Provinssi

alue
Kuva: Provinssi / Riikka Vaahtera

PROVINSSI JÄRJESTETÄÄN ENSI VUONNA 1.-3.7.2021!

Provinssi järjestetään ensi vuonna jälleen tuttuun tapaan juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna torstaista lauantaihin 1.-3.7.2021.

3 päivän liput vuoden 2021 Provinssiin ovat nyt myynnissä hintaan 159e. Lippukauppaan täältä

Tarkempaa tietoa vuoden 2020 festareille ostetuista lipuista löydät TÄÄLTÄ.

 

Löydä Provinssi!

Facebook  |  Instagram  |  Twitter  |   Spotify  |  YouTube

Olemme koonneet tänne tietoa Provinssista ja monipuolisia vinkkejä festariviikonloppua varten. Täydennämme tietoa ensi kesän tapahtumasta talven ja kevään mittaan. Jos tämän tietopaketin jälkeen jää kysyttävää, niin lähetä sähköpostia info@provinssi.fi 

 

FESTIVAALIALUE:

Provinssi sijaitsee Törnävänsaaren alueella Seinäjoella, noin 3 km kaupungin keskustasta. Lähin katuosoite on Törnäväntie 20. (katso sijainti kartalta). Provinssin lippukauppa löytyy täältä

 

LIPUT:

Vuoden 2021 3PV liput ovat nyt myynnissä Provinssin lippukaupassa.

1 ja 2 päivän liput ja lisää majoituslippuja on tulossa myyntiin myöhemmin.

 

HUOM! Lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena, kilpailupalkintona tai toisen tuotteen/palvelun myynnin yhteydessä ilmaiseksikin on kielletty ilman Provinssin nimenomaista kirjallista suostumusta. 

Varo piraattilippuja! Ainoastaan hankkimalla lippusi Provinssin valtuuttamalta, luotettavalta jälleenmyyjältä voit olla varma sen aitoudesta! Festivaalialueen ulkopuolella tai nettifoorumeilla myytävät liput voivat osoittautua portilla väärennöksiksi.

Emme suosittele festivaalilippujen esittelyä netissä tai somessa – ainakaan niin, että lipun viivakoodi näkyy kuvassa. Kuvasta on mahdollista kaapata lipputiedot, jolloin et välttämättä enää pääse osallistumaan festivaaleille. Jokaisen lipun viivakoodi on yksilöllinen. Emme ota vastuuta, jos joku varastaa lippusi koodit!

ENNAKKOLIPPUJEN VAIHTO RANNEKKEESEEN:

Kaikki muut liput paitsi yhden päivän normaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Rikkinäinen ranneke ei oikeuta sisäänpääsyyn. Tarkista siis rannekkeen kiinnitys vaihdon yhteydessä. Järjestäjä ei vastaa kadonneesta rannekkeesta. Festivaaliranneke ei sisällä leirintämaksuja.

Lisätietoa ennakkovaihtopisteistä ja niiden aukioloista kerrotaan lähempänä tapahtumaa.

alue
Kuva: Provinssi / Petri Anttila

IKÄRAJAT:

Provinssiin ei ole ikärajaa.
Kaikki 7 vuotta täyttäneet tarvitsevat oman pääsylipun. Provinssin suositusikäraja on 14 vuotta, ja alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan täysi-ikäisen valvojan seurassa. Suositusikärajan asettamiseen on päädytty nuorempien festivaalikävijöiden omaksi turvaksi. Festivaali on suuri yleisötapahtuma, jossa jokaisen festivaalikävijän tulee osata huolehtia itsestään ja ystävistään.

Alle 7-vuotiaat pääsevät Provinssiin ilmaiseksi täysi-ikäisen valvojan seurassa. Valmistaudu todistamaan lapsesi ikä portilla. Alle 7-vuotiaat eivät saa omaa ranneketta.

Anniskelualueiden ikäraja on 18 vuotta. VIP-alueelle sekä Carnival Islandin anniskelualueelle alle 12-vuotiaat lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa klo 21 asti. 

Osa Provinssin ohjelmasta saatetaan järjestää esiintymispaikoissa, joissa on K-18 ikäraja. 

Camp Provinssissa majoittuminen pienten lasten kanssa ei ole mahdollista. Camp Provinssin ikäraja on K-7 ja suositusikäraja 14 vuotta. 7-14 vuotiaat voivat majoittua Camp Provinssissa ilmaiseksi, mutta ainoastaan huoltajan seurassa. 

SAAPUMINEN:

Käytäthän julkista liikennettä saapuessasi Provinssiin. Seinäjoelle pääsee kätevästi junalla ja busseilla. Muiden bussiyhtiöiden ohella myös Onnibussilla pääsee tapahtumakaupunkiin. Lähin lentokenttä sijaitsee Vaasassa.

Seinäjoen keskustasta on matkaa festivaalialueelle noin 3 kilometriä. Tapahtuman aikaan festaribussit kulkevat Matkakeskuksen ja festarialueen väliä non-stop -periaatteella.

Mikäli saavut omalla autolla, niin huomaathan, ettei festivaalialueen välittömässä läheisyydessä ole parkkipaikkoja. Suosittelemme jättämään auton Seinäjoen keskustaan ja hyppäämään festaribussiin. Rajallinen määrä pysäköintilippuja tulee myyntiin myöhemmin.

CAMP PROVINSSI:

Aivan festarialueen vieressä sijaitsevalla Provinssin omalla leirintäalueella on tunnelma katossa ja mieli korkealla. Camp Provinssiin mahtuu vain rajallinen määrä telttoja ja leiriytyjiä, joten varaa telttapaikkasi hyvissä ajoin ennakkoon! 

Sisäänpääsy Camp Provinssiin edellyttää myös voimassa olevaa festivaalilippua. Leirintään voit luonnollisesti tuoda omia eväitä ja juomia.

MUU MAJOITUS:

Provinssin kaikki tällä hetkellä myynnissäolevat majoituspaketit (hotellit, koulumajoitus, leirintä) löydät osoitteesta www.provinssi.fi/liput.

Visit Seinäjoen kotisivuilta löydät lisäksi reilusti erilaisia majoitusvaihtoehtoja Seinäjoen seudulta. 

Sisääntulo
Kuva: Provinssi / Riikka Vaahtera

OMAT JUOMAT JA EVÄÄT:

Voit tuoda festivaalialueelle yhden tyhjän tai avaamattoman vesi- tai virvoitusjuomapullon (muovinen, läpinäkyvä ja kooltaan max. 0,5 litraa). Myös pienet avaamattomat pillimehut ovat sallittuja. Festarialueelta löytyy myös runsaasti vesipisteitä, joissa voit täyttää pullosi.

Omien alkoholijuomien tuominen festivaalialueelle on kiellettyä. Omat alkoholijuomat voit viedä säilöön festivaaliportin läheisyydessä sijaitsevaan narikkaan. Porteilla suoritetaan turvatarkastus.

Normaalit festarieväät, kuten leivät, hedelmät, snacksit, karkit yms. ovat tietenkin sallittuja.

VESIPISTEET:

Festivaalialueella on useita vesipisteitä sammuttamaan janoasi, voit täyttää näissä pisteissä oman 0,5 litran vesipullon. Vesipisteet on merkitty festivaalikarttaan.

Tapahtuma-alueella on myös myynnissä monenlaisia alkoholittomia juomia, kuten vettä ja limuja.

RAVINTOLAT JA ANNISKELUALUEET:

Ympäri Provinssin festivaalikenttää on lukuisia anniskelualueita, monipuolisia ravintoloita, kahviloita ja muita ruokamyyntipisteitä. Tarjolla on maukas kattaus burgereista etniseen ruokaan ja fine dining -kokemuksiin. Luonnollisesti Provinssi-alueelta löytyy sekä vegaanisia että lihaisia vaihtoja jokaiseen makuun, suosittelemme testaamaan!

Anniskelualueiden ikäraja on 18 vuotta. VIP-alueelle sekä Carnival Islandin anniskelualueelle alle 12-vuotiaat lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa klo 21 asti.

ESTEETTÖMYYS:

Provinssissa huomioidaan myös liikuntarajoitteiset asiakkaat. Festivaalialue on pääosin tasaista hiekkakenttää tai -tietä, kaikilta wc-alueilta löytyy inva-wc:t ja suurimpien lavojen yhteydessä on pyörätuolikorokkeet sekä inva-wc:t.

Liikuntarajoitteiset henkilöt ja muut erityisryhmät (esim. näkövammaiset) tarvitsevat normaalit pääsyliput alueelle. Avustaja (1 avustaja / asiakas) pääsee mukaan ilmaiseksi. Suosittelemme ottamaan mukaan lääkärintodistuksen avustajan tarpeesta.

Mikäli teillä on mitään kysyttävää esteettömyyteen tai erityisasiakkaiden festivaalikokemukseen liittyen, autamme mieluusti. Lähetä kysymyksesi osoitteeseen info@provinssi.fi ja palaamme asiaan!

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET:

Festivaalialueelle ei saa tuoda alkoholia (myöskään tyhjiä alkoholipulloja vesipulloksi!), yli 0,5 litran kokoisia juomapulloja, huumeita, lasipulloja tai -purkkeja, ampuma- tai teräsaseita tai muita vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia tai muita vastaavia esineitä.

Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä festivaalialueella, koska ne aiheuttavat näköesteitä. Pyydämme jättämään myös selfietikut kotiin. Lisäksi retkeilytuolien tai rattaiden/lastenvaunujen tuominen alueelle on kielletty.

Festivaalialueen porteilla tehdään turvatarkastus. Järjestyksenvalvojat tekevät portilla lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine turvallisuusriski festivaalialueella.

turvatarkastus
Kuva: Provinssi / Petteri Hentilä

NARIKKA:

Provinssin narikka sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä. Narikkaan voi jättää ylimääräiset varusteet talteen. Narikan hinnat ja aukioloajat päivittyvät sivulle lähempänä festivaalia.

Narikkaan jätetyt tavarat saat takaisin ainoastaan narikkalappua vastaan. Järjestäjä ei ole vastuussa narikkalapun katoamisesta tai siitä aiheutuvista seurauksista. Muistathan, että ruuhka-aikoina narikkaan voi joutua jonottamaan.

Huom! Myös yhden päivän lipulla saapuville on järjestetty käyntimahdollisuus narikassa eli voit jättää narikkaan esim. lämpimiä vaatteita loppuiltaa varten. Varsinaiselta tapahtuma-alueelta et kuitenkaan pääse poistumaan 1pv-lipuilla.

HUOM! Emme vastaa narikkaan jätetyistä vaatteista/tavaroista.

TASA-ARVO:

Provinssi haluaa olla 100% tasa-arvoinen festivaali, ja toivotamme jokaisen festarikävijän tervetulleeksi Provinssiin omana itsenään! Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää esimerkiksi sukupuolen, tiettyyn etniseen ryhmään kuulumisen, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi.

Jos näet tai koet itseesi, ystäviisi tai muihin festivaalivieraisiin kohdistuvaa käytöstä, joka tuntuu ahdistavalta tai epäsopivalta, tai ei jollain tavalla tue tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta, ilmoitathan siitä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

Toivomme, että kunnioitatte kaikkia festivaalivieraita ja kohtelette heitä kuin toivoisitte itseänne kohdeltavan.

Tasa-arvo
Kuva: Provinssi / Tomi Salminen

VIP

VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä festivaalin VIP-alueelle. VIP:ssä on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta.

VIP-alueelta löytyy VIP-vesivessat. VIP-pääsyliput eivät sisällä ruokia tai juomia. Ikäraja VIP-alueelle on 18 vuotta.

VIP
Kuva: Provinssi / Riikka Vaahtera

INFO-PISTE:

Provinssin info-pisteen löydät tapahtuman aikana festivaalialueelta pääportin läheisyydestä.

KÄNNYKÄT JA MOBIILIOPAS:

Provinssista ja Camp Provinssista löytyy latauspisteitä, joista saat puhelimeesi lisää virtaa. 

Huomaathan, että puhelinverkko saattaa ruuhkautua, joten sovi ystäviesi kanssa tapaamispaikat heti festivaalialueelle saapumisen yhteydessä.

Provinssin mobiiliapplikaatio on nyt ladattavissa App Storesta sekä Google Playsta.

PANKKIAUTOMAATIT JA -KORTIT:

Yleisimmät pankki- ja luottokortit toimivat maksuvälineenä kaikissa pisteissä. Käteistä et tarvitse missään! (huom! Provinssissa ei siis kuitenkaan ole käytössä cashless-maksurannekkeita)

Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Lähin automaatti sijaitsee Törnävällä osoitteessa Vuoritie 6 (entinen Osuuspankin konttori). Noin 1 km:n päässä Länsiportilta on toinen automaatti (Huhtatorin ja Huhtapubin rakennus, Koskenalantie 5) ja kolmas n. 2,4 km päästä (K-Market Kärki, Toritaival 2). Kattavat pankkipalvelut löytyvät Seinäjoen keskustasta (n. 3 km:n päästä festivaalialueelta). Pankkiautomaatteja löytyy muun muassa Ostoskulman, Nordean, Osuuspankin sekä Sokos Hotel Vaakunan/Torikeskuksen kiinteistöistä.

CROWD SURFING:

Crowdsurfing, eli yleisön käsien päälle heittäytyminen, on nykyisin kiellettyä kaikilla Euroopan johtavilla festivaaleilla – myös Provinssissa. Crowd surfingissa vaarannat itsesi ja myös muun yleisön turvallisuuden. Henkilö, joka toiminnallaan aiheuttaa yleisölle vaaraa, voidaan poistaa festivaalialueelta.

KIERRÄTYS:

Provinssissa jätteet lajitellaan ja kierrätetään tehokkaasti. Sinun ei tarvitse yksin painia kierrätysasioiden parissa, vaan ruokamyyntipisteiden lähettyviltä ja Camp Provinssin alueelta löydät Green Team -kierrätysneuvojat, jotka opastavat sinua jätteiden kierrätyksessä. Jos sinulle herää kysymyksiä kierrätyksestä tai tarvitset opastusta lajittelussa, käänny rohkeasti Green Teamin puoleen. He opastavat sinua mielellään.

KORVATULPAT:

Muistutamme kuulon suojaamisen tärkeydestä! Suosittelemme ottamaan omat tulpat mukaan, mutta voit ostaa niitä myös festivaalialueelta. 

TAKSIT:

Festivaalialueen pääportin välittömässä läheisyydestä löytyy taksitolppa. 

TUPAKOINTI:

Tupakointi on kielletty lavan edustoilla ja lavan välittömässä läheisyydessä keikkojen aikana. Kaikki telttalavat ovat kokonaan savuttomia. Näin määrää uusi tupakkalaki (12 §:n momentti 1 kohdassa 8). Muista huomaavaisuus tupakoimattomia kohtaan myös muissa festivaalialueen paikoissa, varsinkin ruuhkissa ja ravintola-alueilla. Sähkötupakoiden ja niihin kuuluvien nikotiininesteiden tuominen alueelle on sallittua.

VALOKUVAAMINEN:

Valokuvaaminen alueella on erittäin sallittua! Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioittaa muiden festarivieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. 

Voit tuoda mukanasi järjestelmäkameran, pokkarikameran tai kännykkäkameran. Kuvaaminen on sallittua käsivaralta; jalustoiden tuominen on turvallisuussyistä kielletty. Keikkojen videokuvaaminen ilman artistin edustajilta saatua kirjallista lupaa on kielletty.

Muista hashtag: #provinssi

selfie
Kuva: Provinssi / Riikka Vaahtera

WC:

Festarialueella on useita wc-alueita. Pyörätuoliasiakkaita ja muita erityisryhmiä varten löytyy lukuisia invavessoja. Ethän siis pissaa pusikoihin tai jokeen.

ENSIAPU:

Festivaalialueelta löytyy ensiaputeltta, tarkasta sijainti kartasta ennen Provinssiin saapumista. Teltasta saat apua haavoihin ja muihin pikkuvaivoihin, ja sieltä löytyvät myös muut lääkintä- ja lääkäripalvelut. Leirintäalueilla on omat EA-palvelut/tarvikkeet.

Ensiapu festivaalialueen ulkopuolella:
Y-talo, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki (kartta)

Päivystys klo 08-20
p. 06 425 5311

Yöpäivystys klo 20-08
p. 06 415 4555

APTEEKKI:

Festivaalialueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee Törnävän apteekki (Törnäväntie 20, S-Marketin rakennuksessa).

Lisäksi Seinäjoen keskustasta löytyy Seinäjoen Ykkösapteekki, Epstori (Kauppakatu 5).

TÖRNÄVÄN MUSEOALUE:

Koe historian havinaa Provinssin alueella! Festivaalialueen läheisyydessä osoitteessa Törnäväntie 23 sijaitsee museoalue, joka oli Östermyran ruukin, ruutitehtaan ja kartanon käytössä 1800-luvulla. Alue on valtakunnallisesti merkittävä rakennettu kulttuuriympäristö. Kivinavetassa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä. Museoon kuuluu lisäksi 1600-1800 luvuilta olevia talonpoikaisrakennuksia.

Lue lisää museoalueesta täältä. Museoalueen mobiilioppaan voit avata tästä.

LIEVEILMIÖT:

Valitettavasti myös festivaaleilla saattaa liikkua näpistelijöitä ja varkaita. Pidä huolta tavaroistasi, äläkä jätä telttaan arvotavaroita tai mitään, minkä et halua katoavan. Säilytä arvotavarasi narikassa tai mukanasi. Pysäytä myös naapuritelttaan pyrkivät oudot kulkijat. Myös festivaalialueen ulkopuolella olevat "hengailijat" ruuhkauttavat aiheettomasti porttien välittömän läheisyyden. Pyri siirtymään kohti majoituspaikkaasi tai jatkoja heti ulostulon jälkeen helpottaaksesi ruuhkaa.

LÖYTÖTAVARAT:

Viethän löytämäsi arvotavarat festivaalin löytötavarapisteeseen, joka sijaitsee narikan yhteydessä. Lisätietoa narikan ja löytötavarapisteen aukioloista ja sijainnista päivitetään sivulle myöhemmin.

Kaikki arvotavarat (puhelimet, avaimet, lompakot jne) viedään festivaalin jälkeisenä maanantaina Seinäjoen Poliisiasemalle. Keskiviikon jälkeen muut tavarat (arvo max 20€) viedään kierrätykseen.

Seinäjoen poliisiasema / Löytötavarat
02 9541 5713

Pohjanmaan poliisilaitos / Löytötavarat (Ma - pe klo 8.00 - 16.15)
puh. 0295 415 517