PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY ON NYT AUKI!

image-13413
Kuva: Sari Soininen

Vastaa Provinssi 2024 kävijäkyselyyn ja osta ensi vuoden liput erikoishintaan

PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY ON NYT AUKI

Rajattu määrä erikoishintaisia lippuja myynnissä 7.7. saakka.

Kiitos, kun olit mukana viettämässä kaikkien aikojen suurinta Ihmisten juhlaa. Valmistelut ensi vuoden Provinssia varten ovat jo käynnissä ja myös sinulla on mahdollisuus auttaa meitä luomaan entistä parempi festivaalikokemus, joten osallistuthan kävijäkyselyyn. Kyselyyn osallistumiseen on hyvä varata aikaa noin 10 minuuttia, jonka jälkeen voit halutessasi osallistua arvontaan, jossa arvotaan 2 x 3pv VIP-lippu Provinssiin 2025.

Pääset kyselyyn tästä linkistä.

Kaikki vastaukset käsitellään nimettömänä ja luottamuksellisesti. Kyselyn toteuttaa tapahtumajärjestäjän toimeksiannosta Sponsor Insight Finland.

PROVINSSI 2025 PRESALE NYT KÄYNNISSÄ

26.—28.6.2025 järjestettävän Provinssi-festivaalin Presale on nyt käynnissä. Ihmisten juhlaan on saatavilla rajoitettu määrä sekä 3pv perus- että VIP-lippuja sunnuntaihin 7. heinäkuuta klo 23.59 saakka. Ennakkomyyntiin tulleita, erikoishintaisia lippuja ei tulla ei tulla enää myymään missään vaiheessa tätä edullisemmin, joten suosittelemme sujauttamaan liput ostoskoriin nyt.Viime viikonloppuna Seinäjoen Törnävänsaarelle ennätykselliset 85 000 musiikin rakastajaa kerännyt Provinssi tarjosi festivaalikansallle ikimuistoisia elämyksiä genrerajat ylittävän musiikki- ja oheisohjelman muodossa. Ensi vuoden Ihmisten juhlan ohjelmakattauksen ensimmäisiä makupaloja tarjotaan yleisölle lähitulevaisuudessa.

 

PROVINSSI 26.—28.6.2025

LIPUT
Presale voimassa 7.7.2024 klo 23.59 saakka.

3pv 179 EUR
3pv VIP 289 EUR

Seuraathan Provinssia jo somessa, niin saat festivaaliuutiset heti tuoreeltaan!
Instagram.com/provinssi
Facebook.com/Provinssifestival