LIPUT

Kuva: Viljami Väisänen

PROVINSSI 2020 LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

Provinssi järjestetään taas ensi vuonna torstaista lauantaihin 25.6.–27.6.2020.

Festivaalin 3pv Super Early Bird -liput ovat myynnissä tarjoushintaan 30.9.2019 klo 23.59 asti, jonka jälkeen liput kallistuvat. Tämä on edullisin hinta, jolla sinun on nyt tai tulevaisuudessa mahdollista ostaa Provinssi-liput. Syksyn aikana ei siis ole tulossa tarjouskampanjoita esim. Hulluille Päiville tai Seinäjoen Prismaan. Lue lisää early bird -lipuista täältä.

3PV - 139,00€ 
3PV VIP - 199,00€

1-2pv-liput tulevat myyntiin kun lisää ohjelmaa on julkistettuna.

Liput ovat myynnissä alempana tältä sivulta löytyvässä lippukaupassa. Lippuja saa lisäksi Lippupisteestä ja Tiketistä, joissa voit maksaa liput myös yleisimmillä kulttuuri- ja virikeseteleillä.

Provinssissa kolmen ja kahden päivän liput sekä kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin. Yhden päivän normaalilippuja ei vaihdeta rannekkeisiin ja lipulla pääsee kerran sisään festivaalialueelle.

VIP 

Super Early Bird VIP - 199,00€ 

VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Provinssin VIP-alueelle. VIP-liput takaavat viihtyisän ja ainutlaatuisen festivaalikokemuksen erillisellä VIP By Ideapark-alueella, jolla on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. Alueelta löytyy VIP-vesivessat ja reilusti istumatilaa. 

VIP-pääsyliput eivät sisällä ruokia tai juomia. Ikäraja 18 vuotta.

Majoitusliput

Camp Provinssi - 49,00€

Muut majoitusliput vuoden 2020 festivaaleille tulevat myyntiin myöhemmin. Lue lisää majoitusvaihtoehdoista täältä.

Liput ja majoitukset myydään aina erillisinä tuotteina. Suosittelemme siis hankkimaan edullisen festivaalilipun jo nyt early bird -vaiheessa. Jos suunnitelmissasi on majoittua hotellissa tai koulumajoituksessa niin bookkaa yöpymispaikka myöhemmin niiden tultua myyntiin.

Liput Seinäjoen seudulta

Seinäjoen alueella Provinssi-lippuja saa ostettua Rytmikorjaamolta Varickosta, ABC Seinäjoelta sekä R-Kioskeilta. Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineeksi Tiketin myyntipisteillä Varickossa ja ABC:llä. Kulttuurikorteilla voi maksaa Varickossa sekä R-Kioskeilla.