PROVINSSIN VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT

image-10860

Vapaaehtoistehtävät Provinssissa

💁  AKKREDITOINTI & CHECK IN

Akkreditoinnin vapaaehtoistehtävät tapahtuvat Provinssin Check in -pisteillä, joilla tarkistetaan festivaalille saapuvan työntekijän, vapaaehtoisen, median edustajan tai vieraan henkilöllisyys ja katsotaan, että saapuja saa tarvitsemansa kulkuluvat. Tehtävässä on etua tarkkuudesta, tietotekniikan perusosaamisesta sekä reippaasta ja iloisesta asiakaspalveluasenteesta. Akkreditoinnin tehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti festivaalin ajalle.

Aluetaide
Kuva: Provinssi / Kalle Marjamäki

🎨 ALUETAIDE & SOMISTUS

Aluetaide ja somistus on paras tehtävä käsistään käteville vapaaehtoisille. Tehtävissä voit päästä muun muassa kasaamaan, ripustamaan ja asettelemaan visuaalisia kokonaisuuksia paikalleen festivaalialueella. Erityistaidoiksi sopivat esimerkiksi erilaisten työkalujen ja -koneiden käyttö, ompeleminen, pintakäsittelytaidot ja nikkarointi. Erityisosaamista et tarvitse, mikäli sinulla on innostunut ja hyvä asenne, olet ahkera ja haluat oppia uutta. Ikäraja tehtäviin on 15-vuotta. Tehtävät sijoittuvat pääosin ennen ja jälkeen festivaalin.

🌶️ CATERING

Cateringin vapaaehtoiset huolehtivat, että Provinssin artistit, henkilökunta ja vapaaehtoiset saavat ravintoa ja virvokkeita tapahtuman aikana. Aikaisempi kokemus catering-tehtävistä on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on huolehtia, että ruokaa on tarjolla, paikat pysyvät siistinä ja palvelu on ystävällistä. Catering-tehtävissä Crew-ruokalaa lukuunottamatta vaaditaan täysi-ikäisyyttä ja tehtävät sijoittuvat pääosin festivaalin ajalle.

ℹ️ FESTIVAALI-INFO

Infopisteen vapaaehtoisten on hyvä olla loistavalla asiakaspalveluasenteella varustettuja, hymyileviä ja pirtsakoita henkilöitä. Infopiste on tärkeä paikka festivaalin asiakkaille ja infossa toimivien vapaaehtoisten on hyvä tietää esimerkiksi lavojen, vesipisteiden, lähimpien vessojen ja ensiapupisteen sijainti. Ikäraja tehtäviin on 15-vuotta ja tehtävät sijoittuvat festivaalin ajalle.

💂 JÄRJESTYKSENVALVONTA & YLEISÖN OHJAUS

Järjestyksenvalvonta on festivaalin ja asiakkaiden yleisestä turvallisuudesta huolehtimista sekä ennen kaikkea asiakkaiden ohjaamista ja opastamista. Vapaaehtoiset toimivat pareittain, eikä kukaan joudu kohtaamaan vaikeita tilanteita yksin. Järjestyksenvalvojat jaetaan tiimeihin ennen festivaalia, mutta tiimien muuttumiseen kannattaa varautua festivaalin aikana. Järjestyksenvalvontakortti ei ole pakollinen, sillä anomme kortittomille väliaikaisen luvan viranomaisilta. Ikäraja JV-tehtäviin on 18-vuotta. Yleisön opastamisessa voi toimia myös alaikäinen tapahtuma-avustaja.

Järkkärit
Kuva: Provinssi / Jonna Jauhiainen

🎫 LIPUNTARKASTUS & RANNEKKEENVAIHTO

Tämän pisteen henkilöt ovat ensimmäinen kontakti asiakkaan ja Provinssin välillä. Rannekkeenvaihdon ja lipuntarkastuksen vapaaehtoiset huolehtivat, että jokaisella asiakkaalla on oikea lippu ja ranneke. Tehtävissä tärkeintä on iloinen ja reipas asiakaspalveluasenne. Ikäraja tehtäviin on 15-vuotta. Tehtävät sijoittuvat festivaaliviikolle.

🏕️ MAJOITUSPALVELUT

Majoituksen vapaaehtoiset avustavat Provinssin henkilökunnan, vapaaehtoisten ja/tai festivaaliasiakkaiden hyvinvoinnissa majoituskouluissa tai Camp Provinssissa. Tärkeimpiä majoituksen vapaaehtoisen tehtäviä ovat majoittujien vastaanotto, koulumajoituksessa kahvion ylläpitäminen sekä yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Ikäraja tehtäviin on 15 vuotta, ja tehtävät sijoittuvat festivaalin ajalle.

🛎️ MUUT PALVELUT

Muiden palveluiden vapaaehtoiset tehtävät voivat sijoittua esimerkiksi Camp Provinssin kioskiin, tai vaikkapa oheisohjelmassa avustamiseen. Tehtävät ovat pääasiassa asiakaspalvelua, joten tehtävissä on etua ystävällisestä ja reippaasta asenteesta sekä iloisesta mielestä. Tehtävät sijoittuvat festivaalin ajalle.

👷 RAKENNUS & PURKU

Rakennuksen  ja purun vapaaehtoiset auttavat festivaalialueen raksaamisessa ja purkamisessa. Tehtävässä on etua aiemmasta kokemuksesta, hyvästä fyysisestä kunnosta ja näppäristä käsistä. Provinssilta saa turvavarusteet lainaksi tehtävien ajaksi. Tehtävät sijoittuvat pääosin ennen ja jälkeen festivaalin.

🍺 RAVINTOLAPALVELUT (K-18)

Ravintolatiimin vapaaehtoiset toimivat festivaalialueen ravintola-/baarimyyntipisteissä avustavissa tehtävissä varmistamassa ravintolapisteiden toiminnan sujuvuutta. Tehtäviin ei vaadita aikaisempaa kokemusta, mutta ravintola-alan tuntemus on plussaa. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne! Tehtävät sijoittuvat festivaalin ajalle.

Ympäristö
Kuva: Provinssi / Petri Anttila

🌳 YMPÄRISTÖ & SIIVOUS

Siivous ja ympäristötiimiin hyväksytään ensisijaisesti alle 18-vuotiaita vapaaehtoisia. Siivous ja ympäristö -tiimi huolehtii festivaalialueen ja Camp Provinssin siisteydestä. Tehtävät voivat vaihdella alueittain ja osa vapaaehtoisista pääsee myös mukaan Green Teamiin, joka toimii festivaalin ympäristö- ja kierrätysneuvonnan parissa. Toiminta on helppoa ja rentoa sekä hyvillä siivousvälineillä varustettua. Ikäraja tehtäviin on 15 vuotta. Tehtävät sijoittuvat festivaalin ajalle.

🦸 TEHOTIIMI (K-18)

Tehotiimin vapaaehtoiset ovat erilaisiin tilanteisiin mukautuvia supertyyppejä, jotka toimivat muiden vapaaehtoistiimien apuna vaihdellen eri tehtävien välillä. Tehotiimiläinen saattaa yhtenä hetkenä olla ravintolassa huolehtimassa asiakkaiden juoma- ja ruokatarpeista ja toisena auttamassa päälavan edustan siivouksessa. Tehotiimiläiseltä vaaditaan siis nopeaa asioiden omaksuntaa sekä reipasta asennetta. Tehtävät sijoittuvat festivaalin ajalle.

Rannekkeenvaihto
Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva

 

Kysymyksiä vapaaehtoistehtävistä? Laita mailia osoitteeseen crew(at)provinssi.fi