KAIKKIEN AIKOJEN PROVINSSI KÄYNNISTYY TÄNÄÄN

image-12259

Seinäjoella jo 45. kerran juhlittava Provinssi valmistautuu aloittamaan historiansa ylivoimaisesti suurimman avauspäivän auringon hellimällä Törnävänsaarella. ”Olemme valtavan ylpeitä ja innoissamme voidessamme kertoa, että nyt on alkamassa kaikkien aikojen Provinssi-torstai! Koko tiimi promoottoreista vapaaehtoisiin ja yhteistyökumppaneista raksatiimiin on tehnyt töitä antaumuksella ja sydämellä tarjotakseen yleisöllemme unohtumattomat kolme päivää. Provinssi on aina ollut ainutlaatuinen kokemus, ja tänä vuonna olemme todella nostaneet rimaa. Tervetuloa mukaan kaikkien aikojen Ihmisten juhlaan!”, toivottaa festivaalijohtaja Ville Koivisto koko työryhmän puolesta.

Provinssin ensimmäisen päivän kattausta tähdittää ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva italialainen rocksuuruus Måneskin, jonka odotettu keikka nähdään päälavalla klo 00.15. Lisäksi torstain kansainvälisessä ohjelmistossa nähdään melodisen hardcore-punkin uudistajaksi ylistetty yhdysvaltalainen Turnstile, norjalainen metallisuosikki Kvelertak ja britti-indietulokas Picture Parlour sekä laaja kattaus kotimaisen musiikin huippuja Apulannasta Blind Channeliin ja Sexmanesta Maustetyttöihin.

Festivaalin portit aukeavat tänään torstaina 27. kesäkuuta klo 13.30. Sääennuste lupaa pilvetöntä taivasta, joten yleisöä pyydetään huomioimaan auringolta suojautumisen lisäksi myös vesipullot. Alueelle on lupa tuoda mukanaan yksi tyhjä vesi- tai virvoitusjuomapullo (muovinen, läpinäkyvä ja kooltaan max. 1,5 litraa). Festivaalialueelta löytyy runsaasti vesipisteitä omien juomapullojen täyttämistä varten. Lisää käytännön infoa löytyy kootusti osoitteestaprovinssi.fi/info.

Provinssin jokaiselle päivälle on vielä saatavissa lippuja. Lipunmyynti on käynnissä osoitteessa provinssi.fi/liput.