CREW

Provinssi Info volunteering
Photo: Kalle Marjamäki

Provinssi ❤️ Crew

Seinäjoen Törnävänsaarella toimii vuosittain toista tuhatta tapahtuma-alan tekijää, vapaaehtoista ja alihankkijaa lukuisissa eri tehtävissä. Provinssin organisaatio kasvaa joka vuosi talviajan muutamasta työntekijästä festivaaliviikon lähes 2000-päiseksi festari-crewksi, jonka ansiosta Provinssi on Provinssi – onnistunut ja upeasti toteutettu Ihmisten juhla!

Vapaaehtoiseksi?

Vapaaehtoishaku on nyt auki – lue lisää täältä! 

Töihin ravintolapalveluihin?

Ravintolakumppanimme HRR hakee parhaillaan anniskelu- ja ravintolatyöntekijöitä, muun muuassa telttavastaavia ravintoloihin. Lue lisää Job To Do:n sivuilta!

Seurat ja yhdistykset

Provinssissa toimii vuosittain kymmeniä seuroja ja yhdistyksiä tehden talkootöitä, eli kökkää. Seurat ja yhdistykset voivat talkootyöllä Provinssin tekemisen lisäksi kerryttää yhdistyksen ja seuran tuloja. Lue lisää!

Töihin Provinssiin?

Rekrytoimme vuosittain suoraan festivaalille mm. tiimivastaavia ja toisinaan myös tuottajia osaksi Provinssin tiimiä.

Alla tiivistetysti lisää tietoa tehtävistä:

TIIMIVASTAAVAKSI? HAKU AUKEAA KEVÄÄLLÄ 2024!
  • Provinssissa työskentelee vuosittain lähes satapäinen joukko upeita tiimivastaavia, joiden työhön kuuluu oman vapaaehtoistiimin esihenkilönä toimiminen, sekä omasta vastuualueesta (esim. siivousalue, majoituskoulu, backstage catering…) huolen pitäminen festivaalin aikana.
  • Tiimivastaavat usein myös suunnittelevat vapaaehtoisten vuorot ja pitävät tiimiin yhteyttä jo ennen tapahtumaa
  • Työ on palkallista ja se ajoittuu pääasiassa Provinssin ajalle
  • Erilaisia vapaaehtoistiimejä on kymmeniä, lue lisää tehtävistä täältä: Vapaaehtoistehtävien kuvaukset
  • Erityistaitoja tehtävään ei vaadita, mutta hyvä, iloinen ja avoin asenne on tärkeä!
  • Mikäli löysit tehtävälistalta tiimin, jonka maailman parhaana esihenkilönä haluaisit toimia, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus & CV osoitteeseen [email protected]. Tallennamme talven aikana saapuneet hakemukset. Huomioithan, että haku aukeaa ja valinnat tehdään vasta keväällä.

Harjoitteluun Provinssiin?

Harjoitteluhaku Provinssiin 2024 on päättynyt, ja harjoittelijat on valittu. Kiitos kaikille hakijoille!

Festivaaliorganisaatio

Provinssin organisaatio eroaa monin tavoin perinteisistä organisaatiomalleista ja suurin osa festivaalin tiimistä työskentelee festivaalin parissa pätkätyöläisenä.

Ympärivuotisesti Provinssi-toimistossa työskentelee festivaalijohtaja, tuotantopäällikkö, AD, kumppanuuspäällikkö, kumppanituottaja ja viestintäkoordinaattori, ja teemme tiivistä yhteistyötä Fullsteamin markkinointitiimin ja promoottorien kanssa. Lisäksi kevätkaudella remmiin liittyy mukaan 1-5 kuukaudeksi useita tuottajia ja viestinnän taitajia. Provinssin toimiston painopiste on talviaikaan Helsingissä, mutta siirtyy kesän korvalla Seinäjoelle & Törnävälle.

Provinssissa suoritetaan lisäksi vuosittain muutamia harjoittelujaksoja, joiden pituus vaihtelee 2,5 ja 5 kuukauden väliltä.

Kesän lähestyessä Provinssin henkilöstön määrä kasvaa merkittävästi ja festivaaliviikolla Törnävänsaarella toimii festivaalin tuotantotiimin lisäksi erilaisissa tehtävissä noin 100 tiimivastaavaa, 1000 vapaaehtoista sekä parikymmentä seuraa ja yhdistystä. Lisäksi festaritiimiin liittyy Provinssin ajaksi mukaan lukuisia kumppaneita, alihankkijoita ja heidän työntekijöitään, kuten ravintolatyöntekijät ja järjestyksenvalvojat.

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme: crew(at)provinssi.fi