LIPUT

Kuva: Viljami Väisänen

PROVINSSI 2019 -LIPUT NYT MYYNNISSÄ! 

Ensi kesänä Provinssi järjestetään torstaista lauantaihin 27.6.–29.6.2019.

Provinssin kaikki lipputyypit 1-3pv-liput ovat myynnissä.

3pv – 149€
2pv – 129€
1pv – 89€

Alempaa löytyvän Provinssin lippukaupan lisäksi festivaalin lippuja on saatavissa Lippupisteen ja Tiketin toimipisteistä ja verkkokaupoista. Lippupisteessä ja Tiketissä voi maksaa Provinssi-liput yleisimmillä kulttuuri- ja virikeseteleillä.

Provinssissa kolmen ja kahden päivän liput sekä kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin. Yhden päivän normaalilippuja ei vaihdeta rannekkeisiin ja lipulla pääsee kerran sisään festivaalialueelle.

Kaikki yli 7-vuotiaat lapset tarvitsevat oman pääsylipun. Lauantaille on myynnissä 7-12-vuotialle suunnattuja 1pv-lastenlippuja hintaan 39€.

VIP 

VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Provinssin VIP-alueelle. VIP-alueelta on erinomaiset näkymät kohti Mainland Stagea, ja alueella on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta.

VIP-alueelta löydät lisäksi katetun VIP-ruokaravintolan ja VIP-vesivessat. VIP-pääsyliput eivät sisällä ruokia tai juomia. Ikäraja 18 vuotta.

Majoituspaketit

Lue lisää tästä

Liput Seinäjoen seudulta

Lippuja saa Seinäjoen alueella ostettua ABC Seinäjoelta, Mallaskosken Panimoravintolasta, Provinssi X Selmu Pop up -kahvilasta Kauppatorilta ja R-Kioskeilta. Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineeksi Tiketin myyntipisteillä (Mallaskosken Panimoravintola, Pop up -kahvila ja ABC). Kulttuurikortit käyvät maksuvälineeksi Mallaskosken Panimoravintolassa, Pop up -kahvilassa sekä R-kioskeilla.