Free Bird

Provinssi Free Bird Avoin päivälippu

Provinssiin oli myynnissä rajoitettu erä avoimia 1 päivän lippuja: Free Bird (avoin 1 päivän lippu) ja Free Bird VIP K-18 (avoin 1 päivän VIP-lippu). Ostamalla Free Bird -lipun, varmistit jo ennakkoon itsellesi pääsyn Provinssiin yhtenä päivänä, mutta sait päättää haluamasi päivän vasta toukokuun loppuun mennessä. Free Bird -lippu sellaisenaan ei kelpaa sisäänpääsylippuna vaan lippu tuli päivittää varsinaiseen päivälippuun 31.5.2024 mennessä. Mikäli unohdit tehdä päivityksen, olethan yhteydessä [email protected]

Free Bird -lipun päivittäminen useamman päivän lipuksi tai VIP-lipuksi?

Haluaisitko kuitenkin osallistua Provinssiin useampana päivänä tai päivittää Free Bird -peruslipun VIP-lipuksi? Voit upgreidata eli korottaa lippusi Lippu.fin asiakaspalvelun kautta. Upgreidaamisesta eli lipun laajentamista sinulta veloitetaan uuden lipun ja alkuperäisen lipun välinen hinnan erotus sekä Lippu.fin päivitysmaksu 15 €/ tilaus.

Tee upgreidaaminen seuraavasti:

Ole yhteydessä Lippu.fin asiakaspalveluun: asiakaspalvelu lipun ostaneille palvelee arkisin klo 12-16 numerossa 030 514 214 (0,084 €/min). Lipun upgreidauspyynnön voi tehdä ainoastaan lipun alkuperäinen ostaja.

Huomioithan, että jo rannekkeeseen vaihdettua lippua ei voi upgreidata. Lipun tulee olla käyttämätön upgreidaus-tilanteessa. Mikäli uusi lipputyyppi on myyty loppuun, upgreidaaminen ei ole mahdollista.