LIPUT

PROVINSSI-LIPUT

Provinssin kaikki lipputyypit (1-3 päivää) sekä lippu+majoitus-, VIP- ja hotellipaketit ja pysäköintipaikat ovat nyt myynnissä.

3 pv – alk. 139 €
2 pv – alk. 119 € (to-pe, pe-la tai to-la)
1 pv – alk. 79 € (to, pe tai la)

 

VIP-LIPUT (K-18)

3 pv - alk. 199€
2 pv - alk. 169€ (to-pe, pe-la tai to-la)
1 pv - alk. 119€ (to, pe tai la)

 

Valitse tämän sivun alareunasta löytyvästä Provinssi-lippukaupasta ensin haluamasi päivät, mitkä aiot festivaalilla viettää. Sen jälkeen pääset valitsemaan erilaisia lipputyyppejä, kuten normaaleja festivaalippuja, VIP-lippuja tai majoituspaketteja.

 

Lippujen ennakkovaihtopisteistä lisätietoa löydät: Ennakkovaihto

 

Hotellipaketeissa majoittuminen tapahtuu Seinäjoen keskustassa hotelli Vaakunassa tai Lakeudessa, jotka sijaitsevat lähellä toisiaan. Tarkka majoituspaikka varmistuu kevään aikana. Lue lisää täältä. 

HUOM! Suuren kysynnän vuoksi kaikki lauantai-sunnuntaiyön sisältävät hotellipaketit on loppuunmyyty!

Snoozy -mobiilihotellipaketteja myydään kahdelle, kolmelle tai neljälle hengelle. Osa paketeista sisältää majoituksen sekä festivaalilipun, osa paketeista sisältää ainoastaan majoituksen. Mobiilihotellikylä sijaitsee Camp Provinssin parhailla paikoilla aivan festivaalialueen tuntumassa. Paketteja myydään vain kolmelle päivälle. Lue lisää täältä.

Camp Provinssi -leirintäliput ovat edullisempia, kun ne ostaa pakettina festarilipun kanssa. Erilliset Camp Provinssi -liput myydään vain kolmelle päivälle. Festarilippu + Camp Provinssi -paketit saatavissa 1-3 päivän vaihtoehtoina. Huomaa, että Camp Provinssissa majoittuminen edellyttää myös festarilippua. Jokaisella Camp Provinssi -majoittujalla tulee olla oma henkilökohtainen Camp Provinssi -lippunsa. Lue lisää täältä.

Koulumajoitus -paketteja on myytävänä 1-3 päivän paketteina. Majoituskoulu sijaitsee osoitteessa Tuomikatu 6, 60100 Seinäjoki. Koululta on festivaalialueelle noin 2 kilometrin matka. Majoituskoulun vierestä kulkee festivaalibussi alueelle tasaisin väliajoin. Koulumajoitus vaatii voimassa olevan festivaalirannekkeen. Lue lisää täältä.

Provinssihostelli on takuulämmin ja -kuiva sisämajoitusvaihtoehto aivan festivaalialueen länsiportin kyljessä. Huoneita löytyy 2-6 hengelle. Hostellimajoituksen saa ostettua ainoastaan kolmelle päivälle. Lue lisää täältä.

Matkailuauto- ja vaunupaikat sijaitsevat vain 600 metrin päässä festivaalialueen pääportista. Tarjolla on paikkoja asuntovaunuille ja matkailuautoille. Paikkaan sisältyy sähköt, ja käytössä on Sorsanpesän sisävessat ja suihkutilat. Majoitukseen pääseminen edellyttää voimassa olevan festivaalirannekkeen. Lisäksi Sahalammen parkkialueella on asuntovaunu- ja autopaikkoja. Lisäksi Sahalammella voi majoittua autossa, mikäli on ostanut erillisen majoituspaketin, pelkkä parkkilippu ei oikeuta majoittumiseen alueella. Lue lisää tästä.

Ikäraja: Provinssiin ei ole ikärajaa, mutta alle 14-vuotiaat täysi-ikäisen valvojan seurassa. Kaikki 7 vuotta täyttäneet tai sitä vanhemmat tarvitsevat oman pääsylipun.

VIP-liput oikeuttavat pääsyyn Provinssin päälavan läheisyydessä sijaitsevalle VIP-alueelle. Omien baarien ja ravintoloiden lisäksi VIP-alueelta löytyy mm. vesivessat, runsaasti istumapaikkoja katetussa teltassa sekä suora näköyhteys päälavalle. Ruoat tai juomat eivät sisälly hintaan. VIP-lippujen ikäraja on 18 vuotta.

Ruoka- ja juomalipputilaukset:
Provinssi-asiakkaat voivat ostaa jo ennakkoon ruoka- ja juomalippuja etukäteen seurueenne käyttöön.
Arvoliput ovat helppo tapa kestitä juhlavieraita, asiakkaita ja kumppaneita. Etukäteispäätöksiä ei tarvita ja ihmisten ei tarvitse pysyä samassa ryhmässä vaan he voivat syödä ja juoda oman aikataulunsa mukaan.

Ruokaliput ovat arvoltaan 10 euroa ja niillä voit maksaa ruoka-annoksia tämän arvon edestä. Ruokaliput käyvät maksuvälineenä Provinssin anniskelualueiden ruokamyyntikioskeissa sekä Provinssin muissa omissa ruokakioskeissa. Ruokalipuilla voit käyttää maksuvälineenä myös vip-alueen buffetruokailussa, Juurella-ravintolassa sekä alueen ”You need a fajita” -meksikolaisessa ravintolassa. Ruokalippuja myydään vain ennakkoon, paikan päällä voit toki ostaa ruokaa myös käteisellä tai kortilla.

Juomaliput ovat arvoltaan 7 euroa ja käyvät maksuvälineenä kaikissa Provinssin ravintoloissa. Juomalipuilla pystyt maksamaan alkoholi- ja virvoitusjuomia tämän arvon edestä. Juomalippuja voi ostaa myös lisää tapahtuman aikana vipistä käteisellä tai korteilla.

Vip-buffet liput ovat arvoltaan 20 euroa ja niillä voit maksaa vip-alueen buffetruokailun. Buffet on tarjolla päivittäin se edellyttää vip-alueelle oikeuttavaa passia.

Ruoka- ja juomalipuista ei saa rahaa takaisin, eikä niitä vaihdeta rahaksi.
Tilaa ruoka- ja juomalippuja täältä.

Lippumuutokset:
Mikäli haluat vaihtaa esimerkiksi normaalin festarilipun VIP-lippuun tai 2 päivän lipun 3 päivän lippuun, ota yhteyttä lipputoimistoon, josta olet lippusi hankkinut (vaikka lippu olisi PDF-muodossa). Myös pääsylipun päivittäminen majoituspaketteihin on mahdollista. Saat vaihdettua lipun maksamalla lippujen hinnan erotuksen ja lippukaupan palvelumaksun. Provinssin nettisivuilta ostetuissa lipuissa tulee olla yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun/lipunmyyntitoimistoon.

 

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä!

Osta liput Provinssin verkkokaupasta