fbpx

Liput

Provinssi 2023 Friendly Bird-lippujen myynti on päättynyt 10.7.2022.
Liput vuodelle 2023 tulevat uudelleen myyntiin myöhemmin syksyllä 2022.

Katso kaikki liput alhaalta ↓

Tietoa lipuista

Tärkeää

HUOM! Lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena, kilpailupalkintona tai toisen tuotteen/palvelun myynnin yhteydessä ilmaiseksikin on kielletty ilman Provinssin nimenomaista kirjallista suostumusta. 

Varo piraattilippuja! Ainoastaan hankkimalla lippusi Provinssin valtuuttamalta, luotettavalta jälleenmyyjältä voit olla varma sen aitoudesta! Festivaalialueen ulkopuolella tai nettifoorumeilla myytävät liput voivat osoittautua portilla väärennöksiksi.

Emme suosittele festivaalilippujen esittelyä netissä tai somessa – ainakaan niin, että lipun viivakoodi näkyy kuvassa. Kuvasta on mahdollista kaapata lipputiedot, jolloin et välttämättä enää pääse osallistumaan festivaaleille. Jokaisen lipun viivakoodi on yksilöllinen. Emme ota vastuuta, jos joku varastaa lippusi koodit!

Liput Seinäjoen seudulta

Seinäjoen alueella Provinssilippuja myyvät:

  • Ravintola Varicko Rytmikorjaamolla
  • ABC Seinäjoki
  • R-Kioskit

Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineeksi ainakin Tiketin myyntipisteillä Varickossa ja ABC:llä. Kulttuurikorteilla voi maksaa Varickossa sekä R-Kioskeilla. Tarkistathan vielä käyttöpaikat oman maksuvälineesi tarjoajan nettisivuilta paikat, joissa voit etua käyttää.

Kulttuurisetelit ja -kortit

Provinssilippuja on mahdollista ostaa myös kulttuuriseteleillä ja -korteilla.

Lisää tietoa kulttuuriseteleillä sekä -korteilla maksamisesta löydät lippukauppojen verkkosivuilta:

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme: info(at)provinssi.fi