Defender Provinssin pääyhteistyökumppaniksi

image-12331

Provinssi saa uuden pääyhteistyökumppanin kesälle 2024, kun Defender valloittaa Törnävänsaaren!

Vapaus seikkailuun! Provinssi ja Defender ovat solmineet pääyhteistyökumppanuuden vuodelle 2024. Lukuisat britti-ikonit ovat hurmanneet Provinssissa aikojen saatossa, ja nyt onkin autobrändi Defenderin vuoro tuoda jotain uutta ja erilaista mukanaan festivaalimaailmaan. Alkuun mahdottomiltakin kuulostavat ja unohtumattomat festariseikkailut nimittäin taittuvat tämän sisukkaan nelivedon kyydissä, suuntaa Seinäjoen lakeuksille sitten läheltä tai kaukaa.

Defender saapuu Törnävälle näyttävästi, ja erityisesti VIP- ja SKYBOX-asiakkaat tulevat kokemaan Seinäjoella jotain ennennäkemätöntä. Festivaalialueen aktiviteetit tullaan julkaisemaan kevään 2024 aikana Provinssin sosiaalisen median kanavissa.

”Provinssin monipuolinen elämyksellisyys on meille keskeinen arvo. Tämän vuoksi olen erityisen innoissani saadessamme yhteistyökumppaniksemme Defenderin – nelivedolla kun pääsee vähän suurempaankin seikkailuun”, kommentoi Provinssin festivaalijohtaja Ville Koivisto.

Festivaalikävijöiden viihdyttämisen lisäksi Defender vaikuttaa myös Provinssin esiintyjien elämään, sillä Defender Artist Lounge huolehtii artisteista ennen ja jälkeen ikimuistoisten lavahetkien. Provinssiin saapuva Defender-malli on ladattava hybrid.
Auto tulee tuotannon käyttöön Provinssissa ja mahdollistaa ekologisemman ajon. Provinssissa autot ladataan uusiutuvalla vesisähköllä, ja ajot ajetaan sähköllä aina kun se on mahdollista. On tärkeää, että tämänkin kokoluokan autot sähköistyvät ja mahdollistavat ympäristöystävällisemmät seikkailut haastavammassakin maastossa.

Tervetuloa Provinssiin, Defender!

Defender ja Provinssi solmivat pääyhteistyökumppanuuden. Kuvassa Defender-auto, Defenderin ja Provinssin valkoiset logot.