Liput

flowers
flowers

 

Festariliput Provinssiin

Provinssiin on saatavilla yhden, kahden ja kolmen päivän lippuja, VIP-lippuja sekä lastenlippuja. Lipputyypit tulevat myyntiin asteittain.

 • Alle 7-vuotiaat pääsevät huoltajan kanssa ilmaiseksi festivaalille.

  Liput tulevat olemaan myynnissä tämän sivun lisäksi myös Lippu.fi:n myyntipisteillä ja lukuisilla eri R-Kioskeilla joissa voit maksaa liput myös yleisimmillä maksukorteilla, kulttuurieduilla sekä useilla muilla vaihtoehdoilla. Lue lisää maksutavoista tästä.

  Myyntipistelistauksen löydät täältä.

 • Seinäjoen alueella Provinssilippuja myyvät:

  • Prisma Seinäjoki
  • R-Kioskit

  Erilaisilla kulttuurieduilla voit maksaa Seinäjoen alueella R-Kioskeilla ja Prisman myyntipisteellä. Tarkistathan vielä oman kulttuurietusi nettisivuilta paikat, joissa voit etua käyttää.

 • Provinssilippuja on mahdollista ostaa myös kulttuuriseteleillä ja -korteilla.

  Lisää tietoa kulttuuriseteleillä sekä -korteilla maksamisesta löydät Lippu.fi:n sekä kulttuurietuja tarjoavien tahojen omilta verkkosivuilta.

  Mikäli haluat maksaa lippusi kulttuuriedulla (Epassi, Smartum tai Edenred), teethän ostoksen Lippu.fi – kulttuurietu-verkkokaupassa. Lisätietoa kulttuuriedulla ostamisesta löydät täältä.

  MAKSA KULTTUURIEDULLA

  Huomioithan, että kulttuurieduilla ei voi maksaa lastenlippuja, majoitus- tai parkkilippuja.

 • Liikuntarajoitteiset henkilöt sekä muut erityisryhmät tarvitsevat normaalit pääsyliput alueelle. Avustaja pääsee mukaan ilmaiseksi Provinssiin sellaisen asiakkaan kanssa, joka tarvitsee avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Avustajan ei tarvitse kuitenkaan olla henkilökohtainen avustaja. Avustaja ei tarvitse omaa ranneketta, vaan avustaja ja avustettava liikkuvat yhdessä avustettavan rannekkeella tai lipulla. Suosittelemme ottamaan mukaan EU:n Vammaiskortin (EU Disability Card), Ystävänkortin, tai Näkövammaiskortin, Kortti voi sujuvoittaa asiointia portilla, mutta emme edellytä asiakkaalta erillistä korttia tai todistusta. Avustajaohje koskee myös tulkkeja. Avustajakoirat ovat tervetulleita Provinssiin.

  Avustaja ei tarvitse omaa lippua myöskään Provinssin lippukaupassa myytäviin koulu- ja leirintämajoituksiin, mutta avustajan mukana olosta tulee ilmoittaa hyvissä ajoin sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Majoitusvaihtoehdot löydät täältä.

  Lue lisää Provinssin saavutettavuudesta täältä.