit käyttää Provinssin Huhtalantien puoleista sisäänkäyntiä. Siihen on matkaa hostellilta noin 800 metriä. Huhtalantien portista hostellin alueelle saapuessa hostelli sijaitsee keskimmäisessä rakennuksessa. Sisäänkäynti rakennukseen vasemmalta puolelta. 

Majoitusta järjestetään erillisissä huoneissa, joihin pääsee kulkemaan avainkoodin avulla. Huoneiden koot vaihtelevat keskenään 2-8 hlö välillä. Huoneissa on kaappi sekä ilmapatjat majoittujia varten. Huomiothan, että patjat on sijoitettu tiiviisti vierekkäin, “siskonpeti”-tyyliin. Hostellin tilat ovat valvottuja ja huoneet ovat lukollisia. Majoittujien käytössä on hostellin yhteiset wc:t ja suihkut. Huoneista sekä yleisistä tiloista löytyy pistorasioita, joita voi vapaasti käyttää medialaitteiden lataukseen. 

Hostellin läheltä löytyy parkkialue. Provinssihostellin majoitukset myydään koko festivaalin ajalle. 

Hintaan sisältyy: 

 • Majoitus huoneessa (2-8 henkilölle, huoneen ennalta määritetyn koon mukaan)
 • Ilmapatjat majoituksen ajan
 • Hostellin yhteiset suihku- ja wc-tilat
 • Sisäänkirjautuminen alkaen ke 26.6.2024 klo 18
 • Poistuminen viimeistään su 30.6.2024 klo 12

Huomioithan, että:

 • majoitus EI sisällä peittoja/tyynyjä/petivaatteita tai pyyhkeitä.
 • jokaisella majoittujalla tulee olla vuoden 2024 Provinssin festivaalilippu. 

Liput

 

UUTUUTENA GLAMPING: TELTTAILUN ILOA PAREMMILLA PUITTEILLA

Uusi Provinssi Glamping tarjoaa luksustelttailua aivan festivaalialueen läheisyydessä historiallisen Piirin tiluksilla! Glamping-teltassa pääset majoittumaan ulkona, mutta voit nukkua mukavasti sängyssä. Telttakylä sijaitsee 1,5 km (15 min kävelymatkan) päässä festivaalialueen pääportilta, osoitteessa Seuralantie 9, Seinäjoki.

Teltat ovat kalustettuja ja niissä voi majoittua 2–4 henkilöä. Teltat nimetään lipunostajan mukaan. Telttakylän majoittujilla on käytössään viereisen hostellirakennuksen suihkut sekä wc-tilat. Telttakylä on auki ke 26.6. klo 18 – su 30.6. klo 12. Mikäli olet vaihtanut ennakkoon festivaalilippusi festivaalirannekkeeseen, voit käyttää Provinssin Huhtalantien puoleista sisäänkäyntiä, johon on matkaa hostellilta noin 800 metriä. Huhtalantien portista hostellin alueelle saapuessa glamping-alue sijaitsee keskimmäisen rakennuksen edessä. 

Provinssi Glamping kahdelle / kolmelle / neljälle sisältää:

– teltta
– sänky jokaiselle majoittujalle
– peitot, tyynyt ja petivaatepaketti
– pöytä, jakkarat/yöpöydät
– matot, kuramatto, kenkäkaukalo, roskakori
– somisteet
– tarvikekori, josta löytyy mm. kuivausnaru, käsipeili, nenäliinoja

Teltta Provinssin Glamping alueella alk. 599,00€ (2 hlöä) / 749 € (3 hlöä) / 899 € (4 hlöä).

Huomioithan, että jokaisella majoittujalla tulee lisäksi olla vuoden 2024 Provinssin festivaalilippu. 

Liput

Muut Seinäjoen alueen majoitukset

Majoitusmyynti Provinssin ajalle käy Seinäjoen alueella vuosittain kuumana ja etenkin hotellit myydään loppuun nopeasti. Alta löydät muutamia vinkkejä majoituksen etsintään!

 • Asuntoautolla tai -vaunulla liikenteessä? Varaa paikkasi aivan festivaalialueen kupeessa sijaitsevalta Seinäjoen leirintäalueelta. Seinäjoen leirintäalueella nyt myös oma mökkikylä! Teltta- tai autopaikan varaat näppärästi Provinssin lippukaupasta.
 • AirBnbBooking.com ja Tori.fi -palveluihin ilmestyy kevään mittaan paljon yksityismajoituksia, kuten paikallisten tarjoamia vuokra-asuntoja ja mökkejä
 • Visit Seinäjoen kotisivulta löydät useita eri majoitusvaihtoehtoja Seinäjoen alueelta, kuten maatila- ja mökkimajoituksia

 

Seinäjoen alueen hotellit ja hostellit:

Hotelli-Ravintola Alma
Hostel Bjorkenheim
Scandic Seinäjoki
Hotelli Sorsanpesä
Lentohotelli
Hotelli Fooninki
Hotelli HiljaHelena