VIP

image-13254
flowers
flowers
Kiinnostaisiko festivaalielämys, mutta hieman paranneltuna? Silloin kannattaa napata Provinssi VIP-liput!

Provinssi VIP by Lapin Kulta Pure

Festivaalin muun monipuolisen tarjonnan lisäksi Provinssin VIP-alue asiakkaille tarjoaa oman VIP-sisäänkäynnin, omat ravintolapalvelut, joissa voi nauttia monipuolisesta ruoka- ja juomakattauksesta sekä nauttia festaripäivistä keikkojen aikana ja jälkeen viihtyisillä istuskelu- ja oleskelualueilla. VIP-alue sijoittuu suoraan Mainland Stagea vastapäätä päälavan kentän toiseen päätyyn. VIP-alue on korotettu lähes kokonaisuudessaan yli puoli metriä maanpinnan yläpuolelle, mikä vahvistaa entisestään näkö- ja kuuloyhteyttä päälavalle muiden uudistusten ohessa.

VIP-alue sai kesällä 2022 jo vuosia toivotun oman sisäänkäyntinsä. Provinssin VIP-asiakkaat voivat jatkossa halutessaan käyttää VIP-porttia, joka johtaa suoraan festivaalin VIP-alueelle. VIP-portti sijaitsee Huhtalantien puolella, eli VIP-alueen ja Mainland Stagen välittömässä läheisyydessä.

VIP-alueen keskiössä sijaitsee 3-kerroksinen Lapin Kulta Pure Lounge, jonka toinen kerros tarjoaa VIP-asiakkaille päälavan kenttäalueen parhaat näkymät.

Kolmas kerros on varattu yritysasiakkaille suunnatuille Skybox by Defender-aitioille.

PROVINSSIN VIP-ALUE TARJOAA:

  • Oman VIP-sisäänkäynnin Huhtalantien puolelta, osoitteessa Huhtalantie 68
  • VIP-narikan (ensimmäinen käynti on ilmainen, seuraavat 3 €/käynti)
  • Pyöräparkin
  • Viihtyisän ja ainutlaatuisen festivaalikokemuksen aiempaa suuremmalla VIP-alueella
  • Laadukkaan ruoka- ja juomavalikoiman
  • Runsaasti katettua sekä ulkoilmaan sijoittuvaa istumatilaa
  • VIP-vesivessat

ATRIA GRILL&CHILL -RAVINTOLA PALAA PROVINSSIIN!

Provinssissa jo kahtena vuonna palvellut, huippulaadukas Atria Grill&Chill tuo jälleen taitavat grillimestarit Törnävänsaarelle, ja taikoo ruokaa joka makuun. Ravintolaan voit varata pöydän jo ennakkoon, ja ostaa myös ruoka- ja juomaliput verkkokaupasta seurueellesi etukäteen.

Lue lisää ravintolasta tästä!

LIPUT

Osta VIP-liput Provinssin lippukaupasta.

Kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lisätietoja ja isompien lippumäärien tilaukset: [email protected]

Provinssin baarialueiden ikäraja on 18 vuotta. VIP-alueelle alle 12-vuotiaat lapset ovat tervetulleita valvojan kanssa kello 21 asti.

Kaikki 7 vuotta täyttäneet tarvitsevat oman pääsylipun. 7-12 vuotiaille on myynnissä oma yhden päivän lastenlippu. Liput ovat myynnissä Provinssin lippukaupassa. Lastenlipulla sisäänpääsy vain valvojan seurassa, jolla on voimassa oleva oma festivaalilippu samalle päivälle.

ESTEETTÖMYYS

VIP-alueelle on esteetön pääsy Pääporteista festivaalialueen kautta. VIP-portista kulku tapahtuu jyrkähkön rampin kautta ja kulku on esim. avustajan kanssa mahdollista.

Rakenteen toinen ja kolmas kerros eivät ole esteettömiä, vaan niihin on käynti portaiden kautta.

VIP-alueen ravintolapalvelut ovat esteettömiä ja alueella on esteetön vesivessa. Mahdollinen avustaja ei tarvitse erikseen omaa lippua, vaan liikkuu lipunhaltijan kanssa.