TESSERACT LISÄTTY PROVINSSIN OHJELMISTOON

image-13292

Modernin progemetallin kärkinimi TesseracT täydentää Provinssiin raskaan musiikin kattausta. Äärimmäisen kovana livebändinä tunnettu djent-metallin pioneeri julkaisi ylistetyn viidennen studioalbuminsa ”War Of Being” viime vuoden puolella, jonka hedelmistä pääsemme nyt nauttimaan myös Seinäjoella lauantaina 29. kesäkuuta. Edellisen kerran brittiyhtye vakuutti suomalaisyleisön loppuunmyydyllä Tavastialla helmikuussa tiukkaan hiotulla ja visuaalisesti näyttävällä keikallaan.

Kaikkien aikojen Provinssi

Liput liikkuvat ennätysvauhtia, ja ensimmäistä kertaa Provinssin historiassa odotamme loppuunmyytyä torstaita. Lippukaupoille kannattaa suunnata siis nyt, jos pilettiä ei ole vielä ehtinyt hankkimaan.

Majoitusta vailla?

Vaikka hotellikapasiteetti natisee jo liitoksissaan, Provinssin omasta valikoimasta löytyy vielä vaihtoehtoja. Perinteisessä Camp Provinssissa on vielä tilaa, samoin kuin Provinssi Glampingissa ja koulumajoituksessa. Provinssihostellissa on vielä tilaa isommillekin kaveriporukoille! Myös parkkipaikkojen ylle ripustellaan jo SOLD OUT-kylttejä. Nyt kannattaa toimia, jos suunnitelmat ovat vielä puolitiessä!