Atrian ja Provinssin yhteistyö jatkuu

Provinssi-festivaali, jokimaisema
Kuva: Mika Rinta-Porkkunen
Tiedote, Atria & Provinssi

Atrian ja Provinssin yhteistyö jatkuu – kävijöille on tarjolla monipuolista ja vastuullista ruokaa

 

Viime päivinä on käyty vilkasta keskustelua Provinssi-festivaalin ruokatarjonnasta sekä ruokakojujen hinnoitteluperusteista. Mediassa käydyssä keskustelussa suurennuslasin alle on  päätynyt Atrian ja Provinssin kumppanuus. Osapuolet ovat hyvässä hengessä sopineet tällä viikolla, että yhteistyö jatkuu aiemmin sovitun mukaisesti.

Atria ja Provinssi haluavat mahdollistaa monipuolisen ja vastuullisen ruokatarjonnan festivaalikävijöille. Atria ja Provinssi ovat sitoutuneita tarjoamaan vastuullisesti tuotettua ruokaa ja minimoimaan festivaalin ilmastovaikutukset.

Atria ja Provinssi kannustavat tapahtuman ravintolayrittäjiä suosimaan kestäviä kotimaisia raaka-aineita.

”On ilman muuta tärkeää, että festivaalin hiilijalanjäljen koko ja ruoan vastuullisuus huomioidaan ja että siihen suhtaudutaan vakavasti. Haluamme painottaa kotimaisuutta, sillä Suomessa tuotetun ruoan suosiminen on vastuullisuusteko”, kertoo Atrian markkinointijohtaja Sanna Päällysaho.

“Meille Provinssissa on tärkeää, että raaka-aineiden kestävyys ja kotimaisuus on merkittävässä osassa ruokatarjonnan suunnittelua. Atria vahvana kotimaisena ruokatalona auttaa meitä tämän tavoitteen saavuttamisessa”, sanoo Ville Koivisto, Provinssin festivaalijohtaja.

Provinssi haluaa laajentaa ruokamyyjien tarjontaa jatkossakin sekä kannustaa Provinssiin saapuvia ravintoloita huomioimaan vastuullisuuden raaka-ainevalinnoissaan. Julkisuudessa esillä ollut hinnoittelumalli on edelleen voimassa.

”Toivomme, että festivaalimme houkuttelee paikalle niin vanhoja kuin uusiakin ravintoloita. Tavoitteenamme on, että Provinssin ruokatarjonta kehittyy, ja pystymme tarjoamaan festivaalikävijöille mahdollisimman vastuullisesti tuotettuja ruokavaihtoehtoja monipuolisesti”, Koivisto kertoo.

Sekä Provinssi että Atria haluavat vastata kuluttajien toiveisiin monipuolisesta ruokatarjonnasta. Provinssi vastaa laajasta ravintoloiden kirjosta, ja Atria tarjoaa myyntipisteillään monipuolista ruokaa kävijöille.

”Olemme aikaisempinakin vuosina tarjonneet Provinssissa sekä liha- että kasvispohjaisia annoksia, ja niin tarjoamme myös tulevana kesänä. Terveellinen ruokavalio koostuu monipuolisesta ravinnosta”, muistuttaa Päällysaho.

 

Lisätietoja:
Sanna Päällysaho
markkinointijohtaja, Atria
[email protected]
+358 040 826 8588

Ville Koivisto
festivaalijohtaja, Provinssi
[email protected]
+358 50 5280 043