LIPUT

Liput
Kuva: Provinssi / Riikka Vaahtera

PROVINSSI 2020 LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

Provinssi järjestetään taas ensi kesänä torstaista lauantaihin 25.6.–27.6.2020.

3PV – 159,00€
3PV VIP – SOLD OUT

2PV — 129,00€ 
2PV VIP — SOLD OUT

1PV — 99,00€ 
1PV VIP — 149,00€
1PV lastenlippu (7-12v) — 39,00€

Liput ovat myynnissä alempana tältä sivulta löytyvässä lippukaupassa. Lippuja saa lisäksi Lippupisteestä ja Tiketistä, joissa voit maksaa liput myös yleisimmillä kulttuuri- ja virikeseteleillä.

Provinssissa 3pv ja 2pv liput sekä kaikki VIP-liput (1-3pv) vaihdetaan rannekkeisiin. Yhden päivän normaalilippuja ei vaihdeta rannekkeisiin ja lipulla pääsee kerran sisään festivaalialueelle.

VIP 

VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Provinssin VIP-alueelle. VIP-liput takaavat viihtyisän ja ainutlaatuisen festivaalikokemuksen erillisellä VIP by Ideapark-alueella, jolla on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. Alueelta löytyy VIP-vesivessat ja reilusti istumatilaa. Kaikki VIP-liput 1-3pv vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-pääsyliput eivät sisällä ruokia tai juomia. Ikäraja 18 vuotta.

Majoitusliput

Camp Provinssi – 49,00€
Hotellipaketti 3pv – SOLD OUT
Koulumajoitus Marttila 3pv – 80,00€
Camp Provinssi Silent & Green - 49,00€
Camp Provinssi Tonttikylä S-XL - alk 80,00€
Camp Provinssi Konttikylä - SOLD OUT

Lisää majoitusvaihtoehtoja vuoden 2020 festivaaleille on tulossa myyntiin myöhemmin. Lue lisää majoitusvaihtoehdoista täältä.

Kaikkiin Provinssin majoituksiin myydään yhtä lippua, jolla on mahdollista majoittua ko. majoituksessa halutessaan yhden tai kaikki kolme päivää. Hotellipakettia lukuunottamatta liput ja majoitukset myydään erillisinä tuotteina eli tarvitset sekä pääsylipun että majoituksen erikseen. Suosittelemme siis hankkimaan edullisen festivaalilipun jo nyt Early Bird -vaiheessa. Jos suunnitelmissasi on majoittua esimerkiksi koulumajoituksessa, niin bookkaa yöpymispaikka myöhemmin niiden tultua myyntiin.

Hotellipaketit sisältävät 3pv majoituksen ja festariliput kahdelle hengelle.

Liput Seinäjoen seudulta

Seinäjoen alueella Provinssi-lippuja saa ostettua Rytmikorjaamolta Varickosta, ABC Seinäjoelta ja R-Kioskeilta. Lisäksi lippuja saa Hyllykallion Prisman info-pisteeltä tammi-helmikuun ajan S-etukortilla alennettuun hintaan. Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineeksi Tiketin myyntipisteillä Varickossa ja ABC:llä. Kulttuurikorteilla voi maksaa Varickossa sekä R-Kioskeilla.