Provinssi ❤ Tulevaisuus

Saavutettavuus Provinssissa. Kolme ihmistä kävelemässä sillalla, kuvattu takaa päin.
Kuva: Provinssi / Riikka Vaahtera

Provinssin ympäristöpolitiikka ja ympäristöohjelma on päivitetty vuosille 2022-2024.

Provinssi on asettanut ympäristöpolitiikassaan seuraaviksi tavoitteikseen sidosryhmiinsä vaikuttamisen, Camp Provinssissa syntyvän jätteen vähentämisen puoleen nykyisestä sekä logistiikan ja liikenteen päästöjen pienentämisen merkittävästi, samalla viestien kaikesta ympäristöön liittyvästä toiminnasta mahdollisimman läpinäkyvästi. Tavoitteet on määrä saavuttaa kesän 2024 Provinssissa.

Alla on avattu tarkemmin Provinssin ympäristötavoitteiden sisältöä.

 

Provinssi ❤ Vaikuttaminen

Suurin ympäristöteko, mitä tapahtuma voi tehdä, on vaikuttaa.

Provinssi tiedostaa roolinsa ja asemansa merkittävänä suurtapahtumana, jolla on mahdollisuus ulottaa tekojensa vaikutukset laajalle. Provinssi sitoutuu tarjoamaan festivaaliasiakkailleen ja sidosryhmilleen tietoa kestävimmistä valinnoista niin festivaalilla kuin tapahtuman ulkopuolellakin.

 

Provinssi ❤ Jätteen määrän vähentäminen

Provinssi on asettanut tavoitteeksi vähentää Camp Provinssissa syntyvän jätteen määrää puolella. Leirintäalueelle hylätään vuosittain tonneittain käyttökelpoisia telttoja, muita leiriytymisvälineitä, ruokaa sekä vaatteita. Tavoitteeseen on määrä päästä kesällä 2024.

 

Provinssi ❤ Ekologisempi liikkuminen

Kaikista suurin osa Provinssin hiilijalanjäljestä koostuu henkilömatkustuksesta ja logistiikasta syntyvistä päästöistä. Festivaalia on kuitenkin mahdotonta järjestää ilman ihmisten saapumista tapahtumaan. Festivaaliasiakkaana voit valita kestävämpiä kulkumuotoja ja pienentää festivaalista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä, sekä omia ympäristövaikutuksiasi merkittävästi.

Provinssi tarjoaa asiakkailleen kestävämpiä vaihtoehtoja liikkumiseen. Lue lisää saapumisesta täällä.