PROVINSSIA EI JÄRJESTETÄ KESÄLLÄ 2021

image-7149

Provinssia ei järjestetä ensi kesänä vallitsevan koronatilanteen vuoksi. 

Käännämme nyt katseemme tulevaan ja keskitämme energiamme ensi vuoteen. Provinssi järjestetään 30.6.-2.7.2022 Seinäjoen Törnävänsaarella. Tavoitteemme on tarjota yleisöllemme kaikkien aikojen festivaalikokemus niin myöhemmin julkistettavan musiikki- kuin alueohjelmankin puolesta. Neuvottelut lukuisten artistiorganisaatioiden kanssa ovat parhaillaan käynnissä ja uutisoimme kesän 2022 kiinnityksistä heti niiden vahvistuttua.

Vuodelle 2020 tai 2021 ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 Provinssissa. Lipun voi halutessaan päivittää tai vaihtaa toiseen lippuun. Lippu on myös mahdollista palauttaa 16.6.2021 mennessä siihen lippukauppaan, josta lippu on ostettu. 
Vuoden 2020 tai 2021 festivaalilipulla kesällä 2022 osallistuvat saavat muun muassa erikoisrannekkeen, jolla voi lunastaa Provinssi-viikonlopun aikana erilaisia rahanarvoisia etuja. Kerromme tästä ja muista eduista lisää lähempänä kesän 2022 festivaalia.

Kattava info lipuista ja niihin liittyvistä muutoksista löytyy osoitteesta: http://provinssi.fi/info/lippuinfo/

Kiitämme valtavasta määrästä kannustavia viestejä, jotka ovat antaneet meille voimaa näiden poikkeuksellisten kriisiaikojen keskellä.
Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Provinssiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Pysytään turvassa ja huolehditaan toisistamme, jotta voimme kesällä 2022 kokoontua yhteen viettämään kaikkien aikojen Ihmisten juhlaa.