Camp Provinssi

image-883
flowers
flowers

Camp Provinssi on Provinssin oma telttamajoitukseen ja festivaalin asiakkaille tarkoitettu leirintäalue, joka tarjoaa majoituksen aivan festivaalialueen kyljessä. Camp Provinssi on täynnä festivaalitunnelmaa, riemua, uusia ja vanhoja tuttavuuksia, yllätyksiä sekä unohtumatonta erikoismeininkiä. Tämä majoitusvaihtoehto on ehdottomasti paras perinpohjaiseen Provinssikokemukseen!

Camp Provinssiin myydään vain yhtä leirintälippua, jolla voi majoittua leirinnässä kaikki 3 päivää, tai halutessaan vaikka vaan 1 päivän. Majoitusaikaa ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. Camp Provinssi -lippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Jokainen majoittuja tarvitsee siis oman Camp Provinssi -leirintälipun riippumatta siitä, kuinka monta henkilöä teltassa majoittuu.

Huomioithan, että majoittuaksesi Camp Provinssissa sinulla tulee olla leirintälipun lisäksi festivaalilippu Provinssiin 2024.

Täytä lain vaatima matkustajailmoitus ennakkoon ja säästä aikaa saapuessasi!

Tulosta matkustajailmoitus tästä!

 • Camp Provinssiin myydään vain yhtä majoituslippua, jolla voit majoittua leirintäalueella joko yhden päivän tai kaikki kolme päivää.

   

 • Camp Provinssi avataan keskiviikkona 26.6. klo 18, ja leirinnästä on poistuttava sunnuntaihin 30.6. klo 12 mennessä.

 • Camp Provinssin leirintäalue sijaitsee aivan festivaalialueen kyljessä, osoitteessa Törnäväntie 22.

  Camp Provinssissa ei ole autopaikkoja, mutta Camp Provinssissa majoittuville festariasiakkaille on varattu erillinen pysäköintitila, jonne voi ostaa pysäköintipaikan ennakkoon. Pysäköintipaikat Pappilan kentän parkkialueelle ovat nyt myynnissä Provinssin lippukaupassa. Esteettömästä pysäköinnistä voit lukea lisää täältä.

  Camp Provinssin majoittujat voivat liikkua festivaalialueelle kätevästi omasta portistaan, joka sijaitsee tutulla paikalla joen vierustalla. Porttia voivat käyttää vain Camp Provinssissa majoittuvat asiakkaat.

  Camp Provinssissa ei ole paikkoja matkailuautoille, eikä sinne voi leiriytyä auton kanssa.

 • Kuten muutkin Törnävänsaaren alueet, on myös Camp Provinssin maasto luonnonkaunista puistoaluetta. Leiriytymisalue voi siis olla paikoittain epätasaista ja sen pinnanmuodot voivat vaihdella. Suuria mäkiä alueella ei ole. Festivaalialueelle johtavat polut ovat hoidettuja hiekkateitä ja niitä on tasoitettu festivaalin ajaksi.

  Campin alueella on esteettömiä käymälöitä. Esteettömät suihkutilat löytyvät puolestaan Seinäjoen leirintäalueen huoltorakennuksesta. Camp Provinssin rannekkeella on pääsy Seinäjoen leintäalueelle mikäli tarvitset esteetöntä suihkutilaa.

  Mikäli sinulla on kysyttää esteettömyyteen liittyen, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse [email protected] ja palaamme asiaan!

 • Camp Provinssista löytyy muun muassa kioski, oma ensiapupiste, kierrätyspiste, vesivessat ja suihkut, pieni rantasauna ja oma uimaranta. Leiriytyjien käytössä on grillipiste.

  Camp Provinssin ja legendaarisen touhuteltan ohjelma julkaistaan myöhemmin. Pysy kuulolla!

 • Camp Provinssissa sijaitsee myös hiljaisuudesta nauttiville leiriytyjille tarkoitettu Silent & Green Camp.

  Alue sijaitsee Camp Provinssin yhteydessä, joten Silent & Greenissä majoittuvat festariasiakkaat saavat nauttia kaikista Camp Provinssin palveluista.

  Silent&Green 2024 on loppuunmyyty!

 • Camp Provinssista löydät myös hurmaavan Mökkikylän, jossa yhdistät festari- ja mökkimatkan samaan pakettiin. Uutuutena tulevalle vuodelle parannamme palvelutasoa lisäämällä suihkumahdollisuudet mökkipakettiin – ja pitäähän mökiltä tietenkin päästä myös saunaan! <3

  Mökkikylä 2024 on loppuunmyyty!

  • Majoittuminen Camp Provinssissa on ainoastaan festivaalivieraille ja edellyttää Provinssilipun tai -rannekkeen näyttämisen leirintään saapuessa
  • Kuten kaikilla leirintäalueilla, on Camp Provinssissa kaikenlaisten grillien käyttö ja avotulen teko on kielletty. Campissa trangioiden käyttö on sallittua paloturvallisuussyistä ainoastaan yhteisellä grillipaikalla. Grillaathan siis vain Campin valvotuilla nuotiopaikoilla
  • Leirintään voit luonnollisesti tuoda omia eväitä ja juomia
  • Paviljongit ovat tila-, turvallisuus- ja ympäristösyistä kielletty
  • Maksettuja leirintälippuja ei lunasteta takaisin. Asiakas vastaa itse festivaalilipun säilyttämisestä, eikä ostettuja leiriytymispaikkoja lunasteta takaisin festivaalilipun puuttuessa, kadotessa tai tuhoutuessa
  • Suositusikärajamme leirintäalueelle on 14 vuotta ja ikäraja 7 vuotta. Pienten lasten kanssa majoittuminen Camp Provinssissa ei ole mahdollista turvallisuussyistä.
  • Eläinten tuonti Campiin on ehdottoman kiellettyä. Pl. Opas- ja avustajakoirat.
  • Ethän jätä arvotavaroitasi telttaan. Voit hyödyntää narikkaa ja suosittelemme esimerkiksi telttalukkoja. Telttaan jätetyt tavarat ovat leiriytyjän omalla vastuulla.
  • Noudatathan annettua poistumisaikaa. Camp Provinssin siivous alkaa heti leirintäalueen sulkeutuessa. Provinssi ei vastaa leirintään jätetyistä tavaroista.
  • Camp Provinssin toiminnasta vastaa Provinssi