MAJOITUS

image-877
Kuva: Sari Soininen
flowers
flowers

MAJOITUS PROVINSSIN AIKANA

Vaikka yötä on mukava tanssia pois, niin välillä on kuitenkin hyvä painaa päätä tyynyyn, että jaksaa taas juhlia! Provinssin aikaan Seinäjoelta löytyy useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja.

Kaikkiin Provinssin majoitusvaihtoehtoihin myydään vain yhtä lipputyyppiä, jolla voi majoittua halutessaan yhden tai kaikki festivaalipäivät. Majoitusaikaa ei tarvitse ilmoittaa etukäteen ja voit yöpyä majoituksessa koko festivaalin ajan, vaikka sinulla olisi vain 1 päivän festivaalilippu.

HUOM! Majoittuessasi sinun tulee täyttää lain vaatima matkustajailmoituslomake. Nopeuta itsesi ja kaverin sisäänkirjautumista leirintään täyttämällä lomake etukäteen.

Matkustajailmoituslomakkeeseen

HOTELLIT KESÄLLE 2024

LEIRINTÄ

Provinssin leirintä on tunnettu erityisesti hurmaavista vakiokävijöistä, jotka saapuvat telttoineen vuosi toisensa jälkeen. Leirinnän puolelta löytyykin peruspalvelut, hauskimmat jatkot ja runsaasti alueohjelmaa, ja tarjoamme erilaisia alueita majoittujien käyttöön. Camp Provinssin tavalliset telttapaikat, Silent&Green-alue ja Mökkikylä on jo avattu myyntiin.

Camp Provinssi 

MUUT SEINÄJOEN ALUEEN MAJOITUKSET

Majoitusmyynti Provinssin ajalle käy Seinäjoen alueella vuosittain kuumana ja etenkin hotellit myydään loppuun nopeasti. Alta löydät muutamia vinkkejä majoituksen etsintään!

  • Asuntoautolla tai -vaunulla liikenteessä? Varaa paikkasi aivan festivaalialueen kupeessa sijaitsevalta Seinäjoen leirintäalueelta. Teltta- tai autopaikan varaat näppärästi Provinssin lippukaupasta.
  • AirBnbBooking.com ja Tori.fi -palveluihin ilmestyy kevään mittaan paljon yksityismajoituksia, kuten paikallisten tarjoamia vuokra-asuntoja ja mökkejä
  • Visit Seinäjoen kotisivulta löydät useita eri majoitusvaihtoehtoja Seinäjoen alueelta, kuten maatila- ja mökkimajoituksia

Seinäjoen alueen hotellit ja hostellit:

Hotelli-Ravintola Alma
Hostel Bjorkenheim
Scandic Seinäjoki
Hotelli Sorsanpesä
Lentohotelli
Hotelli Fooninki
Hotelli HiljaHelena