VIP

image-846
flowers
flowers

Festivaalin muun monipuolisen tarjonnan lisäksi Provinssin VIP-alue asiakkaille tarjoaa oman VIP-sisäänkäynnin, omat ravintolapalvelut, joissa voi nauttia monipuolisesta ruoka- ja juomakattauksesta sekä nauttia festaripäivistä keikkojen aikana ja jälkeen viihtyisillä istuskelu- ja oleskelualueilla.

Kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lisätietoja ja isompien lippumäärien tilaukset: [email protected]

PROVINSSI VIP

Provinssin VIP-alue sai kesällä 2022 jo vuosia toivotun oman sisäänkäyntinsä. Provinssin VIP-asiakkaat voivat jatkossa halutessaan käyttää VIP-porttia, joka johtaa suoraan festivaalin VIP-alueelle. VIP-portti sijaitsee Huhtalantien puolella, eli VIP-alueen ja Mainland Stagen välittömässä läheisyydessä.

VIP-alue sijoittuu suoraan Mainland Stagea vastapäätä päälavan kentän toiseen päätyyn. VIP-alue on korotettu lähes kokonaisuudessaan yli puoli metriä maanpinnan yläpuolelle, mikä vahvistaa entisestään näkö- ja kuuloyhteyttä päälavalle muiden uudistusten ohessa.

VIP-alueen keskiössä sijaitsee 3-kerroksinen Lapin Kulta Pure Lounge, jonka toinen kerros tarjoaa VIP-asiakkaille päälavan kenttäalueen parhaat näkymät.

Kolmas kerros on varattu yritysasiakkaille suunnatuille Skybox by Defender-aitioille.

PROVINSSIN VIP-ALUE TARJOAA:

  • Oman VIP-sisäänkäynnin Huhtalantien puolelta
  • VIP-narikan & pyöräparkin
  • Viihtyisän ja ainutlaatuisen festivaalikokemuksen aiempaa suuremmalla VIP-alueella
  • Laadukkaan ruoka- ja juomavalikoiman
  • Runsaasti katettua sekä ulkoilmaan sijoittuvaa istumatilaa
  • VIP-vesivessat

VIP-alueelle on esteetön pääsy Pääporteista festivaalialueen kautta. VIP-portista kulku tapahtuu jyrkähkön rampin avulla ja kulku on avustajan avulla mahdollista.

VIP-alueen ravintolapalvelut ovat esteettömiä ja alueella on esteetön vesivessa. Mahdollinen avustaja ei tarvitse erikseen omaa lippua, vaan liikkuu lipunhaltijan kanssa. Lapin Kulta Pure Loungen toinen ja kolmas kerros eivät ole esteettömiä.

Provinssin baarialueiden ikäraja on 18 vuotta. VIP-alueelle alle 12-vuotiaat lapset ovat tervetulleita valvojan kanssa kello 21 asti.

Kaikki 7 vuotta täyttäneet tarvitsevat oman pääsylipun. 7-12 vuotiaille on myynnissä oma yhden päivän lastenlippu. Liput ovat myynnissä Provinssin lippukaupassa. Lastenlipulla sisäänpääsy vain valvojan seurassa, jolla on voimassa oleva oma festivaalilippu samalle päivälle.