Onnistunut festarikesä alkaa K:lla – Provinssi ja Kivra yhteistyöhön

image-8636

Provinssi ja digipostipalvelu Kivra ovat solmineet yhteistyön, jonka tavoitteena on ilahduttaa, sujuvoittaa ja yllättää kesän Provinssi-vieraat. Kuka vaan Provinssiin saapuva voi vastaanottaa tai tallentaa festariliput Kivraan ja varmistaa näin, että liput pysyvät tallessa ja ne on helppo näyttää, kun niitä tarvitaan. Mikäli festariliput ostaa Tiketin verkkokaupasta, voi ne valita toimitettavaksi suoraan palveluun – täysin ilmaiseksi. Myös jo aiemmin Tiketistä ostetut liput saapuvat automaattisesti Kivraan palveluun rekisteröitymisen jälkeen. Lippupisteen kautta hankitut liput voi jokainen tallentaa itse Kivraan ja pitää ne näin varmassa tallessa.

Kivraan toimitettujen ja tallennettujen lippujen ympärille on rakennettu festarikävijöille etuja sekä kilpailuja, joista pääsemme kertomaan tarkemmin festarikesän lähestyessä. Kannattaa siis pysyä kuulolla. Tässä vaiheessa kannattaa ladata Kivra sovelluskaupasta jo käyttöön, ja varmistaa että kuulet eduista ensimmäisenä! 

Provinssin ja Kivran yhteistyö on luonteva jatkumo Tiketin ja Kivran aloittamalle yhteistyölle tapahtumalippujen mobilisoimiseksi. 

Palattaessa Törnävänsaareen kolmen vuoden tauon jälkeen on tietysti luontevaa lanseerata uusia palveluita ja sisältöjä, jotka osaltaan ruokkii kävijäkokemusta ja tekee fesfarikäynnistä käytännöllisempää, turvallisempaa ja hauskempaa. Yhteistyön aloittaminen Kivran kanssa on askel tähän suuntaan”, kommentoi Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

Digipostipalvelu Kivra toimittaa yritysten ja julkisten toimijoiden tärkeitä dokumentteja kuluttajille turvallisesti ja ilmastoystävällisesti. Ruotsissa Kivralla on jo yli 5 miljoonaa käyttäjää. Suomessa Kivra on aloittanut toimintansa vuonna 2020. Palvelu auttaa keskittämään eri kanaviin pirstaloituneen digiasioinnin yhteen turvalliseen sovellukseen. Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on kuluttajille täysin ilmaista.

Provinssin ja Kivran yhteistyö jatkaa Tiketin ja Kivran aloittamaa yhteistyötä helpon ja turvallisen lipputoimituksen edistämiseksi. Olemme tästä fiiliksissä ja odotuksemme yhteistyölle Provinssin kanssa ovat korkealla. On mahtava päästä olemaan osa suomalaisten festarikesää jälleen uudenlaisella yhteistyöllä: Haluamme luoda yhdessä festivaali- ja tapahtumatoimijoiden kanssa uutta normia lippujen hallintaan suomalaisille kuluttajille”, iloitsee Kivran kaupallinen johtaja Reetta Mäkinen.

Ota käyttöön osoitteessa Kivra.fi ja pidä mobiiliarkisto aina mukanasi.