LIPUT

Liput
Kuva: Provinssi / Riikka Vaahtera

 

PROVINSSI 2021 3PV LIPUT OVAT NYT MYYNNISSÄ! 

Provinssi järjestetään ensi vuonna jälleen tuttuun tapaan juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna torstaista lauantaihin 1.-3.7.2021.

3PV - 159,00€
3PV VIP - SOLD OUT
Camp Provinssi - 49,00€ 

Liput ovat myynnissä alempana tältä sivulta löytyvässä lippukaupassa. Lippuja saa lisäksi Lippupisteestä ja Tiketistä, joissa voit maksaa liput myös yleisimmillä kulttuuri- ja virikeseteleillä.

Lisätietoja Lippupisteen ja Tiketin toiminnasta sekä myyntipisteistä löydät kauppojen verkkosivuilta:
www.lippu.fi
www.tiketti.fi

 

VIP

2PV sekä 3PV VIP-liput ovat tällä hetkellä loppuunmyyty. Mikäli lippuja vapautuu lisää myyntiin palautusten myötä, kerromme tästä myöhemmin verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. 

1PV VIP-liput tulevat myyntiin myöhemmin.

VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Provinssin VIP-alueelle. VIP-liput takaavat viihtyisän ja ainutlaatuisen festivaalikokemuksen erillisellä VIP by Ideapark-alueella, jolla on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. Alueelta löytyy VIP-vesivessat ja reilusti istumatilaa. Kaikki VIP-liput 1-3pv vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-pääsyliput eivät sisällä ruokia tai juomia. Ikäraja 18 vuotta.

 

Majoitusliput

Camp Provinssi – 49,00€

Lisää majoitusvaihtoehtoja vuodelle 2021 on tulossa myyntiin myöhemmin. 

Kaikkiin Provinssin majoituksiin myydään yhtä lippua, jolla on mahdollista majoittua ko. majoituksessa halutessaan yhden tai kaikki kolme päivää. Hotellipakettia lukuunottamatta liput ja majoitukset myydään erillisinä tuotteina eli tarvitset sekä pääsylipun että majoituksen erikseen. Suosittelemme siis hankkimaan edullisen festivaalilipun jo nyt Early Bird -vaiheessa. Jos suunnitelmissasi on majoittua esimerkiksi koulumajoituksessa, niin bookkaa yöpymispaikka myöhemmin niiden tultua myyntiin.

Hotellipaketit sisältävät 3pv majoituksen ja festariliput kahdelle hengelle.

 

Liput Seinäjoen seudulta

Seinäjoen alueella Provinssi-lippuja saa ostettua Rytmikorjaamolta Varickosta, ABC Seinäjoelta ja R-Kioskeilta. Lisäksi lippuja saa Hyllykallion Prisman info-pisteeltä tammi-helmikuun ajan S-etukortilla alennettuun hintaan. Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineeksi Tiketin myyntipisteillä Varickossa ja ABC:llä. Kulttuurikorteilla voi maksaa Varickossa sekä R-Kioskeilla.

 

Kulttuurisetelit ja -kortit

Lisää tietoa kulttuuriseteleillä sekä -korteilla maksamisesta löydät lippukauppojen verkkosivuilta:

LIPPUPISTE

TIKETTI

 

Provinssi 2020 liput

Olemme julkaisseet vuoden 2020 lippuihin liittyen kattavan lippuinfon, jonka löydät TÄÄLTÄ

  • Liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 Provinssissa (poislukien Marttilan koulumajoituksen ja Konttikylän majoitusliput)
  • Lipuistansa kiinni pitäville on luvassa rahanarvoisia etuja ja yllätyksiä vuoden 2021 festivaalilla
  • Liput voi päivittää tai vaihtaa toiseen lippuun
  • Lippujen palautusaika on päättynyt (liput oli mahdollista palauttaa 25.6.2020 asti)

Ainoastaan Marttilan koulumajoituksen liput, Camp Konttikylän liput sekä matkailuautopaikkavaraukset eivät ole voimassa vuoden 2021 festivaaleilla ja nämä liput tulee palauttaa 25.6.2020 mennessä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa! 

Lisää infoa lippuihin liittyen TÄÄLLÄ