PROVINSSI ON KESÄN TÄHÄN MENNESSÄ SUURIN KOTIMAINEN FESTIVAALI

image-10451

Parhaillaan käynnissä oleva Provinssi on kerännyt historiansa toiseksi suurimman yleisömäärän ollen näin kesän tähän mennessä suurin kotimainen festivaali. Seinäjoen Törnävänsaarella vieraillut 77 000 hengen yleisö sekä artistit ovat nauttineet auringon hellimässä säässä kymmenistä unohtumattomista keikoista sekä kauan odotetusta yhdessäolosta. Uusittu tapahtuma-alue on myös saanut kiitosta toimivuudestaan ja monipuolisuudestaan.

Kolmen vuoden hiljaisuuden jälkeen osaamme todella arvostaa kaikkea sitä rakkautta ja sitoutuneisuutta, mitä Provinssiin on viikonlopun aikana kohdistunut niin yleisön, esiintyjien, kumppaneiden, henkilökunnan ja vapaaehtoisten toimesta. 77 000 kiitosta ei riitä pukemaan tuntemaamme sanoiksi. Olemme enemmän kuin innoissamme haasteesta viedä tapahtumaa eteenpäin kaikilla osa-alueilla kohti ensi kesää ja kauemmas, riemuitsee festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

Lauantain lipunmyynti jatkuu läpi illan osoitteessa provinssi.fi/liput sekä festivaalialueen portilla klo 23 saakka. Luvassa on vielä muun muassa Hassisen Koneen odotettu paluu Törnävänsaarelle, yhdysvaltalainen metallisuuruus Deftones sekä näyttävän liveshow´n tarjoava JVG. Woodland Stagella esiintyvien Opethin ja Chisun keikkojen aikataulut vaihtuvat johtuen Opethin muuttuneista matkustusaikatauluista. Chisu aloittaa klo 20.30 ja Opeth klo 23.30.