LIPUT

 

PROVINSSI 2019 -LIPUT NYT MYYNNISSÄ! 

Ensi kesänä Provinssi järjestetään torstaista lauantaihin 27.6.–29.6.2019.

Provinssin 3pv-liput ovat myynnissä hintaan 149 euroa. Yhden ja kahden päivän festivaaliliput ja majoituspaketit ovat nyt myös myynnissä.

Alempaa löytyvän Provinssin lippukaupan lisäksi festivaalin lippuja on saatavissa Lippupisteen ja Tiketin toimipisteistä ja verkkokaupoista. Lippupisteessä ja Tiketissä voi maksaa Provinssi-liput yleisimmillä kulttuuri- ja virikeseteleillä.

Provinssissa kolmen ja kahden päivän liput sekä kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin. Yhden päivän normaalilippuja ei vaihdeta rannekkeisiin ja lipulla pääsee kerran sisään festivaalialueelle.

VIP 

VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Provinssin VIP-alueelle. VIP-alueelta on erinomaiset näkymät kohti Mainland Stagea, ja alueella on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta.

VIP-alueelta löydät lisäksi katetun VIP-ruokaravintolan ja VIP-vesivessat. VIP-pääsyliput eivät sisällä ruokia tai juomia. Ikäraja 18 vuotta.

Majoituspaketit

Lue lisää tästä

Liput Seinäjoen seudulta

Lippuja saa Seinäjoen alueella ostettua ABC Seinäjoelta, Varickosta (Rytmikorjaamo) ja R-Kioskeilta. Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineeksi Tiketin myyntipisteillä (Varicko ja ABC).