Free Bird

Provinssi Free Bird Avoin päivälippu

PROVINSSI FREE BIRD JA FREE BIRD VIP – AVOIN PÄIVÄLIPPU ON LOPPUUNMYYTY!

Provinssiin oli myynnissä rajoitettu erä avoimia 1 päivän lippuja: Free Bird (avoin 1 päivän lippu) ja Free Bird VIP K-18 (avoin 1 päivän VIP-lippu). Ostamalla Free Bird -lipun, varmistit jo ennakkoon itsellesi pääsyn Provinssiin yhtenä päivänä, mutta voit päättää haluamasi päivän vasta toukokuun loppuun mennessä. Huomioithan siis, että Free Bird -lippu sellaisenaan ei kelpaa sisäänpääsylippuna vaan lippu tulee päivittää varsinaiseen päivälippuun 31.5.2024 mennessä.

 

Näin Free Bird -lippu toimii:

 1. Tutustu julkaistuun päiväkohtaiseen ohjelmaan ja päätä minä päivänä haluat osallistua Provinssiin. Free Bird – lipun päivittäminen on mahdollista 16.2.2024 klo 9 alkaen. Päivityspyyntö tulee tehdä 31.5.2024 mennessä.
 2. Päivitä Free Bird -lippusi varsinaiseen päivälippuun Lippu.fin asiakaspalvelun kautta seuraavasti:
 3. Mene osoitteeseen www.lippu.fi/campaign/yhteydenottolomake
 4. Täytä asiakastietosi ja valitse yhteydenoton syyksi ”Ostaminen ja maksaminen” ja aiheeksi ”Muu ostaminen ja maksaminen”
  1. Täytä seuraavalle sivulle tapahtuman nimi -kohtaan ”Provinssi 2024”. Muista täyttää kenttä ”Lipun viivakoodinumero”. Löydät lipun viivakoodin pitkän numerosarjan lipustasi. Voit myös liittää lippusi liitteeksi.
  2. Kirjoita lisätietoja-kenttään tieto minkä lipun haluat päivittää ja mihin lippuun haluat päivittää. Esimerkiksi ”Haluan päivittää Free Bird -lippuni 1 päivän torstai lipuksi”.
  3. Free Bird -lipun päivittämisestä päivälipuksi ei veloiteta sinulta mitään.
  4. Lippu.fi toimittaa sinulle uuden lipun sähköpostitse. Uusi lippu toimitetaan sinulle osoitteesta [email protected]. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi. Lippu toimitetaan sinulle viimeistään 3 viikkoa päivityspyynnön tekemisen jälkeen.

Muista lähettää päivityspyyntö Lippu.fin lomakkeen kautta viimeiseen päivityspäivään 31.5.2024 mennessä.

Free Bird -lipun päivityspyynnön voi tehdä vain alkuperäinen lipun ostaja.

Huomioithan, että lipun voit päivittää vain yhden kerran. Et voi siis esim. ensin päivittää lippua torstaille ja myöhemmin vaihtaa sitä perjantaille.

 

Free Bird -lippu lahjaksi?

 Ostitko Free Bird -lipun lahjaksi? Huomioithan, että ainoastaan sinä alkuperäisenä lipunostajana voit tehdä Lippu.fille päivityspyynnön. Sovithan siis keväällä lahjansaajan kanssa, että mille päivälle hän haluaa lipun ja teet sen jälkeen päivityspyynnön Lippu.fille. Muista välittää uusi varsinainen päivälippu lahjansaajalle.

 

Free Bird -lipun päivittäminen useamman päivän lipuksi tai VIP-lipuksi?

Haluaisitko kuitenkin osallistua Provinssiin useampana päivänä tai päivittää Free Bird -peruslipun VIP-lipuksi? Voit upgreidata eli korottaa lippusi Lippu.fin asiakaspalvelun kautta. Upgreidaamisesta eli lipun laajentamista sinulta veloitetaan uuden lipun ja alkuperäisen lipun välinen hinnan erotus sekä Lippu.fin päivitysmaksu 15 €/ tilaus.

Tee upgreidaaminen seuraavasti:

Ole yhteydessä Lippu.fin asiakaspalveluun: asiakaspalvelu lipun ostaneille palvelee arkisin klo 12-16 numerossa 030 514 214 (0,084 €/min). Lipun upgreidauspyynnön voi tehdä ainoastaan lipun alkuperäinen ostaja.

Huomioithan, että jo rannekkeeseen vaihdettua lippua ei voi upgreidata. Lipun tulee olla käyttämätön upgreidaus-tilanteessa. Mikäli uusi lipputyyppi on myyty loppuun, upgreidaaminen ei ole mahdollista.