fbpx

Majoitus

Kuva: Provinssi / Aisha Benahmed

Vaikka yötä on mukava tanssia pois, niin välillä on kuitenkin hyvä painaa päätä tyynyyn, että jaksaa taas juhlia! Provinssin aikaan Seinäjoelta löytyy useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja.

NYT MYYNNISSÄ KESÄLLE 2022: 

Provinssin liput

CAMP PROVINSSI

+ Camp Provinssi Silent & Green

49

Osta

Hotellipaketti

999

Osta

Hotellipaketti VIP

1199

Osta

Camp Provinssi Tonttikylä

Hinnat alk.

80

Osta

LUE LISÄÄ:

Lisää majoitusvaihtoehtoja on tulossa myyntiin myöhemmin! 

Huom! Kaikkiin Provinssin majoitusvaihtoehtoihin myydään vain yhtä lipputyyppiä, jolla voi majoittua halutessaan yhden tai kaikki festivaalipäivät.

Majoitusaikaa ei tarvitse ilmoittaa etukäteen ja voit yöpyä majoituksessa koko festivaalin ajan, vaikka sinulla olisi vain 1 päivän festivaalilippu. 

MUUT SEINÄJOEN ALUEEN MAJOITUKSET

Majoitusmyynti Provinssin ajalle käy Seinäjoen alueella vuosittain kuumana ja etenkin hotellit myydään loppuun nopeasti. Alta löydät muutamia vinkkejä majoituksen etsintään!

  • AirBnbBooking.com ja Tori.fi -palveluihin ilmestyy kevään mittaan paljon yksityismajoituksia, kuten paikallisten tarjoamia vuokra-asuntoja ja mökkejä
  • Visit Seinäjoen kotisivulta löydät useita eri majoitusvaihtoehtoja Seinäjoen alueelta, kuten maatila- ja mökkimajoituksia
  • Kauhavalla sijaitsevassa Lentohotellissa yövyt vain 40min bussimatkan päässä, lue lisää: www.lentohotelli.fi
  • Seurakuntaopisto Lapuan kampuksella on tarjolla mukavaa sisätilamajoitusta bussimatkan päässä Provinssialueelta. Soluhuoneistoissa on omat suihkut sekä vessat ja asuntolasta löytyy lisäksi yhteiset oleskelu- sekä keittiötilat ja mahdollisuus pyykinpesuun. Provinssibussit pysähtyvät kampuksella. Hinnat, lisätiedot ja varaukset täältä.

Seinäjoen alueen hotellit:

Hotelli Sorsanpesä
Hotelli-Ravintola Alma
Scandic Seinäjoki
Lentohotelli
Omenahotelli
Hotelli Fooninki

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme: majoitus(at)provinssi.fi